_SuN_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 hustle pacat ca nu esti printre noi danutz , numai de-un smeker de smeker mafiot pe db-ul asta =)) iti placea parerea mea
boomeey Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta.
amadeus Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta. Hai ragione Danutzu, cum e la noi si-ar dori multi :cool2:
_SuN_ Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta. sti ce fain ii sa stai pe margine sa-i urmaresti cum se paruiesc =)))
shootervl Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta. bn zis. hai salut narozi :D liquid u ia cucu ma :)))
_SuN_ Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta. bn zis. hai salut narozi :D liquid u ia cucu ma :))) fraiere :-s da un baz pe mess
shootervl Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 prefer sa-mi hranesc dependenta de mu in alta parte liq :) daca voua va place balacareala asta si aceleasi probleme fara rezolvare care le intalniti zilnic, mie nu. mi-au ajuns 5-6 ani de incompetenta. bn zis. hai salut narozi :D liquid u ia cucu ma :))) fraiere :-s da un baz pe mess nu iti stiu id care e :)))