coltalb Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 e luni, din nou la munca ... :comp1: :blink: :duh: :blink:
sarmy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 e luni, din nou la munca ... :comp1: :ceuameni:
kenjyi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 :blink: :duh: :blink: Asa se desfasoara ziua mea. Ora 8: :mellow: Ora 10: Ora 12: :computer: Ora 14: :gives: Ora 16: :comp1: :despair: Ora 18:
coltalb Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Asa se desfasoara ziua mea. Ora 8: :mellow: Ora 10: Ora 12: :computer: Ora 14: :gives: Ora 16: :comp1: :despair: Ora 18: :DMAGE:
Guest Reload:) Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Buna Gandy ,imi pare rau ca a trebui sa ies din Guild ,dar nu am vrut sa stric reputatia ta la g ,am iesit ptr ca a 2 -a oara am cauzat o cearta ,poate nu am procedat bine prin ceea ce am facut ,dar sper sa nu fii suparata pe mine nici u si nici restul Guild`ului,SUNTETI NISTE COLEGI DE NEINLOCUIT,sunteti ca o familie ptr mine in jocul asta ,si ca sa nu fim despartiti daca doresti sa facem o alliantza ,am facut eu 1 guil (NoFear),momentan nu am decat 6 oameni ,dar nu bag pe oricine ,ca nu vreau sa am probleme ...,Mersi si sper sa nu fi`ti suparati pe mine chiar daca nu am procedat corect ,imi cer sincer iertare :(
Danutza_26 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Helloo all ce faceti? Nu am mai vb cu voi de un car de ani :) Eu ma joc si ca sfatuiesc sa incercati si voi :)) http://www.toppp.ro/ astept sa imi spuneti cum a fost :))
sarmy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 helou,M-am hotarat sa pensionez sm-ul si joc cu bk-ul definitiv
Ganditza Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Buna Gandy ,imi pare rau ca a trebui sa ies din Guild ,dar nu am vrut sa stric reputatia ta la g ,am iesit ptr ca a 2 -a oara am cauzat o cearta ,poate nu am procedat bine prin ceea ce am facut ,dar sper sa nu fii suparata pe mine nici u si nici restul Guild`ului,SUNTETI NISTE COLEGI DE NEINLOCUIT,sunteti ca o familie ptr mine in jocul asta ,si ca sa nu fim despartiti daca doresti sa facem o alliantza ,am facut eu 1 guil (NoFear),momentan nu am decat 6 oameni ,dar nu bag pe oricine ,ca nu vreau sa am probleme ...,Mersi si sper sa nu fi`ti suparati pe mine chiar daca nu am procedat corect ,imi cer sincer iertare :( :( stiu ca ai iesit la nervi( nu ai procedat bine nici tu nici ceilalti cu care te-ai certat ) asa ca nu m-am suparat pe tine.Am vazut ca ai alt guild, cat despre alianta inca nu stiu ce sa spun, mai vb ;)noapte buna all
coltalb Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 helou,M-am hotarat sa pensionez sm-ul si joc cu bk-ul definitivvezi ca am avut dreptate? ;;) sa vb cu sefa sa ti-l ia in guild? :whistle:
Ganditza Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 vezi ca am avut dreptate? ;;) sa vb cu sefa sa ti-l ia in guild? :whistle:intai sa faca sefa lvl :)) :))