Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

hai sa-l iei :D

nb

Guest AlinBigBK
Posted

pt ca prieteni mei au niste probleme mai serioase si abia apuca sa joace cam 1 ora pe zi

dar mai zis cineva ca cica voi sunteti cei mai prietenosi

Posted

liquidlove e al dracu de prietenos. sta cu tine la povesti pana te plictisesti, iti care si bagajele de la piata.

pune-te bine pe langa el, te poate ajuta mult in joc.

Guest AlinBigBK
Posted

deci raspuns final e da?atunci cm as putea sa iau legatura cu un master se guilda?cam pe la ce ora asa?

Posted

vreau sa am o alianta in care sa am muulti prieteni si cu care sami petrec timpu in jok

mam lasat de mu in martie din cauza unor prieteni falsi care mau tradat :sef: si mau furat cu nesimtire care,in mod normal daca cineva iti cere ajutor nu ezita sai ajuti,dar ei au profitat de asta si siau batut jok de mine de am ajuns sa fiu dat afara din alianta si sa nu mai fiu bagat in seama de nimeni

de ce?fiindca intro zi m fost ocupat toata ziua si a cerut leaderul aliantei daca po sa vin sal ajut intrun spot din arena,eu am zis ca nu ca trb sa ies ca am trb

el ca smehceru a inceput sa ma injure si ma si dat afara din guilda ,iar cand vroiam sa iau legatura cu ceilalti prieteni,nu mai bagat niciunu in seama

a fost asa timp de 2 saptamani pana cand mam lasat

dar cu ajutorul unor vechi prieteni care mau contactat acu 1 saptamana mau sfatuit sa ma intorc deoarece ,,acei prieteni'' nu mai sunt si am simtit nevoia sa ma apuc iar de jok

ps:cel cu care mam inteles si ma sfatuit sa ma intorc a fost comi_wolf ,iar in aceasta saptamana mam reintalnit cu vechi prieteni dar si noi si a inceput sami placa joku din noi

vreau o alianta cu care sa ma distrez,sa am cu cine vorbi si daca e nevoie sai ajut

Sfarsit !! :beer:

pt ca prieteni mei au niste probleme mai serioase si abia apuca sa joace cam 1 ora pe zi

dar mai zis cineva ca cica voi sunteti cei mai prietenosi

imi place cererea ta, insa in guilda Addicted locurile sunt numarate/guilda plina. daca vrei poti intra intr-o guilda din alianta noastra, asta daca gm-ul te va primi.

poti da pm

Gandy - GM guilda Griffins

Asrai - GM guilda Sicily

GhemotoK - GM guilda Ang3liK

mult succes :tiphat:

@hai neatza. nu mai fiti asa rai cu lumea fai :P

Guest CeausescuPresedinte
Posted

sal'ud

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...