Guest drogalau Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 dane vezi k am intrat si eu pe lm am un bk de kteva rr...knd intrii si u sa mai vb si noi?Drogu here:*
iar am luat suspend Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ce plm e asa de trist topicu asta ? se mai uita si la fata ta topicul inainte sa fie vesel :)) dane vezi k am intrat si eu pe lm am un bk de kteva rr...knd intrii si u sa mai vb si noi?Drogu here:* ooo daaa. hai noroc. da-mi pm pe |boomeey| sau pe |boom| cand esti on in joc
iar am luat suspend Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ba ce urat forum , de aia nu mai intru pe aici . hai ma ca nu arata chiar asa urat dreq :))
capcaunu Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Am auzit c? fost macel asear? la Cs...e careva r?nit? =))
YO yo Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O poveste cica se zice asa boom cand era mic a cazut in cap si urechile i-au venit in fata bietul de el... de atuncia a ramas urechios si cu mintea mica... adica doar creierul mic... de acea are aceste probleme acuma in viitor... sper sal intalegeti.... Multumesc pt intalegere stiu este greu.... pt el.. dar asta este soarta destinul.. el nu va recunoaste oricum.. :whistle: de aceia se numeste boom caci cand era mic facea boom cu capul pe jos :photo: bietul de el.. b-(
lordofcrime Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Mie imi vine sa plang cand citesc ce ai scris tu acolo, nu sa rad...mare e prostia omeneasca :violent: , chiar e de plans. De limba romana nici nu mai spun... #-o @Neata la amiaza :D
boomeey Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O poveste cica se zice asa boom cand era mic a cazut in cap si urechile i-au venit in fata bietul de el... de atuncia a ramas urechios si cu mintea mica... adica doar creierul mic... de acea are aceste probleme acuma in viitor... sper sal intalegeti.... Multumesc pt intalegere stiu este greu.... pt el.. dar asta este soarta destinul.. el nu va recunoaste oricum.. :whistle: de aceia se numeste boom caci cand era mic facea boom cu capul pe jos :photo: bietul de el.. b-( iti dau voie sa mai dai odata reply-ul asta, dar sa fie corect scris din punct de vedere gramatical. hai, curaj, incearca inca odata. ti-am marcat cu rosu/albastru ce ai gresit. vezi poate asa reusesti sa scrii corect. PS: PUMNI MEI MINTE NU ARE!! Mie imi vine sa plang cand citesc ce ai scris tu acolo, nu sa rad...mare e prostia omeneasca :violent: , chiar e de plans. De limba romana nici nu mai spun... #-o @Neata la amiaza :D haules cuc :D @hai ntz