Sectoristu` Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :rofl2: tu prin game nu mai intri? :DDane,nici vreme sa ma pipi nu am,mi-am luat o plosca =)) Azi e ziua decisiva,maine o tai la Cluj si abia marti ajung si eu acasa.Hai sa aveti bafta deseara!
corioneMG Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dumnezeuuuu am nevoie de tine !!! qqqq pm me !!! qqq
Dumnezeu Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dumnezeuuuu am nevoie de tine !!! qqqq pm me !!! qqq :> o sa fie cioby gelos pe mine :))
corioneMG Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :> o sa fie cioby gelos pe mine :))e doar o intrebare :))
dan Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dane,nici vreme sa ma pipi nu am,mi-am luat o plosca =)) Azi e ziua decisiva,maine o tai la Cluj si abia marti ajung si eu acasa.Hai sa aveti bafta deseara!bun asa radule. atunci iti urez multa bafta :Dla cs am avut baftanot :rofl2:
lordofcrime Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sale lume! :tiphat: Ce mai faceti? Va era dor de mine? :)) P.S:am mai facut un post de dimineata, dar astia cu forumul lor nou... #-o
lordofcrime Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 s-ar putea spune ca mai traiesc...saptamana viitoare mai am 4 probe la examenul cambridge si abia astept sa scap, sa imi fac de cap vara asta :)) am vrut sa intru saptamana asta pe bk, dar mi-am uitat numele la cont si nu il mai gasesc nicaieri, pe nici o adresa de email :) tu ce mai faci omule?
dan Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 iau suspend :rofl2: ce sa zic, bafta la examene si poate ne vedem prin game dupa ce termini :D
lordofcrime Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 pai multumesc, o sa am nevoie de bafta ca in ultima vreme m-am cam facut ca lucrez pt el :)) Trebuie sa rog un admin sa-mi spuna numele contului sau sa trimita datele pe emailul pe care a fost creat contul si poate mai intru si eu daca ma mai primesti :D
iar am luat suspend Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 fa rost de cont si te iau. numa sper sa mai am locuri, ca e full guilda de ceva vreme :P
~megan~ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sal si tie boom :),in seara asta salut pe toata lumea asa cunoscuta nu stiu ce am :))
iar am luat suspend Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 noroc si tie megan :D ce mai invarti? :P @hai neatza