pharrell666 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 daca e cineva din arad ne vedem deseara in club space :)
iar am luat suspend Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 hai noroc. a fost o furtuna marti dimineata si mi-a ars tot prin casa. prin minune pc-u mi-a scapat. saptamana asta cica vine sa-mi schimbe modemu. ne citim zilele astea :) hai bafta la succes
Guest NervoS_Je Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Buna seara Addicted NervoS in back in business...Vad ca inca mai sunt oameni din Old Times pe aici....Sper sa ma descurc ca nu am mai jucat mu de o eternitate:D
iar am luat suspend Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Buna seara Addicted NervoS in back in business...Vad ca inca mai sunt oameni din Old Times pe aici....Sper sa ma descurc ca nu am mai jucat mu de o eternitate:D salut alin. @ba da greu mai lucreaza astia, tu-le serviciile sa le tul! @hai noroc
ghiGhi89 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Noroc ORTACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MEI !!! :P