Dumnezeu Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 =)) cuc ai reusit bv :)) pun pariu ca a luat itemele de pe bk inainte sai activeze ssu ntz lumee :tiphat:
boomeey Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mi se rupe de itemele lui. problema e ca trebuia sa se faca dreptate de mai de mult, nu acum. @hai ntz
shootervl Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 dane....sa fac ceva pe guilda care ai recrutato u deci ori ii dresezi calumea ori le tuf directia la toti
KooKie Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 dane....sa fac ceva pe guilda care ai recrutato u deci ori ii dresezi calumea ori le tuf directia la toti aici sunt de acord cu tine. chiar am regretat un pic aseara ca am intrat in addicted. sper sa nu se mai continue cu toate prostiile alea care nu isi au rostul... era mult mai bine daca se tacea din gura..[indiferenta ucide]
Dumnezeu Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 aici sunt de acord cu tine. chiar am regretat un pic aseara ca am intrat in addicted. sper sa nu se mai continue cu toate prostiile alea care nu isi au rostul... era mult mai bine daca se tacea din gura..[indiferenta ucide] pai ce ai patit mai ? :)) ce tiau facut? trebe sa fac o slujba in g , pacatosi :beer:
KooKie Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 pai ce ai patit mai ? :)) ce tiau facut? trebe sa fac o slujba in g , pacatosi :beer: au facut faze de copii care s-au trezit cu pc+net peste noapte.
Lodurr Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 au facut faze de copii care s-au trezit cu pc+net peste noapte. despre cine/ce este vorba ?
KooKie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 despre cine/ce este vorba ? fazele cu "Gunit afk?", etc.
boomeey Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 chestiile astea le discutati pe forumul aliantei, nu aici. @hai neatza
KooKie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 daca are careva vreun item bronze+lk+opt (fara mana/hp) si nu are ce face cu el, il caut eu :P @hi tekmanstar
shootervl Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 care se baga la niste pariuri? :-> eu pun pariu ca ii scoate 99 lu gunit....deja sau muiat moderatorii :))) care se mai baga? :)) #pun la bataie ult spot k6 :->
Lodurr Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 cat de tare poate sa fie de asta ce zici ? http://www.youtube.com/watch?v=ec6V3XRFZpQ :>
Dumnezeu Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 care se baga la niste pariuri? :-> eu pun pariu ca ii scoate 99 lu gunit....deja sau muiat moderatorii :))) care se mai baga? :)) #pun la bataie ult spot k6 :-> 1ss dat parca nu se revoca :)) acum depinde de jucator =))
shootervl Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 1ss dat parca nu se revoca :)) acum depinde de jucator =)) hmmm....bn zis....:D hai noroc
shootervl Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 si closed :closed: trb sa va dau spotul k6 :))) asta cand revin :D
IceS0uL Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: