pestisor Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 buna ziua dragii mei, helau sefa, ANUNT: imi cer scuze si imi pare rau dar parasesc pentru totdeauna acest link , acest joc... continuarea si cauzele pe langa un post idiot al unuia din Honey ar fi ca... vreau sa imi cresc copilul fara sa fiu nervoasa :D sper sa ma intelegeti. Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutorul ce mi l-ati dat in joc cu sfaturi, iteme, buna intelegere si armonia din guild si ally. Va urez toate cele bune si rr-uri cat mai multe V-am pupacit dulce pe toti viata bate jocu' :)) si totusi te mai asteptam din cand in cand :)
coltalb Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 buna ziua dragii mei, helau sefa,ANUNT: imi cer scuze si imi pare rau dar parasesc pentru totdeauna acest link , acest joc... continuarea si cauzele pe langa un post idiot al unuia din Honey ar fi ca... vreau sa imi cresc copilul fara sa fiu nervoasa :D sper sa ma intelegeti. Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutorul ce mi l-ati dat in joc cu sfaturi, iteme, buna intelegere si armonia din guild si ally. Va urez toate cele bune si rr-uri cat mai multeV-am pupacit dulce pe toti :) Te astept dupa ce-ti trec nerviisi app e nevoie de Mambutzica la pt :P
coltalb Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 `na seara #-o ce aiurea e la munca dupa asa o vacanta....
coltalb Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Helou, bine v-am gasit! :tiphat:Bine ai venit :tiphat: p.s. de cand te-astept... ;;)
JustMeAdy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 naziua all :beer: te astept cu drag Oana :D
Ganditza Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 naziua all :beer: te astept cu drag Oana :Dce astepti? Oana nu a putut sta departe de noi ;;) dar tu pe unde umbli? :-?
coltalb Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ce astepti? Oana nu a putut sta departe de noi ;;) dar tu pe unde umbli? :-?el o tot asteapta in alta parte :crazy:
Guest bretzelschnitzel Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Neatza :-? L-am rugat pe Dude sa ma conecteze si pe mine, poate reusesc sa dau rr. Am lvl 396,5 asa ca PAAARTY PLZZZZZZ!! :D
coltalb Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 #-o pff....cum nu-s oameni pentru pt... :blink: