corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 daca el nu vrea zimi mie :)) mno La multi Ani tie :))
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mno La multi Ani tie :)) ms ms :beer: hai sa bem sa vedem de minte avem :))
shootervl Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nu e nevoie sa imi zici LMA .. :) veziti de ale tale ... Ms D`zeu lma ma nobule...sa fii iubit si plin de sanatate lasa fata ma nebune nu fi rau =)))) sa traiti bn :nanana:
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lasa marius :) daca nu ii face placere... ce sa fac?:)
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lma ma nobule...sa fii iubit si plin de sanatate lasa fata ma nebune nu fi rau =)))) sa traiti bn :nanana: A zis sa o las in pace ... am inteles .. ii fac pe plac :) oricum acum face parte din HH .. :P Sincer nu am nevoie de urarile ei .. sa zica cui vrea nu mine ..
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lasa marius :) daca nu ii face placere... ce sa fac?:) nu fi suparata ;;) imi poti zice mie in fiecare zi lma :>
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A zis sa o las in pace ... am inteles .. ii fac pe plac :) oricum acum face parte din HH .. :P Sincer nu am nevoie de urarile ei .. sa zica cui vrea nu mine .. ce hh ? ma vezi cumva in hh?
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ce hh ? ma vezi cumva in hh? Sti bine de ce zic :) asa k degeaba zici tu .. "k ma vezi in hh?"
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Sti bine de ce zic :) asa k degeaba zici tu .. "k ma vezi in hh?" cum zici u :) Nu ai sa ma vezi in HH niciodata dar fie :)
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mergi la gather cu ei . si zici k nu te vedem in hh? :)) ma faci sa rad pe bune :)) prieten ti`ai facut de acolo .. ce mai vrei ? :))
corioneMG Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ce treaba are viata reala cu jocul ? In fine :) Daca te simti tu mai bine ies si din guild,nu-i problema. + ca eu nu am treaba cu HH ..doar ce ma inteleg bine cu anumite persoane. Nu cred ca e ceva rau.
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ce treaba are viata reala cu jocul ? In fine :) Nu te cunosc de azi :) Stiu ce zici, asa k .. nu esti departe de ce am zis eu :) Pai sincer sa fiu .. pentru ce ti`ai tine elfa in guild la lucas ? sa intre punct pe elfa ta sa sifoneze in hh ? hai sa fim seriosi .. :)
boomeey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nu e nevoie sa imi zici LMA .. :) veziti de ale tale ... Ms D`zeu ce rautacios esti fai :)) @hai schimbati subiectul ca-i mai bine. rezolvati problemele astea in pat sau la telefon :D
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mergi la gather cu ei . si zici k nu te vedem in hh? :)) ma faci sa rad pe bune :)) prieten ti`ai facut de acolo .. ce mai vrei ? :)) spionezi fata raule?
AsTeR Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ba terminati ca va bat pe amandoi nu ma face sa va injur ca imi bag ceva in amandoi si va dau si cap in cap
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ba terminati ca va bat pe amandoi nu ma face sa va injur ca imi bag ceva in amandoi si va dau si cap in cap Nu va fie frica de el :)) Domnul e cu voi continuati Start :>
-=BUBU=- Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nu fiti suparati ca viatza ii scurta :blink: La Multi Ani Sacred :whistle:
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Gata ma .. ma retrag eu .. na . sa fie bine pentru toti.. vad k nu aveti loc de mine . da in pnm Citez Bamse " Ne certam k suntem prosti amandoi si ne iubim in continuare." Ma face sa rad .. `1
Dumnezeu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ajunge :) De ce ajunge?de ce nu le zici cati euro/lire sterline tia dat HH sa te lasi de mu =))
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nu fiti suparati ca viatza ii scurta :blink: La Multi Ani Sacred :whistle: Ms bubu >:D<
-=BUBU=- Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ajunge :) Ceao Danutzu :photo:ce bine ca va mai si certati putin ca asa mai este activitate si pe aici :>