Danutza_26 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ce harnici suntei :) si merge bine? cat ami e xp acum?
Ganditza Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 15 rr bravo!cine? eu? :nanana: :nanana:
coltalb Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 15 rr bravo! mc :) cine? eu? :nanana: :nanana: numa` tu vrei :) mai lasa si altora
Krycandy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 daca tot o sa imi iau ss permanent pe caracter...si nu prea ma intereaza asta...vreau sa spun cate ceva pt yu-gi-oh! : ai fost un lider bun la inceput..dar apoi stii f bine ca ai inceput sa te indepartezi de noi.pt cartof : m-am distrat super bine cu tine uneori...mi-a facut placere sa lucrez cu voi..si sa facem o guilda...cei care au fost crescuti de noi...au ajuns acum destul de bine...cu peste 5 rr fiecare...in final vreau sa imi cer scuze pt ce s-a intamplat...dar stiam ca se va ajunge aici...adik sa renunt...spor in continuare...si ne mai auzim..poop Melody..noroc vraciul...Spor Griffins.by Abis