Dumnezeu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Buna D-mne :whistle: :dance: :hello: :cool2: sal :) Corii unde ne intalnim
corioneMG Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Buna D-mne :whistle: :dance: :hello: :cool2: sal :) Corii unde ne intalnim suntem buni ce papucii mei,facem noi lvl de maimute :)) BRB >:)
Dumnezeu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Buna D-mne :whistle: :dance: :hello: :cool2: sal :) Corii unde ne intalnim suntem buni ce papucii mei,facem noi lvl de maimute :)) BRB >:) am facut 1 lvl :)) suntem buniii
Guest Duby Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 am facut 1 lvl :)) suntem buniii CORI M-AI SI BATUT ... glumesti?:)) am omorat ursi :)) daca te mai duci la potai... fac urat :)) mno trebuia sa fac print la ala.. si daca sunt urat sa .... :))))
Dumnezeu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 am facut 1 lvl :)) suntem buniii CORI M-AI SI BATUT ... glumesti?:)) am omorat ursi :)) daca te mai duci la potai... fac urat :)) mno trebuia sa fac print la ala.. si daca sunt urat sa .... :)))) daca tie iti place sa te joci cu ursu :)) =)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078
corioneMG Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 daca tie iti place sa te joci cu ursu :)) tie iti place cu lupii... mno daca puteam sa omor ursul flamand la lvl 10 ce pot sa zic :))
Dumnezeu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 daca tie iti place sa te joci cu ursu :)) tie iti place cu lupii... mno daca puteam sa omor ursul flamand la lvl 10 ce pot sa zic :)) inloc sa ma ajuti aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078 tie gandu tot la lupi :)) ia contu de la A
corioneMG Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 inloc sa ma ajuti aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078 tie gandu tot la lupi :)) ia contu de la A acum,stai sa intru pe doctor
Dumnezeu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 inloc sa ma ajuti aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407078 tie gandu tot la lupi :)) ia contu de la A acum,stai sa intru pe doctor doctor Q ;;)
Electricu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild...
Guest Albastr3l Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild... De asta trebe sa vb cu mine .. nu cu ei :P
Guest -Garrone- Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Eu doar spam pe aici mau tradat boom si corione :crybaby: vedeti ca merge butonul de +- reputatie ,bagati un + la je :beer: :) faci ca pustanii aia de pe haicinci care dau mass pe Y!M "poze noi vreau comment-uri , dau comm back ,plzzzzzz :X:X:X " sau mai noi pe feisbuc "poze noi vreau like like like ,dau like back :X:X:X:Y:Y:Y:Z:Z:Z " :D pai nu cred ca mai joc :( sau hai acum putin daca e ca si asa n-am ce face.Andreea (colega) numai joaca dar ne da conturile daca jucam :)) arunca un link cu fesbucul ei ..ahh am uitat ca e under 18...lasa asa :) Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild... salut Ele , de mine uitasi ? :D logic ca e loc,sau se face, noi nu prea mai jucam :)
Electricu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Albastrel... nu stiu cu cine trebuie sa vorbesc da aici din cate vad e o familie veche cu care am jucat prin 2008-2009 in HONEY... si nici de tine nu am uitat Garrone... doar ca stiam ca odata aveai suspend mare :D eu acuma dupa 2 ani de inactivitate mi sa facut dor de MU si vad ca TRACI nu mai joaca... si apoi am vazut ca mia raspuns COCA si cand am vazut si pe boom am zis ca daca e loc si de mine in Guild sa mai depanam amintiri... pffff cum au trecut ani :D PS un PM in joc daca e cineva... Elec :D
Dumnezeu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Eu doar spam pe aici mau tradat boom si corione :crybaby: vedeti ca merge butonul de +- reputatie ,bagati un + la je :beer: :) faci ca pustanii aia de pe haicinci care dau mass pe Y!M "poze noi vreau comment-uri , dau comm back ,plzzzzzz :X:X:X " sau mai noi pe feisbuc "poze noi vreau like like like ,dau like back :X:X:X:Y:Y:Y:Z:Z:Z " :D pai nu cred ca mai joc :( sau hai acum putin daca e ca si asa n-am ce face.Andreea (colega) numai joaca dar ne da conturile daca jucam Coca si boom mai sunt in guild? daca da o intrebare pentru ei... e loc pentru un refugiat? :D astept mesaj aici ca in joc intru cand cum pana o sa am Guild... salut Ele , de mine uitasi ? :D logic ca e loc,sau se face, noi nu prea mai jucam in loc sa-mi dai ++++ ai scris acolo 7mii de randuri ia fesbucul ei mai ce are daca e -18,+ai tai = multii :)) Electricu pe mine nu ma mai sti? :crybaby: