coltalb Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ma doare capul! crezi ca-ti trece daca faci asa? :naughty: nb :)
The Devil Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nick.Guild dorit : Hh sau AllyVarsta reala : 17Numele : Denis/AlbertoIn ce oras stati : Constanta Sunteti vecin cu vreun jucator cunoscut de pe linkmania MU : Catziva MAjoritatea Sau Lasat Sunteti certat cu un jucator din alianta HH : nop [-x din cate stiu (chestia cu preluariile nu se pun ,toata lumea trebe sa faca xp )Ce suspenduri ati avut : 1 pt Afk Tzark BkCe alte guilde ati avut : Griffins Motivul pt care ati iesit din ele : Inactivitatea MembrilorPe cine cunoasteti din alianta HH : Duda*mica , ^PiShPi* ,pityy , si mai multziiJucati singuri pe cont : NuMai jucati pe alte conturi: pe reload > din cand in cand Cam cat timp activati pe zi in joc : Aproape Non-StopMotivul pt care vreti in alianta HH. : Orice Star Are nevoie de Scena NEw : |reload| Blade Knight 351(8) 22872863 7395 6010 1000 5000@@@ce iti mai place sa minti reloadeee,si eu ma gandeam ca esti om calumea si deaia ti-am dat pro..dar ai fost respins..apropo unii playeri care au fost in griffins inca mai citesc pe aici :)In locul tau as tacea ! :blink:
sarmy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 In locul tau as tacea ! :blink:neatza? :violent:
Ganditza Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 In locul tau as tacea ! :blink:daca voi 2 aveti ceva de impartit, va rog sa o faceti in alta parteneatza all :tiphat:
[p1mp] Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nick.Guild dorit : Hh sau AllyVarsta reala : 17Numele : Denis/AlbertoIn ce oras stati : Constanta Sunteti vecin cu vreun jucator cunoscut de pe linkmania MU : Catziva MAjoritatea Sau Lasat Sunteti certat cu un jucator din alianta HH : nop [-x din cate stiu (chestia cu preluariile nu se pun ,toata lumea trebe sa faca xp )Ce suspenduri ati avut : 1 pt Afk Tzark BkCe alte guilde ati avut : Griffins Motivul pt care ati iesit din ele : Inactivitatea MembrilorPe cine cunoasteti din alianta HH : Duda*mica , ^PiShPi* ,pityy , si mai multziiJucati singuri pe cont : NuMai jucati pe alte conturi: pe reload > din cand in cand Cam cat timp activati pe zi in joc : Aproape Non-StopMotivul pt care vreti in alianta HH. : Orice Star Are nevoie de Scena NEw : |reload| Blade Knight 351(8) 22872863 7395 6010 1000 5000si unde-i steluta de denis? ia baga o manea sa-ti dau ceva zen :rofl1:btw, sal ppl
Ganditza Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 buna dimineatza all La multi ani! Rayene :beer:
-john- Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 buna dimineatza all. LA MULTI ANI RAYENE!!!!!!!!!