Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

neata biloshi

Posted

pazea ca atacam cu elefanti cu rinoceri toate cele :)) nush daca o sa fie 2 , 3 partyuri ... orcum ei sa se pregateasca :)))

Guest Tsu^_^pui
Posted

Ce ai facut boom de ai bagat spaima in astia din HH :rofl2:

http://www.imagebam.com/image/9df32095990180

hai mai, nu sunt asa paranoia sa cred ca vine boom si sparge portile cu n coduri, doar le-am spus omuletilor sa fie on, ca de cand e vara perzenta la cs a fost sub 50%. Ce oameni rai :)

Posted

hai mai, nu sunt asa paranoia sa cred ca vine boom si sparge portile cu n coduri, doar le-am spus omuletilor sa fie on, ca de cand e vara perzenta la cs a fost sub 50%. Ce oameni rai :)

asa ziceam si eu :P

Salve

Ce mai face-ti, nu vii dor de mine? :D

ba da coca. pe unde ai umblat? tot in romania esti? cand te intorci? vorbim de tine zilnic. au dat astia vina pe mine ca ti-am facut ceva de ai disparut asa deodata :))

Posted

^_^ coca nu era pt tine aia :D daca treci prin utv o sa ma vezi ca am ceva treaba la casa si tre sa car niste balastru ^_^ imd iti dau rr si pe sm :P

Posted

asa ziceam si eu :P

ba da coca. pe unde ai umblat? tot in romania esti? cand te intorci? vorbim de tine zilnic. au dat astia vina pe mine ca ti-am facut ceva de ai disparut asa deodata :))

Dane :whistle: , aseara am venit de la mama, mai stau pana dupa data de 10, dar o perioada nu voi mai intra ca nu mai am PC, Laptop, nimik

Pana i/mi voi cumpara un Laptop mai dureazaceva, ca animalul nu mi-a dat banii, va trebui sa ma judec cu el si dureaza mult :crybaby:

@Bog, astept pe Darius de la munca si merg in oras, poate te vad chiar imi doresc ;)

S-au mai bine cand ma intorc din oras ca am masina f. murdara si merg sa o spal prima data :nanana:

Posted

pam pam americano :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...