-=BUBU=- Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Salut, in primul rand as vrea ca toti care downloadati clickerul, sa imi multumiti deoarece am reusit sa modific sursa clicker-ului si sa dezactivez optiunea de "meet player" Download Link L-ai copiiat si tu si acum te dai mare ca l-ai facut tu pt. noi lool, foloseste-l tu :readthis: @Hai neatza :photo:
boomeey Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 am reusit sa stau si eu acasa ,singur,linistit o seara :) si am intrat putin pe forum sa vad ce se mai intampla...in rest nimic deosebit,ca de obicei stii doar :D cand esti pe mess sau skype da-mi un tzar buz bing ding etc. sa vorbesc ceva cu tine. sal voi astia :-h salutare @buna coca @hai neatza gagicili' :D
boomeey Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 in seara asta la 8 avem Castle Siege test. care n-are ce face, stie unde sa intre. avem nevoie de vreo 4-5 persoane.
shootervl Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 in seara asta la 8 avem Castle Siege test. care n-are ce face, stie unde sa intre. avem nevoie de vreo 4-5 persoane. eu imediat intru
Maaarian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 :nanana: dormeam, dormeam :)) dane, daca ziceai mai devreme, te ajutam si eu :) dar asa... :)
Guest Silphy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Crezi ca stii PVP? L.F.C - Linkmania Fight Club . Alaturate noua!!! Crezi ca faci fata? Inscrieri : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397037&st=0
GuessWhoIAm Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 nu stiam eu ce lipseste din topicul asta. cori era :rofl2: da eu :wub: ad acu numai avem loc de curu ei ala mare :D mancate-ar puricii,sa te linga vacile sa te pupe babele ca nu ai loc de curu meu :)) Caty, noi te iubim, cu sau fara suspend Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! #37 nu am avut ss :D s-au bulit ambele pc uri :D dar i-am dat mita lu fratimiu sa mi lea faca:> deci I'll be back nu am fost eu pe sm ... nu am mai intrat in mu sa stau de cand am luat ss ... mai intru un duel putin chat paca paca si ies oricum glumeam :( ma pis pe el de sm , @re all >:) na si banana mea > :bananadance2: