S-S Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 gandy vezi ca eu nu o sa mai intru 1-2 saptamani... am niste probleme :( bft la lvl/ rr allz :beer:
Ganditza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 soare ce ai patit? :-?? stai linistit ca te asteptam aici ;)
Ganditza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 neatza :P Avem vreun Ion? La multi ani! cei care poarta numele de Ion :beer:
coltalb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 neata :) La Multi Ani celor care-si serbeaza astazi onomastica! La Multi Ani fericiti Utu! O zi frumoasa, cu zambete senine si inima sa-ti fi plina de bucurii!
pestisor Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sefu e ioan, sa vad maine ce surpriza ne face la lucru :rofl1:
pestisor Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sefu e ioan, sa vad maine ce surpriza ne face la lucru :rofl1:surpriza : a venit la 12 la lucru si la 1 jumate a plecat ca era mahmur .. Asa ca am plecat si noi pe la 2 :rofl1: :cool2:
Guest _Freya_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Buna seara all.Am si eu o problema si nu stiu unde sa intru :dontknow: Mi s-a blocat mu cand intram in valey catre cs, si acum cand intru pe mu imi zice ca deja sunt conectata:(.Am inchis ferestrele de mu, am dat rr la pc, si acelasi mesaj imi apare cand deschid jocul.Ati vreo idee cui tre sa ma adresez?Merci anticipat. :tiphat: Ps:mult bafta la cs...pacat k nu am putut veni si eu :crybaby:
Melody Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 buna ziua dragii mei, helau sefa,ANUNT: imi cer scuze si imi pare rau dar parasesc pentru totdeauna acest link , acest joc... continuarea si cauzele pe langa un post idiot al unuia din Honey ar fi ca... vreau sa imi cresc copilul fara sa fiu nervoasa :D sper sa ma intelegeti. Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutorul ce mi l-ati dat in joc cu sfaturi, iteme, buna intelegere si armonia din guild si ally. Va urez toate cele bune si rr-uri cat mai multeV-am pupacit dulce pe toti