Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

Buna D-mne :whistle:

:dance: :hello: :cool2:

sal :)

Corii unde ne intalnim

suntem buni ce papucii mei,facem noi lvl de maimute :)) BRB >:)

am facut 1 lvl :)) suntem buniii

Posted

am facut 1 lvl :)) suntem buniii CORI M-AI SI BATUT ...

glumesti?:)) am omorat ursi :)) daca te mai duci la potai... fac urat :)) mno trebuia sa fac print la ala.. si daca sunt urat sa .... :))))

Guest Albastr3l
Posted

neatza fetili

hai ntz si tie ..

Guest Albastr3l
Posted

Nu zi de 2 ori :))

Posted

Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild...

Guest Albastr3l
Posted

Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild...

De asta trebe sa vb cu mine .. nu cu ei :P

Guest -Garrone-
Posted

Eu doar spam pe aici mau tradat boom si corione :crybaby:

vedeti ca merge butonul de +- reputatie ,bagati un + la je :beer:

:) faci ca pustanii aia de pe haicinci care dau mass pe Y!M "poze noi vreau comment-uri , dau comm back ,plzzzzzz :X:X:X " sau mai noi pe feisbuc "poze noi vreau like like like ,dau like back :X:X:X:Y:Y:Y:Z:Z:Z " :D

pai nu cred ca mai joc :( sau hai acum putin daca e ca si asa n-am ce face.Andreea (colega) numai joaca dar ne da conturile daca jucam :))

arunca un link cu fesbucul ei ..ahh am uitat ca e under 18...lasa asa :)

salut Ele , de mine uitasi ? :D logic ca e loc,sau se face, noi nu prea mai jucam :)

Posted

Albastrel... nu stiu cu cine trebuie sa vorbesc da aici din cate vad e o familie veche cu care am jucat prin 2008-2009 in HONEY... si nici de tine nu am uitat Garrone... doar ca stiam ca odata aveai suspend mare :D eu acuma dupa 2 ani de inactivitate mi sa facut dor de MU si vad ca TRACI nu mai joaca... si apoi am vazut ca mia raspuns COCA si cand am vazut si pe boom am zis ca daca e loc si de mine in Guild sa mai depanam amintiri... pffff cum au trecut ani :D

PS un PM in joc daca e cineva... Elec :D

Posted

Eu doar spam pe aici mau tradat boom si corione :crybaby:

vedeti ca merge butonul de +- reputatie ,bagati un + la je :beer:

:) faci ca pustanii aia de pe haicinci care dau mass pe Y!M "poze noi vreau comment-uri , dau comm back ,plzzzzzz :X:X:X " sau mai noi pe feisbuc "poze noi vreau like like like ,dau like back :X:X:X:Y:Y:Y:Z:Z:Z " :D

pai nu cred ca mai joc :( sau hai acum putin daca e ca si asa n-am ce face.Andreea (colega) numai joaca dar ne da conturile daca jucam

salut Ele , de mine uitasi ? :D logic ca e loc,sau se face, noi nu prea mai jucam

in loc sa-mi dai ++++ ai scris acolo 7mii de randuri

ia fesbucul ei mai ce are daca e -18,+ai tai = multii :))

Electricu pe mine nu ma mai sti? :crybaby:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...