GuessWhoIAm Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 plangerea mea nu o rezolva nimeni :angry1:
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 mai aveam si eu discutii siropoase cu elfele mai cori.. da nici chiar asa :rofl2:
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dam la copca :nanana: daca goe a mai slabit, dam la copca, daca s-a aerisit :D
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 goe tot NAB a ramas nu vrea sa se schimbe :))
SHARK_BITE Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 O bananuta ptr boom > :bananadance2: :nanana:
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 parasuto, sclavo! taranca baaaa taranca taranii :)))))
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 O bananuta ptr boom > :bananadance2: :nanana: nu merci :D taranca baaaa taranca taranii :))))) parasuto, sclavo!
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 parasuto, sclavo! baa nu eu :)))) se stie cn :D
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 baa nu eu :)))) se stie cn :D parasuto, sclavo!
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 reset dane ai bug :crazy: parasuto, sclavo! @ba nici acu nu ma pot abtine din ras in plm :rofl2: ma daca vreti sa jigniti sau sa injurati, macar injurati si jigniti calumea, nu sa luati suspenduri pentru cuvinte d'astea de 2 lei.
shootervl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 parasuto, sclavo! @ba nici acu nu ma pot abtine din ras in plm :rofl2: ma daca vreti sa jigniti sau sa injurati, macar injurati si jigniti calumea, nu sa luati suspenduri pentru cuvinte d'astea de 2 lei. ce dracu ba dane suntem pe link ma...nici nu am vrut sa jicnesc..dar na cam multi pupincuristi prin zona forumului
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 mai aveam si eu discutii siropoase cu elfele mai cori.. da nici chiar asa :rofl2: incepuse omu sa ma ia la intrebari ..ani ..oras... si i-am zis ca nu am chef de socializare ca am nervi..si mi-a zis sa ma descarc pe el=)) se ruga sa-i dau pk =)))
boomeey Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ce dracu ba dane suntem pe link ma...nici nu am vrut sa jicnesc..dar na cam multi pupincuristi prin zona forumului astia suntem, si cu astia defilam incepuse omu sa ma ia la intrebari ..ani ..oras... si i-am zis ca nu am chef de socializare ca am nervi..si mi-a zis sa ma descarc pe el=)) se ruga sa-i dau pk =))) e nevoie si de jucatori care sa faca jocul mai funny. din ce am vazut eu acolo nu se ruga sa-i dai pk, ci sa-i dai o sageata numa sa nu-i intre in fund :))
GuessWhoIAm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 e nevoie si de jucatori care sa faca jocul mai funny. din ce am vazut eu acolo nu se ruga sa-i dai pk, ci sa-i dai o sageata numa sa nu-i intre in fund :)) nu am prins partea aia era ceva de genul: ,,uite te las sa-mi dai pk...sa te descarci..dar te rog ceva...sa ai grija sa nu-mi intre sageata in fund" :))) baa nu eu :)))) se stie cn :D se stieeee :whistle: