IceS0uL Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 maaa stai sa intru si eu :D da u crezi ca rsp nobu :))) se linge cu dana acuma...DND :)))) my page ....teapa :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
boomeey Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 raspunde ma in joc (!!) :)) ba nab...treci sa imi iei si sm in g ;) n-am fost azi on. acu am venit de la munci si trebuie sa plec iar. diseara daca e o sa va iau
KooKie Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 n-am fost azi on. acu am venit de la munci si trebuie sa plec iar. diseara daca e o sa va iau pfai de mine 2 sec sa intru sa nu ma mai plictisesc singur :))
Dumnezeu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ntz lumee :tiphat: cuc frumoasa plangere :right: daca se sinucide vreunu e pacatul tau :))
KooKie Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ma boom tu nu mai vrei sa ma primesti in guild pentru ca am fost in HH in trecut? esti culmea !! habar nu am eu ce scandaluri aveti intre voi si nici nu ma implic. n-ai vrut sa ma iei, a fost alegerea ta, dar cred ca ai fost cam infantil la faza asta.
boomeey Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ma boom tu nu mai vrei sa ma primesti in guild pentru ca am fost in HH in trecut? esti culmea !! habar nu am eu ce scandaluri aveti intre voi si nici nu ma implic. n-ai vrut sa ma iei, a fost alegerea ta, dar cred ca ai fost cam infantil la faza asta. am zis clar ca te iau. numa ca nu pot sa stau non stop in game. cand ma vezi on vino si da guild chiar daca sunt afk. o sa-ti dau accept cand ma trezesc. @hai ntz
KooKie Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 am zis clar ca te iau. numa ca nu pot sa stau non stop in game. cand ma vezi on vino si da guild chiar daca sunt afk. o sa-ti dau accept cand ma trezesc. @hai ntz frate ai fost aseara on si cand te-am intrebat daca dau guild ai spus ca am fost in HH si dupa ai spus nu
Guest -Garrone- Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 frate ai fost aseara on si cand te-am intrebat daca dau guild ai spus ca am fost in HH si dupa ai spus nu cf ma ? de cand nu te-am mai vzt @salutare si LMA tuturor romanilor ,tiganilor, etc.
KooKie Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 cf ma ? de cand nu te-am mai vzt @salutare si LMA tuturor romanilor ,tiganilor, etc. uite am inceput sa joc putin mu :D am intrebat prin joc de tine dar lumea spune ca nu prea esti prezent
shootervl Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 cf ma ? de cand nu te-am mai vzt @salutare si LMA tuturor romanilor ,tiganilor, etc. sal bogdane ar trb sa te apuci macar putin si u de joc ;)
boomeey Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 nici bine nu te-ai reapucat si vrei sa agati ? :))
KooKie Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 frate nu ma bag pe combinatie ca n-am chef. dar sunt curios cum arata :)
shootervl Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 frate nu ma bag pe combinatie ca n-am chef. dar sunt curios cum arata :) vezi ca iti dau pervesra de dreapta...ai grija :))))
KooKie Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 vezi ca iti dau pervesra de dreapta...ai grija :)))) tare! ne vedem peste 1440 de minute, 24 ore. adica 86400 secunde