Cafeniul Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Salutare addicted. @boom: O sa bagi contoar de afk pe serverul tau ?
boomeey Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 da-i oficial apoi fa reclama aici ca sa-ti dau si eu un permanent :D plx :)) despre ce vorbesti? Salutare addicted. @boom: O sa bagi contoar de afk pe serverul tau ? despre ce server vorbesti? :D
Cafeniul Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 despre ce server vorbesti? :D Addicted2, intamplator era postat pe linkmania la publicitate, nu o da de gard :P. (imi poti da pm cu raspunsul) Stai linistit, pe linkmania nu am avut nici o abatere de cand joc, nu am de gand sa incep pe serverul vostru cu vanatoare sau mai stiu eu. Plus ca nu am foarte mult timp la dispozitie sa joc.
SHARK_BITE Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bine Dane daca nu mai vrei banane ia cateva :beer: :beer: :beer: ..! Mmmmm pariez ca aici nu spui nu :P ...
boomeey Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bine Dane daca nu mai vrei banane ia cateva :beer: :beer: :beer: ..! Mmmmm pariez ca aici nu spui nu :P ... doar nu sunt tampit sa refuz asa ceva :)) @hai noroc evribadi
shootervl Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ba numai betivi pe aici :)))) edy cu beren gat de dimi, dan la fel, caty si ea ....uff
GuessWhoIAm Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 tocmai ce mi-am luat bere de suparare ca nu stiu sa joc biliard -_- cum drq sa bagi bila neagra din prima :)))
shootervl Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 tocmai ce mi-am luat bere de suparare ca nu stiu sa joc biliard -_- cum drq sa bagi bila neagra din prima :))) :))))))