Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 o sa fim imputiti toti 3 daca raman eu la curatenie :rofl2: nu mai da din casa nab .. Nu mai zi la nimeni macar :))) my page :bananadance2:
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 oana si Pepe ... Stan si BRan .. dar nu ... doar dusmani!
Guest -Garrone- Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 da ma intreb oare care joaca corect in mom de fata pe srv asta? :)))) eu ma :) am un speed in calculator,atat..nici nu mai stiu cine mi l-a trimis mai demult pe skype :) am incercat sa intru o data ,mi-a iesit din joc , mi-am bagat pla in el de speed si gata ,curat :D bine cu auto chiu chiu chiu si auto combo ca tot romanul :D ehe voi iar va iubiti in secret :whistle: nu! singurica pasarica ? douapuncteics
shootervl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 da ma intreb oare care joaca corect in mom de fata pe srv asta? :)))) eu ma :) am un speed in calculator,atat..nici nu mai stiu cine mi l-a trimis mai demult pe skype :) am incercat sa intru o data ,mi-a iesit din joc , mi-am bagat pla in el de speed si gata ,curat :D bine cu auto chiu chiu chiu si auto combo ca tot romanul :D ehe voi iar va iubiti in secret :whistle: nu! singurica pasarica ? douapuncteics ne a tradat bogdanele :|
Guest -Garrone- Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ne a tradat bogdanele :| si Ceas :D ma ameninta ca azi e in Buc ,ca ma suna de dim sa ma trezeasca cand aterizeaza in Buc si nimic..am mai dormit si cu telul pe tiphaaaat din cauza lui ,tu-l in haripa..aaa ceas e pe mess in slbz,acum am vzt :D
shootervl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ne a tradat bogdanele :| si Ceas :D ma ameninta ca azi e in Buc ,ca ma suna de dim sa ma trezeasca cand aterizeaza in Buc si nimic..am mai dormit si cu telul pe tiphaaaat din cauza lui ,tu-l in haripa..aaa ceas e pe mess in slbz,acum am vzt :D adormitule =)))))
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 asta de mai sus are grade.. da da .. in termometru :-" :crybaby:
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 asta de mai sus are grade.. da da .. in termometru :-" :crybaby: stiu..numai ranjii fasolea la mine
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 iti dau X gata . vb asa cu unu ce are grade?
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 iti dau X gata . vb asa cu unu ce are grade? tu ai tupeu nu gluma... vrei sa-ti dau eu x ?
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nu nu .. k sunt satul de ciori ... trebe sa ma reprofilez .. inca ma gandesc .. :))