sarmy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ne vedem in joc sper, am avut o gramada de treburi si mai am. :dontknow:
coltalb Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ne vedem in joc sper, am avut o gramada de treburi si mai am. :dontknow:si la ora asta mai ai? :blink: :whistle:
S-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 of of ... intri p google dai search bk on in griffins si :error: :D va chem si eu la pt o data n viata si nu vreti ... trb voastra mai mult exp ptr mn :> :)) ntz :tiphat:
Ganditza Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 neatza La multi ani ,Horatiu!!! sa ai o viata plina de bucurii, multa sanatate si multi bani :D
acelasi_bandit Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nick.Guild dorit : Hh sau AllyVarsta reala : 17Numele : Denis/AlbertoIn ce oras stati : Constanta Sunteti vecin cu vreun jucator cunoscut de pe linkmania MU : Catziva MAjoritatea Sau Lasat Sunteti certat cu un jucator din alianta HH : nop [-x din cate stiu (chestia cu preluariile nu se pun ,toata lumea trebe sa faca xp )Ce suspenduri ati avut : 1 pt Afk Tzark BkCe alte guilde ati avut : Griffins Motivul pt care ati iesit din ele : Inactivitatea MembrilorPe cine cunoasteti din alianta HH : Duda*mica , ^PiShPi* ,pityy , si mai multziiJucati singuri pe cont : NuMai jucati pe alte conturi: pe reload > din cand in cand Cam cat timp activati pe zi in joc : Aproape Non-StopMotivul pt care vreti in alianta HH. : Orice Star Are nevoie de Scena NEw : |reload| Blade Knight 351(8) 22872863 7395 6010 1000 5000@@@ce iti mai place sa minti reloadeee,si eu ma gandeam ca esti om calumea si deaia ti-am dat pro..dar ai fost respins..apropo unii playeri care au fost in griffins inca mai citesc pe aici :)
sarmy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 @@@ce iti mai place sa minti reloadeee,si eu ma gandeam ca esti om calumea si deaia ti-am dat pro..dar ai fost respins..apropo unii playeri care au fost in griffins inca mai citesc pe aici :)acum am o confuzie, te referi la |reload| sau la reload?