boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hai numa bine! :nanana: ia-o "if u want it all": :rofl2:
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ce te legeni Mariuse? Fara aripi? Fara scut? Cu set ul la pamant? M:De ce nu m-as legana? Daca trece vremea mea! Regulamentul nu sporeste iar ss creste.. Si cu zilele ma innebuneste Bate vantul-n inventory Zen ul mi-l alunga Bate vantu devias.. Ca lorencia zici ca-i cehia.. Si de ce sa nu ma las? Daca melfele nu ma plac? Trec in stoluri melfele.. Ducand fanteziile mele Si norocul meu cu ele.. Si se duc pe rand pe rand Zarea linkului-ntunecand Si se duc ca clipele, Scuturand aripele,(ign , hp rec 7% +13 ) Si ma lasa pustiit, Vestejit si amortit Si cu dan singurel, De ma-ngan numai cu el!
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ce te legeni Mariuse? Fara aripi? Fara scut? Cu set ul la pamant? M:De ce nu m-as legana? Daca trece vremea mea! Regulamentul nu sporeste iar ss creste.. Si cu zilele ma innebuneste Bate vantul-n inventory Zen ul mi-l alunga Bate vantu devias.. Ca lorencia zici ca-i cehia.. Si de ce sa nu ma las? Daca melfele nu ma plac? Trec in stoluri melfele.. Ducand fanteziile mele Si norocul meu cu ele.. Si se duc pe rand pe rand Zarea linkului-ntunecand Si se duc ca clipele, Scuturand aripele,(ign , hp rec 7% +13 ) Si ma lasa pustiit, Vestejit si amortit Si cu dan singurel, De m?-ngan numai cu el! eminescu
Lodurr Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hai ba gura! :naughty: Rusko - Hold On feat. Amber Coffman (Paul Oakenfold Remix) ASCULTA ASTA SI NU MAI MURI! :nanana: The Cat Empire-The lost song LIVE :clap: =)) :dance: Nneka - Heartbeat (Chase & Status's We Bought A Guitar Mix) na! :> Example - Kickstarts (Bar9 Remix Official Video) dj bl3nd -electro house :hello: biiiig up pt astea !!!! Kalbata - ninja we ninja Modeselektor - Let Your Love Grow (Minnesota Remix) @ello ppl ! Hustle biciz
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 buhaha lokitz te-am salutat devias4 si nu ai raspuns :(
Lodurr Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 buhaha lokitz te-am salutat devias4 si nu ai raspuns :( ori faceam duel ori eram afk :( scuze :(
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ori faceam duel ori eram afk :( scuze :( erai afk :D
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ia uite ce numar de posturi am :D 969 :rofl2: