GuessWhoIAm Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dan scoate 98 :-s fac greva foamei daca nu!o sa ma ai pe constiinta :))
shootervl Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cumpar cartofi. pm eu_bk lasa fraiere ca ti o fur eu pe ange :)))))) de nu ai sa plangi lasa
GuessWhoIAm Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ce-mi dati? :D 30 de post uri cu text ales de tine :))
Maaarian Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 lasa fraiere ca ti o fur eu pe ange :)))))) de nu ai sa plangi lasa :nanana: :nanana: :nanana:
Lodurr Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ce-mi dati? :D o p roz de fier cu luminite OMFG OMFG :))
Lodurr Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 doamneeeee sa vina vara odata a venit! iesi afara sa vezi ce cald e :D si ce de lacuri de la zapada lasata de oprescu pe trotuare !!! uuuu I :X bucharest ! NOT
-=BUBU=- Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ce-mi dati? :D O para de 1/2 kg, un mar rosu idem si o portocala siciliana din aia jumate roz, jumate rosie :cool2:
GuessWhoIAm Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a venit! iesi afara sa vezi ce cald e :D si ce de lacuri de la zapada lasata de oprescu pe trotuare !!! uuuu I :X bucharest ! NOT vreau vara...
boomeey Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 30 de post uri cu text ales de tine :)) o p roz de fier cu luminite OMFG OMFG :)) O para de 1/2 kg, un mar rosu idem si o portocala siciliana din aia jumate roz, jumate rosie :cool2: suna tentant :D doamneeeee sa vina vara odata
Lodurr Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 lucrul asta nu l-am facut si nici n-am sa-l fac vreodata. ma plac, bine. nu ma plac, tot bine. n-am ajuns sa ma prefac/ascund in spatele unui alt pseudonim doar ca nu ma inghite x sau y, cu toate ca ma batea un gand sa "devin" o alta persoana odata cu plecarea mea din romania. sa fi vazut acum ce apreciat si iubit eram :)) oricum, am spus din totdeauna lucrurilor verde in fata, si asa am sa fac si de acum incolo. :P ca sa nu fac spam aiurea acolo >> eram ironic ! :)) si nu fata de tine :) sir crapsalot poate se prinde :))
GuessWhoIAm Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 .na ce colega am :wub: 076.... http://www.youtube.com/watch?v=PxNfGPtGlLE
GuessWhoIAm Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 deja... o sa ajung la pensie cand o sa prind o pagina