Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

O intrebare voi in joc jucatzi... ca nici un prieten cunoscut nu vad cand intru... numa pusti de 15 ani care au tras un fum de iarba si sunt smecheri :D

Guest Albastr3l
Posted

O intrebare voi in joc jucatzi... ca nici un prieten cunoscut nu vad cand intru... numa pusti de 15 ani care au tras un fum de iarba si sunt smecheri :D

Elec pm in joc .. |Sacred| daca mai vrei guild

Posted

Luca te-a postat G-unit, zici ca-i satana, posteaza pe toata lumea, ce curaj mai are dupa ce a facut ce a facut :dontknow:

@Noapte buna copii:-h

Posted

Elec pm in joc .. |Sacred| daca mai vrei guild

De cate ori te caut... tot de atatea ori nu te gasesc :D

Posted

Hai neatza... trezirea puturosii care dorm pana la 12 ziua de ii arde soarele pe buric :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: eu sper ca azi sa gust ce inseamna RR :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: da mai am 13 lvl... :D

Guest Albastr3l
Posted

hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na ..

Ntz lume

Guest Albastr3l
Posted

hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na ..

Ntz lume

minti

off ma dai de gol .. >:P vbm la tel :-s

Posted

Ntz lume

La signature apare... doar ca nu am mai modificat din S1 chiar daca trebuia S2 da carul e acelasi... Elec :D hai ca iti dau PM... desi sunt pe al doilea spot k6 :| si nu pot pleca!

Guest Albastr3l
Posted

Sunt pe joc .. Pm |Sacred

|

Posted

Ntz lume

minti

love is in the air cumva? :)) sa inteleg ca v-a trecut perioada de "mos craciun" amandurora? :))

@elec da esti pus pe treaba vad :D

@am nevoie de putin ajutor. care va plictisiti si nu aveti ce face, intrati putin pe server si incercati ce hack-uri mai stiti voi, ca am schimbat antihacksystem-ul si vreau sa stiu ce-i scapa. hai merci

Guest Albastr3l
Posted

Ntz lume

minti

love is in the air cumva? :)) sa inteleg ca v-a trecut perioada de "mos craciun" amandurora? :))

@elec da esti pus pe treaba vad :D

eu nu zic nimic :-" putin doar :)) k amici ..

Guest Albastr3l
Posted

nuu ! sau :-? facem asa ... ceas gateste ..tu faci curat.. eu ma joc mu =)) si la munca se duce..mai gasim noi :))

mie imi convine .... Cu mancarea ce o fac muriti pe rand :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...