Guest Adutzu08 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 .....Nici nu stiu cum sa zic..... #-o .Am iesit din Guild :) ..Am reintrat in Honey...Nu am zis in joc ca mi`a fost jena.....Tin sa va multumesc tuturor pt ajutorul acordat .Sunteti o guilda excelenta....Cipy stai linistit ca nu fug cu nimic :nanana: .Sper sa ramanem prieteni in continuare :crazy: ....Jos palaria pt voi :tiphat: ..Spor la lv si mai vb :blink:
Mutulik4u:) Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 .....Nici nu stiu cum sa zic..... #-o .Am iesit din Guild :) ..Am reintrat in Honey...Nu am zis in joc ca mi`a fost jena.....Tin sa va multumesc tuturor pt ajutorul acordat .Sunteti o guilda excelenta....Cipy stai linistit ca nu fug cu nimic :nanana: .Sper sa ramanem prieteni in continuare :crazy: ....Jos palaria pt voi :tiphat: ..Spor la lv si mai vb :blink: foarte urat din partea ta
[p1mp] Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 neataaaa ;;) te doare capul? :P:rofl1: asta o fost bunaot: neata :D imi fac mg :)) #-o
S-S Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 eu chiar am dormit.. abea m am trezit de 30 min :beerprimu :>