shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 de ce m3n? :D vedem cf la cs duminik si dupa vedem (daca suntem)....si eu ma retrag ..
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ar trebui sa ma urmati toti, in semn de protest :D
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 adaug si eu: char |boom| si |boomeey|, tot 98. 10x. meriti batut 8-| deci tot fundul era la mijloc :D era vorba de fundu lui si sageata mea :)) @wa mariusss ai innebunit si u?:-s
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 vedem cf la cs duminik si dupa vedem (daca suntem)....si eu ma retrag .. :P ss pe toate la cerere :tiphat: duminik dupa cs
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 meriti batut 8-| era vorba de fundu lui si sageata mea :)) @wa mariusss ai innebunit si u?:-s eu faceam invers daca eram in locul lui... fundul tau si sageata lui :rofl2: caca! maca
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dane dai 1 sw pe 1 car mic si injura pe careva...vezi de se verifica log la tn :))) ca aici nu prea http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=399209
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 saracu garrone, nu mai joaca de prin aprilie anu trecut mu, si inca e pomenit in game :rofl2:
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 eu faceam invers daca eram in locul lui... fundul tau si sageata lui :rofl2: maca :naughty: daca zicea asta avea pk de mult si in k7 numai intra :))
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 saracu garrone, nu mai joaca de prin aprilie anu trecut mu, si inca e pomenit in game :rofl2: unde ce?
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 nu ramane asa :-j din fericire pt ea ,,nu ma duce capu"
Lancelot Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Boom da di ci? Restul abtineti-va sa va dati pe net cu parerea :) vorba unora. Daca aveti nemultumiri legate de moderat apelati la metode regulamentare nu coemntati ca la hora.
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 uii lance ^_^ ce placere sa te avem aici.Uite iti multumesc pt ss trecut ,m-am invatat minte ^_^ ..de acum stiu cum sa procedez,stai linistit am sa fac intocmai cum ai zis :tiphat: @app la hora se danseaza nu se comenteaza
Lancelot Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pai atunci do the dance si nu va mai apucati sa va revoltati pentru ca?..jigniti pe cineva? E normal sa luati suspend v-a jignit cineva? In acest caz a primit suspendul cuvenit. Sau va inchipuiti si voi ca e la moda daca adaugati un pic de aer de victimizare enunturilor?
bunny Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pai atunci do the dance si nu va mai apucati sa va revoltati pentru ca?..jigniti pe cineva? E normal sa luati suspend v-a jignit cineva? In acest caz a primit suspendul cuvenit. Sau va inchipuiti si voi ca e la moda daca adaugati un pic de aer de victimizare enunturilor? ma ia lasa copiii in pace. <_< xDDDD
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pai atunci do the dance si nu va mai apucati sa va revoltati pentru ca?..jigniti pe cineva? E normal sa luati suspend v-a jignit cineva? In acest caz a primit suspendul cuvenit. Sau va inchipuiti si voi ca e la moda daca adaugati un pic de aer de victimizare enunturilor? da ne ai jicnit vezi semnatura mea cu ce...si u prin deciziile care le ei :tiphat: nimeni nu comenteaza de aiurea daca nu i se da motiv nu iti e clar? @dane esti o parasuta ba si vei ramane o parasuta (vezi sa ti se deschida cand te arunci )
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 deci sa inteleg ca e normal sa intram pe alte caractere sa jignim/injuram? fain ^_^
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 da caty ai voie....si da prin geam nu trece soarele :)))) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=398789 daca esti pe aci lance cum comentezi aci?decizia ta care nu are nici o trb cu regulamentul....e pe langa. cum vrei sa nu se comenteze ?
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ce sti tu marius? am geamuri fumurii anti glont
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 unde ce? pai n-ai vazut ce zicea aia in printurile lu cori? :)) Boom da di ci? Restul abtineti-va sa va dati pe net cu parerea :) vorba unora. Daca aveti nemultumiri legate de moderat apelati la metode regulamentare nu coemntati ca la hora. da di ci ci? :D care copii ma ca boom are vreo 80 de ani we vezi ca nu te-am jignit. am 60, nu 80 :D
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :)))))))))))))))))))))))))))))))))) mosule vezi ca iti da ss =)))))))))