-=BUBU=- Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Albastrel... nu stiu cu cine trebuie sa vorbesc da aici din cate vad e o familie veche cu care am jucat prin 2008-2009 in HONEY... si nici de tine nu am uitat Garrone... doar ca stiam ca odata aveai suspend mare :D eu acuma dupa 2 ani de inactivitate mi sa facut dor de MU si vad ca TRACI nu mai joaca... si apoi am vazut ca mia raspuns COCA si cand am vazut si pe boom am zis ca daca e loc si de mine in Guild sa mai depanam amintiri... pffff cum au trecut ani :D PS un PM in joc daca e cineva... Elec :D Ele, Albastrel ii sefu la G joaca pe sacred, vb. cu el aici. Eu nu prea mai joc, intru doar asa sa vad ce si cum,
Electricu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :D:D:D:D mama mia venit chefu de joc si toti nu mai joaca... va's vedea pe voi dupa 2 ani ce pofta avetzi :D si azi am stat toata ziua on si ma simt aiurea fara Guild pe capatzana... da poate oi gasi si eu o guilda de besmeteci ce stau on sa ne distram :D mai astept:D:D:D:D Dumnezeu... eu nu uit lumea problema e cand lumea ma uita pe mine.. si nu as putea sa uit o lume cu care stateam noapte de noapte on jucam si puscam cate ceva... chiar de aia am intrat de azi in prostia asta de joc... ca mie dor de voi... nu de RR amarate... si nici de SS ca am fost afk pe balcon sa ard o Camila :D
Dumnezeu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 multii nu mai joaca :) si cei care joaca nu sunt activi pe forum
Dumnezeu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hai neatza. salut Dzeu :D :tiphat: lumee ,vine varaa
-=BUBU=- Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hai neatza. salut Dzeu :D :tiphat: lumee ,vine varaa Vine vara si mancam o pizza la D-mnu :hello: @Salve lume :tiphat:
boomeey Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hai neatza. salut Dzeu :D :tiphat: lumee ,vine varaa :)) @hai noroc
Dumnezeu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hai neatza. salut Dzeu :D :tiphat: lumee ,vine varaa :pray: :hail: @hai noroc noroc lumee, ce se mai aude de metinel cuc :))
Dumnezeu Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 App. a murit cyobi? :)) nici mult nu mai are . pff uite ce imi fac astia http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078
-=BUBU=- Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 M-am plictisit de moarte, dati-mi un joc ceva sa ma joc :D
-=BUBU=- Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 App. a murit cyobi? :)) nici mult nu mai are . pff uite ce imi fac astia http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078 Ai luat-o de la executor 10+5 :(
Dumnezeu Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 am vazut :cool2: eu mam distrat cu el vro 20 minute si vro 15/20 pkuri :)) dar ba era pe acolo ba nu era , oricum nui problema ^^ nu ne poate desparti un pk si un ss nu?