pestisor Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 multumesc guilda pentru primu rr :beer: :beer: btw, who violeta is ? :D :>
Hababughil Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 neata somnorosilor :))Felicitari Dude :) si la mai multe!! :beer: ms, da nu ai de ce sa ma feliciti, n-am muncit aproape deloc si am stat tot afk, felicitari celor care au gasit spoturile unde am crescut si celor care au stat on langa calc., celor care m-au invitat la party si nu in ultimul rand celor care m-au sustinut cu buffuri, in special unui elf altruist din kalima 5 ce a stat cu buff pe mine ore in sir fara party.
coltalb Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 neata somnorosilor :)) ms, da nu ai de ce sa ma feliciti, n-am muncit aproape deloc si am stat tot afk, felicitari celor care au gasit spoturile unde am crescut si celor care au stat on langa calc., celor care m-au invitat la party si nu in ultimul rand celor care m-au sustinut cu buffuri, in special unui elf altruist din kalima 5 ce a stat cu buff pe mine ore in sir fara party. :blink: :blink:
Hababughil Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 frumos event, hai Tiganca cu pozele sus :)
Husseinov Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 al naibii linkmania asta... bre..cam mananca viatza omului cu nervii... i-a v-am pupacit ca n-am chef de nervi azi. aaa.. Melody here:D
Husseinov Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 my id mess de vreti sa ma contactati: msdavos2002.Pup grasilor :)) de la Razvan, Alin si eu ultima Oana:))