boomeey Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 UN MARTISOR DIN PARTEA GUILDEI NOSGOTH ! gracias Un martisor pentru tine daniela . bei :D R.I.P. liquidlove =)) funny @nb coca, nb biciz
Zupemen Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 http://www.imageba.com/viewer.php?file=tnsg2u0fhjps0tfpmx4.jpg
Guest Probleme Psihice Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 apreciez ca ai scris cu L mare .asa da respect ,te asteptam la priveghi
Mr.Doru Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Imi dadeau lacrimile de ras => Marius e cel care dormea... si Maeve e doamna/domnisoara ce il trezeste din afk.... :blink:
Guest arde uite cum arde Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Imi dadeau lacrimile de ras => Marius e cel care dormea... si Maeve e doamna/domnisoara ce il trezeste din afk.... :blink: :))))))))))) date dracu de nab i am dat perversa urat la blonda este? =))))) ntz :tiphat:
boomeey Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 http://www.imageba.com/viewer.php?file=tnsg2u0fhjps0tfpmx4.jpg iti apreciez grija pentru liquidlove, da tura viitoare incearca sa fii si tu mai original. cand mai postezi in topicul asta, sa nu mai copii glumitzele altora si dupa sa apari pe aici cersind zambete din partea admiratorilor tai :D
Guest arde uite cum arde Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 iti apreciez grija pentru liquidlove, da tura viitoare incearca sa fii si tu mai original. cand mai postezi in topicul asta, sa nu mai copii glumitzele altora si dupa sa apari pe aici cersind zambete din partea admiratorilor tai :D dane sa moara mama lu stefan cel mare de nu vii duminik la cs cu de toate:speed dino etc etc :))))
boomeey Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 dane sa moara mama lu stefan cel mare de nu vii duminik la cs cu de toate:speed dino etc etc :)))) n-am timp :D @uitasem, hai neatza :P
Guest Probleme Psihice Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 :bananadance2: dan e un urat mariussss tu esti geniu..... voiam sa-ti zic ca esti urat dar numai pot acum ca ai scapat lumea de un parazit intern:D
Guest arde uite cum arde Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 :bananadance2: dan e un urat mariussss tu esti geniu..... voiam sa-ti zic ca esti urat dar numai pot acum ca ai scapat luma de un parazit intern:D stiu stiu :D mai am 1 pe lista :P
Guest arde uite cum arde Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Incetati cu jignirile sau?.. care sunt jignirile?sau mai bn zis la ce te referi si la cn Ps:si te as ruga sa te uiti si in curtea altora nu numai aici ;)
dorele1234 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 R.I.P. liquidlove =)) http://www.imageba.com/viewer.php?file=tnsg2u0fhjps0tfpmx4.jpg Lancelot da pe astia astia nu ii vezi cum vin cu flame? ca ei au inceput ce-ar fi sa le dai macar un warn up sau pt ca sunt din hh n-au voie? ps. Zupemen vezi ca cer drepturi autor si macar de centrai si tu textu ala calumea
Guest Probleme Psihice Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 cand ma refer ca ca a scapat lumea de un parazit intern ma refer ca m-a scapat de un un paianjen ce il tot vedeam in coltu stang al camerei mele :D