Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 -=BUBU=- :beer: paginaaa ingerilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angel: :angel: :angel:
shootervl Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 agahahah macar cu "cearta" mai facem si noi spam ca in rest ciuciu :)))) caty daca ne tradezi
-=BUBU=- Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 -=BUBU=- :beer: paginaaa ingerilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angel: :angel: :angel: Luca, nici din aia nu mai beau, nici suc doar apa in rest nimik. . . . :beer:
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 agahahah macar cu "cearta" mai facem si noi spam ca in rest ciuciu :)))) caty daca ne tradezi :violent: oameni isi schimba masina,nevasta,religia fara sa fie stresati asa . -=BUBU=- era apa in :beer:
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nu tradez dar na :) stiu draga ca pe mine nu ma tradezi ,restu nu conteaza :right:
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 doar o saptamana :D se poate tine post si pe pm are efect mai bun . stiu ca ai potential sa ti si mai mult :D
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 se poate tine post si pe pm are efect mai bun . stiu ca ai potential sa ti si mai mult :D :) mai joci metin?
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :) mai joci metin? nu ca am reinstalat windowsu si mie lene sal descarc,astept pe boom sa dea drumu la servarul lui de metin sau conquer @mor de plictisealaa
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 am o colega ..are caractere mari..si m-as juca si eu :) daca vrei sa te bagi
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 am o colega ..are caractere mari..si m-as juca si eu :) daca vrei sa te bagi vorbim pe pm mai bine ;;) am de descarcat ceva si dupa descarc si metinu ,mai pe seara ne vedem pe acolo,sau pe aici ca e mai usor
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 vorbim pe pm mai bine ;;) am de descarcat ceva si dupa descarc si metinu ,mai pe seara ne vedem pe acolo,sau pe aici ca e mai usor imi anunt acum coelga :D
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 imi anunt acum coelga :D zi ca vine si Dzeu sa joace ,sami tina iteme pentru sura
boomeey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 De ce ajunge?de ce nu le zici cati euro/lire sterline tia dat HH sa te lasi de mu =)) am auzit multe povesti despre mine, da pe asta n-am auzit-o niciodata :rofl2: tare oricum :)) Ceao Danutzu :photo: ce bine ca va mai si certati putin ca asa mai este activitate si pe aici :> buna coca :D
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 am auzit multe povesti despre mine, da pe asta n-am auzit-o niciodata :rofl2: tare oricum :)) buna coca :D =)) pe skypos nu mai intri ca mor de plictisealaaa
Guest -Garrone- Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 oan ciu fri pamela vrea copii si bobi nu o lasa ca este prea frumoasa
boomeey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 oan ciu fri pamela vrea copii si bobi nu o lasa ca este prea frumoasa te dreq de tampit =))
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 na ca ma da lumea afara din addicted -_- , la spam am voie ?:)
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 na ca ma da lumea afara din addicted -_- , la spam am voie ?:) nu stiu nu stiu deastea ,ma mai gandesc @esti in metinel?
boomeey Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 neatza. @vezi cori daca ai fost obraznica? mai urmeaza si bicele cateodata cand faci prostii :D