Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

Ma ia cu cacarea cand citesc ce a scris carnatul ala de Eternity .

si pe mine da n-am vrut sa fiu asa dur cand i-am dat reply-ul :rofl2:

Posted

scroiu cum vreau limba si care nu exista pt ca asa am eu CHEF daca intalegeti eu nici nu respect limba romana cai naspa si ma doare undeva de ia:))))))))))

boom dati 2 palmi peste cap s anuti dau eu candva sau cineva:)))) :tiphat:

Posted

scroiu cum vreau limba si care nu exista pt ca asa am eu CHEF daca intalegeti eu nici nu respect limba romana cai naspa si ma doare undeva de ia:))))))))))

pai daca te-a facut mata prost normal ca nu iti pasa de cum vorbesti,tot prost mori...nu mai posta in topicul asta,cauta-ti alt loc sa te faci de cacat.

Posted

daca nu-ti place limba romana, va bene. parliamo in italiano. fammi vedere quanto sei scemo anche in italiano :rofl2:

puoi scrivere quella frase di sopra in italiano? scommetto di no.

@hai ntz

Posted

Nea?a!

Yo yo,nu te l?sa atras în curs? ?i NU încerca s? traduci fraza de mai sus!!!

1.De fapt ascunde un blestem voodoo

2.Sunt ?anse mari s?-?i crape ?i ultimul neuron activ

...Eu ?in cu tine,"în??legi"?

Posted

Mai masturbeaza-te .

Posted

Nea?a!

Yo yo,nu te l?sa atras în curs? ?i NU încerca s? traduci fraza de mai sus!!!

1.De fapt ascunde un blestem voodoo

2.Sunt ?anse mari s?-?i crape ?i ultimul neuron activ

...Eu ?in cu tine,"în??legi"?

:rofl2:

Mai masturbeaza-te .

baaaaaa daca se masturbeaza aici te pun pe tine sa faci curatenie dupa el :rofl2:

@hai gata, cat e gluma e panarama. da-i in spanac. ii recunosc oficial drept fanii mei "nambar uan". sustin si semnez. boom allmighty (am scris in engleza ca stiu sigur ca nu intelege)

Posted

O poveste cica se zice asa

boom cand era mic a cazut in cap si urechile i-au venit in fata bietul de el... de atuncia a ramas urechios si cu mintea mica... adica doar creierul mic... de acea are aceste probleme acuma in viitor... sper sal intalegeti.... Multumesc pt intalegere stiu este greu.... pt el.. dar asta este soarta destinul.. el nu va recunoaste oricum.. :whistle: de aceia se numeste boom caci cand era mic facea boom cu capul pe jos :photo:

bietul de el.. b-(

fi al draq de lesinat . iti dau 2 palme de canti . skeletronule

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...