Electricu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 O intrebare voi in joc jucatzi... ca nici un prieten cunoscut nu vad cand intru... numa pusti de 15 ani care au tras un fum de iarba si sunt smecheri :D
Guest Albastr3l Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 O intrebare voi in joc jucatzi... ca nici un prieten cunoscut nu vad cand intru... numa pusti de 15 ani care au tras un fum de iarba si sunt smecheri :D Elec pm in joc .. |Sacred| daca mai vrei guild
-=BUBU=- Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Luca te-a postat G-unit, zici ca-i satana, posteaza pe toata lumea, ce curaj mai are dupa ce a facut ce a facut :dontknow: @Noapte buna copii:-h
Electricu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 O intrebare voi in joc jucatzi... ca nici un prieten cunoscut nu vad cand intru... numa pusti de 15 ani care au tras un fum de iarba si sunt smecheri :D Elec pm in joc .. |Sacred| daca mai vrei guild De cate ori te caut... tot de atatea ori nu te gasesc :D
Electricu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Hai neatza... trezirea puturosii care dorm pana la 12 ziua de ii arde soarele pe buric :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: eu sper ca azi sa gust ce inseamna RR :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: da mai am 13 lvl... :D
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume
GuessWhoIAm Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume minti
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume minti off ma dai de gol .. >:P vbm la tel :-s
Electricu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume La signature apare... doar ca nu am mai modificat din S1 chiar daca trebuia S2 da carul e acelasi... Elec :D hai ca iti dau PM... desi sunt pe al doilea spot k6 :| si nu pot pleca!
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 off ma dai de gol .. >:P vbm la tel :-s iti dau delete la dl :))
boomeey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume minti off ma dai de gol .. >:P vbm la tel :-s love is in the air cumva? :)) sa inteleg ca v-a trecut perioada de "mos craciun" amandurora? :)) @elec da esti pus pe treaba vad :D @am nevoie de putin ajutor. care va plictisiti si nu aveti ce face, intrati putin pe server si incercati ce hack-uri mai stiti voi, ca am schimbat antihacksystem-ul si vreau sa stiu ce-i scapa. hai merci
Electricu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Da.. azi noapte am stat on pana la 6... 7 la romani... si am dormit 2 ore si iar pe spot :D:D:D:D:D
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hmm pai zi aici nick si te caut cand intru :)) am adormit .. eram obosit .. din cauza serviciului .. si na .. Ntz lume minti off ma dai de gol .. >:P vbm la tel :-s love is in the air cumva? :)) sa inteleg ca v-a trecut perioada de "mos craciun" amandurora? :)) @elec da esti pus pe treaba vad :D eu nu zic nimic :-" putin doar :)) k amici ..
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [ eu cu ceas? niciodata :| ... ii fac viata imposibila..
shootervl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [ eu cu ceas? niciodata :| ... ii fac viata imposibila.. ehe voi iar va iubiti in secret :whistle: ntz :tiphat:
boomeey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 atunci am o propunere. hai sa ne iubim toti trei. ce ziceti? :D
corioneMG Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nuu ! sau :-? facem asa ... ceas gateste ..tu faci curat.. eu ma joc mu =)) si la munca se duce..mai gasim noi :))
Guest Albastr3l Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nuu ! sau :-? facem asa ... ceas gateste ..tu faci curat.. eu ma joc mu =)) si la munca se duce..mai gasim noi :)) mie imi convine .... Cu mancarea ce o fac muriti pe rand :)))
boomeey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 o sa fim imputiti toti 3 daca raman eu la curatenie :rofl2: