Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ganditza

Griffins -renaste si pe s1

Recommended Posts

Posted

Hau. Am dat rere. Multumesc lui sarmala pentru auto-party, guildului pentru suport, lui enders fiindca nu mi-a mai furat nici un spot, fetelor si lui gogu pentru set si staffuri, mie fiindca am uitat sa inchid calculatorul azi-dimineata.

Posted

cu placere nene, dar trebuie sa precizez ca io nu las auto-party niciodata!

tot timpul eu tastez "/party" si manuta pe caracterul respectiv;

nici macar nu folosesc cliker si sunt 99% on, chiar daca sunt mai timid si de cele mai multe ori nu zic nimic

Posted

Hau. Am dat rere. Multumesc lui sarmala pentru auto-party, guildului pentru suport, lui enders fiindca nu mi-a mai furat nici un spot, fetelor si lui gogu pentru set si staffuri, mie fiindca am uitat sa inchid calculatorul azi-dimineata.

=))

cu placere nene, dar trebuie sa precizez ca io nu las auto-party niciodata!

tot timpul eu tastez "/party" si manuta pe caracterul respectiv;

nici macar nu folosesc cliker si sunt 99% on, chiar daca sunt mai timid si de cele mai multe ori nu zic nimic

:right: :rofl1: :rofl1:

Posted

neatzaaaaaa...ce e cu serverul de nu pot intra in joc? voi sunteti in joc? mie imi arata cu verde... ca si cum sunt omuleti in joc si ca ar fi accesibil..dar imi da "you are d/c from the server"...ce ??????

Posted

neatzaaaaaa...ce e cu serverul de nu pot intra in joc? voi sunteti in joc? mie imi arata cu verde... ca si cum sunt omuleti in joc si ca ar fi accesibil..dar imi da "you are d/c on this server"...ce ??????

neatza oana, vezi ca e un patch nou sa poti juca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...