ecks_ecks Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hai bre Asrai pune printurile....cum jigneam eu playerii din g sau ally.....aaa am uitat u inventezi totul :) .. Nu mai acuza daca nu ai dovezi....asa pot spune si eu k m-am culcat cu Britney ....dar fara dovezi nu am cum sa demonstrez....ORICUM ESTI PROASTA RAU
boomeey Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 boom am win7 am incercat si cu run as administrator nu am antivirus am dezactivat firewall in incercat si cu task manager si nu vrea imi arata pagina de start ii dau si nu se mai incarca probabil ca n-ai suficienta memorie virtuala. inchide toate aplicatiile si incearca iar toate variantele. daca nu... incearca alta versiune de windows hai bre Asrai pune printurile....cum jigneam eu playerii din g sau ally.....aaa am uitat u inventezi totul :) .. Nu mai acuza daca nu ai dovezi....asa pot spune si eu k m-am culcat cu Britney ....dar fara dovezi nu am cum sa demonstrez....ORICUM ESTI PROASTA RAU ti-am zis sa nu mai postezi cu tenta de scandal in topicul asta. @hai ntz
Guest CeausescuPresedinte Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hai sal vad ca se distreaza lumea de minune :nanana:
Maaarian Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Afk-istilor!!! N-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine!!!
l33tsk33t Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 mai traiesti ma? :) fuck tot posibilu` :crazy:
boomeey Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 fuck tot posibilu` :crazy: e bun atunci. de jucat mai joci?
l33tsk33t Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 am intrat acum cateva zile pe sm de plictiseala .... o sa mai intru cate putin ca a venit frigul :))
boomeey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 @pai mitza daca te gandesti sa mai intri da-mi un pm pe sm sa te cresc :)) @hai neatza