huSt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 creezi confuzii cuc @salve @@1st ... as usual :whistle:
Guest CeausescuPresedinte Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 el nu vrea sa fie sexy el vrea sa fie puternic :rofl1: :rofl1: dan paduraru :))
Guest -Garrone- Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bai hai noroc :D M-ai tirat pe la mare,imi cer scz fatza de pritenii de pe litoral dar nu o sa am timp sa ne vdm acum. Sunt cu familia,o ard si eu 3-4 zile cu ei,apoi revin in Bucuresti ca am ceva treaba. Cand mai vin o sa am grija sa-i anunt pe toti sa ardem un gather :P Va salut fetili. P.S. Lance daca citesti reply-ul asta fii atent : am auzit ca cica te-as fi injurat eu iar si din nou...Este pt prima oara cand postez pe forum dupa nu stiu cat timp,am alte treburi mai importante in viata reala decat sa iti arunc 2-3 vorbe de duh ;) Oricum stii ca tin la tine :D
boomeey Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ahahaha esti tampit ma :)) distractie placuta acolo. cand ajung in tara te sun, asta daca nu ne mai auzim pe skype pana plec.
Dumnezeu Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ahahaha esti tampit ma :)) distractie placuta acolo. cand ajung in tara te sun, asta daca nu ne mai auzim pe skype pana plec. cuc cand pleci?
dvL Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ce fraier esti Bogdane , te duceam la kudos si la mania :bananadance2:
Guest Traficantu Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ziua Buna...:) Uite ca am ajuns si eu printre voi...:P :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: