dvL Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Hai noroc. Bogdane , daca mai vii weekendu asta la Sunwaves sa ma suni tot numaru ala il am . Am un tovaras care lucreaza acolo si unu care lucreza La Mania ... dupa ce termin munca apar si eu . Call me ! sa vedem unde mergem :).
Guest mousesportsAnaKin Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nugggggggggggggggggggggggggga :crybaby:
ThisizEntertainment Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 scz ca intervin dar am vazut o poza cu corione si chiar acuma era o fata la TV semana perfect cu ea ( emisiunea era pe prima tv :D ) poti confirma printr-un reply
corioneMG Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 scz ca intervin dar am vazut o poza cu corione si chiar acuma era o fata la TV semana perfect cu ea ( emisiunea era pe prima tv :D ) poti confirma printr-un reply dap eu eram :P @ :nanana:
Eddy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 scz ca intervin dar am vazut o poza cu corione si chiar acuma era o fata la TV semana perfect cu ea ( emisiunea era pe prima tv :D ) poti confirma printr-un reply dap eu eram :P @ :nanana: ce-ai facut tu la prima tv spargetiash moaca? :D a fost si prietena-ta aia?:D :X LoooooooooooL la batrani si nelinistiti? :)))) Si eu am fost acolo hahahaha =))
corioneMG Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 scz ca intervin dar am vazut o poza cu corione si chiar acuma era o fata la TV semana perfect cu ea ( emisiunea era pe prima tv :D ) poti confirma printr-un reply dap eu eram :P @ :nanana: ce-ai facut tu la prima tv spargetiash moaca? :D a fost si prietena-ta aia?:D :X LoooooooooooL la batrani si nelinistiti? :)))) Si eu am fost acolo hahahaha =)) pai da n-am scapat de tipa de la agentie :D si da a fost si ,,prietena mea" :)) @si app tot urat esti :nanana:
Eddy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 pai da n-am scapat de tipa de la agentie :D si da a fost si ,,prietena mea" :)) @si app tot urat esti :nanana: taci numa un pic:D dc "prietena" intre ghilimele :D parca erati maritate una cu cealalta
corioneMG Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 pai da n-am scapat de tipa de la agentie :D si da a fost si ,,prietena mea" :)) @si app tot urat esti :nanana: taci numa un pic:D dc "prietena" intre ghilimele :D parca erati maritate una cu cealalta pai suntem :)) dar momentan suntem in divort... umbla cu alta !
corioneMG Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 cu mine mwhhahaha am zis cu alta nu cu altu :)) muhaha :))