VrajitorulAlb Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Amice, hai sa-ti zic cum sta treaba si asta e primul si ultimul lucru despre subiectul asta pe care-l zic aici: - Ecks are mari probleme de comportament; prima oara cand PvP a strambat din nas a fost cand nenea slobod la gura Ecks facea colegii prosti si milogi (+ alte exemple in care isi da drumul la birjarie cu niste colegi de alianta) - am repetat iar si iar si iar ca PvP avea o intelegere cu mine dinainte de voi si a intrat la voi pentru ca eu jucam pe Pooka si nu m-a mai vazut; deci, e ca si cum voi mi l-ati furat, nu eu voua - omul nu s-a simtit bine acolo si nu pentru ca i-am zis eu ci pentru ca asta realizase el, eu nu i-am mai zis nimic dupa ce a decis sa stea acolo pentru ca voi il "amenintati" cu suparari si tatonari daca iese (how dumb is that?) - tu ai mari probleme; sunt nenumarate persoane care nu-ti inghit atitudinea aroganta in a raspunde numai ca se abtin de complezenta (nu ma refer la persoane din Sicily) - tu esti de vina pentru ca ma faceai afis prin guilda vorbind on and on ca si cum aveai paranoia - cat despre Gandalf, imi pare rau sa zic asta pentru ca aratase caracter odata, dar a fost un mare fail Stii ce imi pare rau? Ca i-am zis lui PvP sa stea cuminte, sa va ignore si sa nu va posteze pentru pk-urile pe care i le faceati pe harti in afara arenei. Daca e cineva care trebuie sa aibe rusinica sau daca trebuie sa fie cineva catre care trebuie sa se arate degetul acela esti `mneata si colegii tai. Imi pare foarte rau de razna si Rh333a, chiar erau niste persoane placute si cu obraz. Btw, ca FanParsivu i se dadea prieten dar acum se vede cat de parsiv si nesimtit este: ce prieten face print cand zici "fmm"? Nuff said `bout this! Neata! nu stau sa ma cert cu tine nici sa jignesc!nu am avut timp de joc! @neata si bafta
boomeey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 o noua pereche de pilotzei cu atza pentru elfa ta :D
l33tsk33t Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 @pai mitza daca te gandesti sa mai intri da-mi un pm pe sm sa te cresc :)) @hai neatza pai am sm-ul full, doar la str mai trebe puncte :)) o sa mai intru eu ... sa vad cand mai am timp :)