Guest -Garrone- Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 uite am inceput sa joc putin mu :D am intrebat prin joc de tine dar lumea spune ca nu prea esti prezent pai intru rar de tot :) sal bogdane ar trb sa te apuci macar putin si u de joc ;) cuc,doar o sa intru din cand in cand si atat..nu pot sa ma apuc,sunt cu munca,bla bla bla... chestiile astea le discutati pe forumul aliantei, nu aici. @hai neatza ita,avem forum :))) sa-mi lasati si mie link-ul. Lasa fata sa spuna ce simte pentru mine .. Sacred here. dragutz din partea ta ;)) pisu love is in the air...am si eu o intrebare pt porumbei : voi faceti dragoste virtuala ? =))
Guest Albastr3l Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 love is in the air...am si eu o intrebare pt porumbei : voi faceti dragoste virtuala ? =)) Ne strici toate sustele =)) repede tu cu intrebarea ta :))) mai bine imi ziceai pe skype .. si te lasam sa ma si injuri :)))
KooKie Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pai intru rar de tot :) nub. hai sa-mi dai un set ca sunt vai si amar :))
boomeey Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ita,avem forum :))) sa-mi lasati si mie link-ul. ce cauti pe aici fraiere? @hai neatza
Guest •Caty• Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 doar eu :D clau e plecat ^_^ @hello marian
IceS0uL Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 doar eu :D clau e plecat ^_^ @hello marian te a parasit nabu a?:))
Guest •Caty• Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Da si mie poopcorn .. >:P poop da sigur :-* :-*