Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest BursucJr
Posted

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Dane Dane usor cu treburile interne pe aici :) folsoeste si tu topicul de la Pub :)

da nu am zis mane nimic :D eu doar discutam pe aici cu baietii, no publicitate no nothin' :D e ca si cum am vorbi de forumul softpedia sau alte site-uri de jocuri, du iu andarstend uat ai min? :D

@hai neatza

Guest BursucJr
Posted

Da Gras`o dar vine vara ,.. te arunc in bazin >:) :crazy:

acus :))

:*

Posted

da boom eu dau flood recunosc.

Dar faza e ca eu joc pe server ... si nu pot sa imi schimb parerea daca pica serv/ si ala . hai ca deja o dam in cearta .. cum sa nu fie 100+ ? pe zohan au fost 130 la inceput inceput si dupa a inceput sa scada ... dar nu prea conteaza . CONTEAZA sa nu mai primiti flood ... faceti si voi ca "linkmania" :))

citeam si eu cateva reply-uri pe aici si dau de tine , zohan a avut 130 la inceput? primul db? esti asa sigur? poate pe urmatoarele db-uri cand deja avea o reputatie buna,dar in orice caz nu pe primul , primul db a inceput cu 20-30 playeri online si apoi s-a ridicat :)

Posted

@ Dane , nu stiu cum se numeste .

@ Bogdane , da ma tot numaru ala il am ... si eu o sa fiu pe acolo .. pe 29 sunt la kudos de la 18:00 pana la 20:00 ca ma duc la munca , dar de 1 mai sigur sunt in mamaia ( sa ma distrez nu la munca ) , s-ar putea sa merg La Mania , lucreaza un tovaras acolo . Suna-ma intr-o seara sa vorbim .:)

Posted

citeam si eu cateva reply-uri pe aici si dau de tine , zohan a avut 130 la inceput? primul db? esti asa sigur? poate pe urmatoarele db-uri cand deja avea o reputatie buna,dar in orice caz nu pe primul , primul db a inceput cu 20-30 playeri online si apoi s-a ridicat :)

noi dupa 3 zile 58-75 online si numarul creste. de asta rup cu floodul din toate partile :))

@ Dane , nu stiu cum se numeste .

@ Bogdane , da ma tot numaru ala il am ... si eu o sa fiu pe acolo .. pe 29 sunt la kudos de la 18:00 pana la 20:00 ca ma duc la munca , dar de 1 mai sigur sunt in mamaia ( sa ma distrez nu la munca ) , s-ar putea sa merg La Mania , lucreaza un tovaras acolo . Suna-ma intr-o seara sa vorbim .:)

intreaba-l pe marius :D

Guest mousesportsAnaKin
Posted

ello :D

Guest BursucJr
Posted

neatza

ntz :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...