Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

boom am intrat in task manager start-S2.exe dau set priority si pe care dau scrie the operation could not be completed acces is denied

ori ai vreo specie de virus in pc, ori n-ai drepturi de administrator pe account-ul de windows

Salutare lume azi am aflat ca din cauza unuia care ii place se toarne am luat ss ca dadeam cu powerslash in tarck bk(nici nu stiam ca iau ss pe chestia asta :(()sper sa treaca mai rpd cele 5 zile:))

pune mana si citeste regulamentul sa nu mai ai neplaceri de genul

Si cum se face, de se face. . . . . . ca va tot fur paginiile :crazy:

esti omul potrivit la locul potrivit :P

@neatza

Guest CHRIS90
Posted

dana e ce face femeia din om ma :))))

#am mers si sapt asta la cs =)))

Guest AlinBigBK
Posted

sall tuturor la alianta Addicted am o singura intrebare se mai fac recrutari?in joc ma numesc AlinBig un bk de lvl 334 nonrr

sunt foarte activ chiar si peste 6 ore

jok mai bine de 3 ani si stiu mai cm merg lucrurile

si revenind la intrebarea mea, ma primiti ? daca ma intrebati dece va raspund

Guest AlinBigBK
Posted

raspunde :whistle:

vreau sa am o alianta in care sa am muulti prieteni si cu care sami petrec timpu in jok

mam lasat de mu in martie din cauza unor prieteni falsi care mau tradat :sef: si mau furat cu nesimtire care,in mod normal daca cineva iti cere ajutor nu ezita sai ajuti,dar ei au profitat de asta si siau batut jok de mine de am ajuns sa fiu dat afara din alianta si sa nu mai fiu bagat in seama de nimeni

de ce?fiindca intro zi m fost ocupat toata ziua si a cerut leaderul aliantei daca po sa vin sal ajut intrun spot din arena,eu am zis ca nu ca trb sa ies ca am trb

el ca smehceru a inceput sa ma injure si ma si dat afara din guilda ,iar cand vroiam sa iau legatura cu ceilalti prieteni,nu mai bagat niciunu in seama

a fost asa timp de 2 saptamani pana cand mam lasat

dar cu ajutorul unor vechi prieteni care mau contactat acu 1 saptamana mau sfatuit sa ma intorc deoarece ,,acei prieteni'' nu mai sunt si am simtit nevoia sa ma apuc iar de jok

ps:cel cu care mam inteles si ma sfatuit sa ma intorc a fost comi_wolf ,iar in aceasta saptamana mam reintalnit cu vechi prieteni dar si noi si a inceput sami placa joku din noi

vreau o alianta cu care sa ma distrez,sa am cu cine vorbi si daca e nevoie sai ajut

Sfarsit !! :beer:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

:nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...