Guest Probleme Psihice Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 happy hour.. dam bomboane pe langa banane
boomeey Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 lipsesc 2 zile si deja e scandal? :)) @liq las-o mai moale. @old, ti-am mai zis sa nu mai postezi in topicul asta. daca chiar ai de gand dai in petec in continuare, posteaza doar cu userul tau.nu-i mai fa de ras si pe altii.
FuLg3r2k Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 cearta-i boom liquid daca vrei te ajut eu cu un bk mic :P
Guest TovarasuCeausescu Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 lipsesc 2 zile si deja e scandal? :)) @liq las-o mai moale. @old, ti-am mai zis sa nu mai postezi in topicul asta. daca chiar ai de gand dai in petec in continuare, posteaza doar cu userul tau.nu-i mai fa de ras si pe altii. da ce-am facut :-s
boomeey Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 da ce-am facut :-s iti pui mintea cu ei :)) :whistle: cuc :D cand mai intri pe mess da-mi un buzz ceva
Guest Probleme Psihice Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 baaaaaaaaaaaaaaaaai la minunatul ziar linkmania avem si rubrica decese? dar matrimoniale?=)))) Respectatul Soare locuitor al regatului Mu Lorencia a decis sa pune capat singuratatii ..si s-a decis s-o ia de nevasta pe Elf Lala ..locuitor apartinand regatului MU- Noria care intarzie cu raspunsul ... Sau Anunturi : ELf 5 rr...caut pt permanent on intre 15.30-20.30 (salariu negociabil ) BK 60 rr caut om sa-l apar .. 10b pe pk ..sau 5+5 pe sapt...kill la gramada SM smecher caut om sa-mi bat joc de el... (20b pe zi ) =))
Maaarian Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 baaaaaaaaaaaaaaaaai la minunatul ziar linkmania avem si rubrica decese? dar matrimoniale?=)))) Respectatul Soare locuitor al regatului Mu Lorencia a decis sa pune capat singuratatii ..si s-a decis s-o ia de nevasta pe Elf Lala ..locuitor apartinand regatului MU- Noria care intarzie cu raspunsul ... Sau Anunturi : ELf 5 rr...caut pt permanent on intre 15.30-20.30 (salariu negociabil ) BK 60 rr caut om sa-l apar .. 10b pe pk ..sau 5+5 pe sapt...kill la gramada SM smecher caut om sa-mi bat joc de el... (20b pe zi ) =))
Guest -Garrone- Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Hai noroc...Ceas sa te frec ,ma suna lumea sa-mi zica ca am luat suspend si eu nici nu mai joc :)) Te-n haripa,in loc sa le combini pe fete tu le injuri ...ups am uitat ca esti combinat :D Ce mai faceti voi baieti (si fete) ?
Guest CHRIS90 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Hai noroc...Ceas sa te frec ,ma suna lumea sa-mi zica ca am luat suspend si eu nici nu mai joc :)) Te-n haripa,in loc sa le combini pe fete tu le injuri ...ups am uitat ca esti combinat :D Ce mai faceti voi baieti (si fete) ? bogdanele bei un ou de la g addicted :-* alea nu s fete ma bogdan =)))))
Guest Probleme Psihice Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ms marian :wub: Hai noroc...Ceas sa te frec ,ma suna lumea sa-mi zica ca am luat suspend si eu nici nu mai joc :)) Te-n haripa,in loc sa le combini pe fete tu le injuri ...ups am uitat ca esti combinat :D Ce mai faceti voi baieti (si fete) ? bogdan uratulll :D a zis geo ca esti nesimtit :( si ca n-are bani de autobuz :rofl2: o tin eu la mine :wub: si nu ii mai trb autobuz :)) P.S nu-mi dezvaluiti identitatea,:unsure: ma cheama gheorghe
Guest Probleme Psihice Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Cancan Nu se mai poate,toti locuitorii regatului Mu Online se plang zilnic de un individ ce le fura itemele ,conturile iar Organizatia justiciara din Mu Link mania sunt tot mai nepasatori zicand ,,e vina voastra,nu suntem resposabili de conturile voastra,e de datoria voastra sa aveti grija de ele “ aceasta a fost declaratia deputatului din cadrul staffului Mu Linkmania.Jucatorii sunt tot mai nemultumiti , urmand sa faca o greva generala pe data de 9 martie in Piata Noria ( cu mesaje mai mult sau mai putin frumoase la store ) ,bineinteles ca staff ul vine cu solutii intelese doar de ei ,dar déjà totul devine o telenovela,am intrebat in randul jucatorilor si am auzit povesti amuzante despre vecinul respectatului Gunit (decedat) apartinand clanului HH ,care a dat drumul la un scandal monstru,si totusi ce se intampla?! Nu uitati ! Greva generala in piata Noria la ora 20.00 pe data de 09.03.2011 PS: Restul e CANCAN :)) @fara suparare ,n-am ce face :))
boomeey Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Hai noroc...Ceas sa te frec ,ma suna lumea sa-mi zica ca am luat suspend si eu nici nu mai joc :)) Te-n haripa,in loc sa le combini pe fete tu le injuri ...ups am uitat ca esti combinat :D Ce mai faceti voi baieti (si fete) ? sal fraiere :)) ti-ai mai adus aminte de noi? :)) Cancan Nu se mai poate,toti locuitorii regatului Mu Online se plang zilnic de un individ ce le fura itemele ,conturile iar Organizatia justiciara din Mu Link mania sunt tot mai nepasatori zicand ,,e vina voastra,nu suntem resposabili de conturile voastra,e de datoria voastra sa aveti grija de ele “ aceasta a fost declaratia deputatului din cadrul staffului Mu Linkmania.Jucatorii sunt tot mai nemultumiti , urmand sa faca o greva generala pe data de 9 martie in Piata Noria ( cu mesaje mai mult sau mai putin frumoase la store ) ,bineinteles ca staff ul vine cu solutii intelese doar de ei ,dar déjà totul devine o telenovela,am intrebat in randul jucatorilor si am auzit povesti amuzante despre vecinul respectatului Gunit (decedat) apartinand clanului HH ,care a dat drumul la un scandal monstru,si totusi ce se intampla?! Nu uitati ! Greva generala in piata Noria la ora 20.00 pe data de 09.03.2011 PS: Restul e CANCAN :)) @fara suparare ,n-am ce face :)) imi place cum suna :D
Guest Probleme Psihice Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Rubrica Meteo > Fata de la Meteo >> Vremea frumoasa de care am avut parte in primele zile din martie s-a dus. Incepand de luni temperaturile scad, iar ploile si burnita isi vor face simtita prezenta in toata tara. Lorencia- ploaie torentiala ,spre dimineata vor fi intre 1 si 2 °C spre seara vremea se inrautateste ajungand la -4 °C Noria- frumoasa Noria… o zi frumoasa si calduroasa de martie ,temperatura zilei de astazi ajunge la 14 °C Devias – Ho ! Ho ! Ho! E timpul sa facem un Om de Zapada…. Pregatiti partia ,luati-va sacul si hai pe deal in dev3 caci astazi toata ziua ninge si e o zi minunata de sky. Temperatura va fi de -10 °C ,asa ca imbracati-va bine ,si nu veti simtii frigul. Atlans- Pt iubitorii de pescuit goldeni e o zi frumoasa in atlans . Temperatura ajunge la 27°C,deci fetelor e o zi minunata si de plaja . Tarkan- Iubitorilor de excursii in natura,aveti mare noroc ,este o zi placuta de explorat . Temperatura in TK ajunge la 20 °C, have fun..poate il gasiti pe Picior Mare si familia lui (Golden +5)
Guest CHRIS90 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Rubrica Meteo > Fata de la Meteo >> Vremea frumoasa de care am avut parte in primele zile din martie s-a dus. Incepand de luni temperaturile scad, iar ploile si burnita isi vor face simtita prezenta in toata tara. Lorencia- ploaie torentiala ,spre dimineata vor fi intre 1 si 2 °C spre seara vremea se inrautateste ajungand la -4 °C Noria- frumoasa Noria… o zi frumoasa si calduroasa de martie ,temperatura zilei de astazi ajunge la 14 °C Devias – Ho ! Ho ! Ho! E timpul sa facem un Om de Zapada…. Pregatiti partia ,luati-va sacul si hai pe deal in dev3 caci astazi toata ziua ninge si e o zi minunata de sky. Temperatura va fi de -10 °C ,asa ca imbracati-va bine ,si nu veti simtii frigul. Atlans- Pt iubitorii de pescuit goldeni e o zi frumoasa in atlans . Temperatura ajunge la 27°C,deci fetelor e o zi minunata si de plaja . Tarkan- Iubitorilor de excursii in natura,aveti mare noroc ,este o zi placuta de explorat . Temperatura in TK ajunge la 20 °C, have fun..poate il gasiti pe Picior Mare si familia lui (Golden +5) fata de la meteo are curu cam mare...nu e bune :))))))
Guest Probleme Psihice Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 fata de la meteo are curu cam mare...nu e bune :)))))) tu taci :))
Guest CHRIS90 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 iauzi :-> http://www.youtube.com/watch?v=08E-JVrPqQI