Sectoristu` Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 într-o ape marepatru ochi luceşte.ce sa fie oare?este doua peşte.
0ldSun Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Maine sigur o sa incerc sa te iubesc mai mult ca ieri .Se stieeee !
|boom| Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 într-o ape marepatru ochi luceşte.ce sa fie oare?este doua peşte.ba nu; este doua gashte :DMaine sigur o sa incerc sa te iubesc mai mult ca ieri .Se stieeee !j3t bici
Aglaia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 într-o ape marepatru ochi luceşte.ce sa fie oare?este doua peşte.E chelios si agent special doi pesti?
Sectoristu` Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Faceti un efort si cititi cap-coada.Eu unul am ramas afis :crazy: fk s io o propunere ,serioasa bineinteles deuarece acum 5 ani am inceput sa scriu ,ce trebe schimbat la joc ,ca nu puteam lasa party la pici .nu puteam sa ii fac sa dea ei ok la party sitot asa pina am scris cam 5-6 ani zii si noapte ..pe bune ,cam cred ca 20.000 de pagini ..mai multe ca ce scriam azi rupeam si rescriam miine ,ca sa se lege party cu picii monstri cu rr-urile alea cu ale si tot asa pina au rasmas numai vreo 5000 de pagini cred cam 12 caiete -15 de matematica ,,,dar din cauza la Dizzi cliker,mi-am dat seama ca MuOnline e viu , fata de alte jocuri ,daca nu mai joci , nu mai joaca nici jocul,la mu daca bagi clikerul joaca singur ,,si combbinat cu ce am scris io... a iesit un joc care joaca singur ..pe bune daca dai run la server nici cel ce a programat jocul nu mai stie ce se intimpla in el ...E VIU .. am vorbit cu ijji cu toti dracii ,am scris la aia de la wow da era sa plec in Grecia (nuh la ce am dat ok), am scris la webZen si mi-a venit raspuns in nuh ce limba,,am scris si la aia de la lionshears studio..da tot asa .era sa imi donez matreatza sau nuh la ce am mai dat ok si la aia ..da in fine ..sa va spun pe scurt cam in ce consta: ,,tineti-va bine ..legati-va de scaun ..va zic acuma varianta comerciala primele 10 pagini maxim macar sa faceti voi asta...1) sa fie nominal tot calul lui dj armura lui djj bla bla bla.,,sa fie atunci si orasul lui din Bucuresti Minish si ptr, asta se da o batalie oriunde oricum si la serverul lui rere sa se poata lipii alt server care se cheama la craiova davias bla bla blka si la fel sa se poarte o batalie ptr elsa pot da party si sa pot lasa party nu conteaza sa se schimbe optiunile la litera D ( ca acum nu mai pot lasa party la pici )automat sa nu se piarda party daca cazut pom sa se poata da party mai departe armurila si sabiiole se nu fie exc sa se faca din cele normale si sa fie nominale si sa se poate face trade cu ele .la trade sa se poata pune in loc de zen ceea ce cere omul sa se poata da trade cu puncte .si toate astea nominale si toate aste pe puncte sau bani de bani tata sa tii se para ca arnurile donate is minciuna in fatza la 1 care joaca de 5 ani ...si toate asta pe bani sa bag la Noria la Goblin 2 arme la fel cu 1+1 optiuni si sa iasa 1 arma cu 2 optiuni ..beton si sa o fac +9 si daca mai bag un soul sa o fac /+1 exc si apoi sa o fac + 13 apoi cu toate optiunile extra apoi cu 4 slot si sa scrie pe ea Facuta de mine si data la 1 pici fara rr ..sa vedeti ce bataie va da ala micu ..numa numa ..si sa o pot da la trade daca nu dau un telefon si o cumpar de la admin de la dj ..alea alea ..si toate astea sa fie pvp..sa cada tot de pe ei...si sa se bata Steaua din BUcuresti cu Univ Craiova in lorencia lui Exi si cine cistiga ia orashul ..care trebe modernizat pe puncte se baga puncte si apare Chaos masina ..se mai baga ceva puncte si apare si ala care repara armuri si tot asa..fiecare orash ..face si coace singur ..daca nu au puncte sa cumpere de la admin de unde o vrea ...si toate astea pvp si nominale la booti la fel sa fac dino +13 sa fac inele +13 sa fac si satan + 13 sa fac si tot + 13 ..da sa le mai bag si puncte la booti Dino + 13 cu 5k la str ,5k la agy ,5k la vit si 5k la ene,,si sa il vind ..beton joc nu numai elfa sa dea fara sa fie in party ssa dea toti asa ..sa se bata 1 cu 1 golden si sa dau mana la golden de nu il mai omoara in veci..a trecut o zii si nu ai omorat monstri de lvl1 a doua zi o sa aibe lvl 2 si tot asa si ce fac dupa ce is full bag puncte la armuri ofac ful de ful de bc expozitie si o vind ..sau o donez ..dac un satan de lvl 13 full cu toate optiunile ful si il dau lka un piici si toate astea nominal si pvp..aa daca iau in guilda 1 pici si am orashul meu sa se poata da puncte de la mine si parti si guilda nelimitat,,atata vrene cit io dau din mini in mijlocul orashului iau in guilda citi vreau si dau puncte la cine vreau da asta automat doar din 2-3 butoane de pe ecran .. da la 10 jwl piciu imi da 2 mie la ..blaa bla bla ..ca e din guilda si orashul meu..la party daca a cazut sa se dea automat la altul party si daca vine cineva si ataca sa fie o extra parola la fiecara jucator sa pot da move de pe un jucator pe altul si unu siingur conduce o armata de 20- 30 care nu trebe neaparat sa fie in party soi se bate cu un orash intreg ..atunci sa vezi batai de cucerire si cereri de donatii ca umbla in chiloti si bani de puncte si bla bla bla si mai e ceva daca nu da move incep ale aa sa cada dupa el si in finat cind a cazut tot sa iol omori echivalentul lui 99 am scris mai mult ca in clasa a-2-a ,sa vezu dupa aia ;pati la greu sa i se deblocheze contul din 99 da si cu plata la ala care l-a omorat ..de ce nu pot baga puncte la stash sa imi fac un stash de 1000 de casute sa fac depozit traiesc numai din asta ..altul face caluti ca pina da rr crapa ..altul faCE sabii.. si sa pot baga puncte si la scroluri de sckil sa le dau la trade si 3d ,sa se vada 3d numai daca baga pouncte ,, cumpara sau imprumuta ..si mai e ceva ...daca platesc degeaba inchid calculatorul ca char. care ee platit joaca singur in joc .,.aduna xp si vin pipicii automat si ii iau in guida si bla bla bla ..si e vrajeala cu teoria la handicapatii aia care fac jocuri ca trebe sa stam on ca parca stiu ei sa cresca pici niste soareci opaariti cu bube ....wow aion alea alea e minciuna ..fata de ce zic io acum ..sa lasi afk ..da sa lasi si afk vip cu calculatorul inchis ....si sa ai si o extra parola pentru toti cei din guilda in caz de ceva ..daaa si mai rau,,,sa ai o a treia parola sa fii la servici si om serios alea ale a si sa sune telefonul ca ne ataca orashul...aia cu aia cu ailalti ..sa vezi cum alearga politzaiul din intersectie la primul net ,deputatii deschis lap-topurile pe masa la guvern si incep sa-si apere orasele ...doctorii lasa pacientul in operatie si deschid calculatoarele sa bage parola sa poata juca ca nu a jucat 4 ani degeaba sa ajunga la lvl 350 da are orash are guilda alea ale a mai dat si 40-50 de milioane pe puuncte si armuri si sa piarda acum...si vreau sa fac info la fiecara lucru sa fie un fel de reclama in joc sa se fac legatura din viata si am chat on line si stash de prezentare a zugravelilor ai alea alea ce va doara capul..astea is numnai primele pagini mai aveti pina la 5000 de pagini da toata lumnea imi cere hirtiile ..sa vada si ei cum am gindit pe hirtie sa se lege tot de sus jos ca sa nu mai trebuiasca sa unble niciodata la server nimeni...jucatorii sint pe linga booti aia joaca singuri si hartile si monstruletii da e vorbe de gindire ..ca nu poti programa la nesfirsit ..aia nu dau la nimeni am dat foc la hirtii...ca nimeni nu intreaba de mine intreaba de hirtiile mele ..pina si cretiini aia de la ..o firma de jocuri din germenia aia de la 4stori nu imi vine in minte acum..aia vor hiirtiile mele :Loser: ma kk pe ai si pe programatorii lor ..nu oi stii iio sa programez ..da am scris ca am vazut ca e viu jocul si pentru pici .pentru party..am ivceput sa scriu..de nu m-am mai oprit da macar sa se faca butonul D la loc sa pot da party la pici sa nu se mai inchida casutele c si v cind dau move .sa poata lasa pici pe ok la autoparty -aaaa si mai e ceva cind cistiga cineva sa ilpoti lua prizonier cu rascumparare daca nu 99 sau delete il omoara il decapiteaza si ii dispare casuta la cel in cauza joaca cu 4 aripi lvl 1 zboara pe jos aripi lcl 2 zboara pe jos da mai bbine aripi lvl 3 zboara pe jos da si mai bine aripoi lvl 4 e deja se inalta .aa cum suna am spus la atata lume incit cred ca jocurile care apar is luate dupa ideile mele ..da tot nu le dau -- GINDIREA ARTIFICEALA --cind o face si ei ce am facut io fara nici un motiv anune dooar de placerea de a juca ..poate or descoperii si ei pina atuncii daca nu ma baga nimeniu in seama sau daca vrea cineva ceva e pe bani da grei..io intreb daca se poate modifica ?? da cu cine draq nu am vorbit ..sau macar contactatii pe aia de la webZen sa vorbesc io cu ei sau nuh ce sa mai fac....stay asa... sa se poata da bip pe joc.. sa se poata vorbii am mai multe idei asta e nu mai am loc de scris ca mai scriam...da daca cineva e interesat sa facem o echipa ceva sa facem un joc de mu sau nu neaparat de mu da gindit asa .. sa imi zica ....sper sa nu ma...ca io am scris doar de dragul jocului a ideii in sine si a jucatorilor gata ma duc la culcare ca am obosit scriind si nici nu stiu daca ajunge la voi ?? ..da vreau sa fac un server..sau mai multe daca nu se poate face nici macar 6 in party sau sa cada itemele de pe ei in pvp ..ce sa mai fac ..ce sa mai scriu si nu uitaty bft la lvl picilor .ca trec ani si hucati degeaba io am invatzat ceva de la muonline de la serverele pe care am jucat de la jucatoti .voi ?? Bft L lvl pici mici ..acum is pe M......a am 0 rr :) si nici la asta am incercat sa schimb parola si nu s-a putu nuh de ce ?? zici ca am tras alt joc n-are nik m duc La pt. roata buna s n m uitati pls ..zugravesc castelul din davias 2 pun gresie in castell din Cry bla bla bla ................
|boom| Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Bravo pt guilda si spot in continuare cu ea :) :tiphat:mcFaceti un efort si cititi cap-coada.Eu unul am ramas afis :crazy: fk s io o propunere ,serioasa bineinteles deuarece acum 5 ani am inceput sa scriu ,ce trebe schimbat la joc ,ca nu puteam lasa party la pici .nu puteam sa ii fac sa dea ei ok la party sitot asa pina am scris cam 5-6 ani zii si noapte ..pe bune ,cam cred ca 20.000 de pagini ..mai multe ca ce scriam azi rupeam si rescriam miine ,ca sa se lege party cu picii monstri cu rr-urile alea cu ale si tot asa pina au rasmas numai vreo 5000 de pagini cred cam 12 caiete -15 de matematica ,,,dar din cauza la Dizzi cliker,mi-am dat seama ca MuOnline e viu , fata de alte jocuri ,daca nu mai joci , nu mai joaca nici jocul,la mu daca bagi clikerul joaca singur ,,si combbinat cu ce am scris io... a iesit un joc care joaca singur ..pe bune daca dai run la server nici cel ce a programat jocul nu mai stie ce se intimpla in el ...E VIU .. am vorbit cu ijji cu toti dracii ,am scris la aia de la wow da era sa plec in Grecia (nuh la ce am dat ok), am scris la webZen si mi-a venit raspuns in nuh ce limba,,am scris si la aia de la lionshears studio..da tot asa .era sa imi donez matreatza sau nuh la ce am mai dat ok si la aia ..da in fine ..sa va spun pe scurt cam in ce consta: ,,tineti-va bine ..legati-va de scaun ..va zic acuma varianta comerciala primele 10 pagini maxim macar sa faceti voi asta...1) sa fie nominal tot calul lui dj armura lui djj bla bla bla.,,sa fie atunci si orasul lui din Bucuresti Minish si ptr, asta se da o batalie oriunde oricum si la serverul lui rere sa se poata lipii alt server care se cheama la craiova davias bla bla blka si la fel sa se poarte o batalie ptr elsa pot da party si sa pot lasa party nu conteaza sa se schimbe optiunile la litera D ( ca acum nu mai pot lasa party la pici )automat sa nu se piarda party daca cazut pom sa se poata da party mai departe armurila si sabiiole se nu fie exc sa se faca din cele normale si sa fie nominale si sa se poate face trade cu ele .la trade sa se poata pune in loc de zen ceea ce cere omul sa se poata da trade cu puncte .si toate astea nominale si toate aste pe puncte sau bani de bani tata sa tii se para ca arnurile donate is minciuna in fatza la 1 care joaca de 5 ani ...si toate asta pe bani sa bag la Noria la Goblin 2 arme la fel cu 1+1 optiuni si sa iasa 1 arma cu 2 optiuni ..beton si sa o fac +9 si daca mai bag un soul sa o fac /+1 exc si apoi sa o fac + 13 apoi cu toate optiunile extra apoi cu 4 slot si sa scrie pe ea Facuta de mine si data la 1 pici fara rr ..sa vedeti ce bataie va da ala micu ..numa numa ..si sa o pot da la trade daca nu dau un telefon si o cumpar de la admin de la dj ..alea alea ..si toate astea sa fie pvp..sa cada tot de pe ei...si sa se bata Steaua din BUcuresti cu Univ Craiova in lorencia lui Exi si cine cistiga ia orashul ..care trebe modernizat pe puncte se baga puncte si apare Chaos masina ..se mai baga ceva puncte si apare si ala care repara armuri si tot asa..fiecare orash ..face si coace singur ..daca nu au puncte sa cumpere de la admin de unde o vrea ...si toate astea pvp si nominale la booti la fel sa fac dino +13 sa fac inele +13 sa fac si satan + 13 sa fac si tot + 13 ..da sa le mai bag si puncte la booti Dino + 13 cu 5k la str ,5k la agy ,5k la vit si 5k la ene,,si sa il vind ..beton joc nu numai elfa sa dea fara sa fie in party ssa dea toti asa ..sa se bata 1 cu 1 golden si sa dau mana la golden de nu il mai omoara in veci..a trecut o zii si nu ai omorat monstri de lvl1 a doua zi o sa aibe lvl 2 si tot asa si ce fac dupa ce is full bag puncte la armuri ofac ful de ful de bc expozitie si o vind ..sau o donez ..dac un satan de lvl 13 full cu toate optiunile ful si il dau lka un piici si toate astea nominal si pvp..aa daca iau in guilda 1 pici si am orashul meu sa se poata da puncte de la mine si parti si guilda nelimitat,,atata vrene cit io dau din mini in mijlocul orashului iau in guilda citi vreau si dau puncte la cine vreau da asta automat doar din 2-3 butoane de pe ecran .. da la 10 jwl piciu imi da 2 mie la ..blaa bla bla ..ca e din guilda si orashul meu..la party daca a cazut sa se dea automat la altul party si daca vine cineva si ataca sa fie o extra parola la fiecara jucator sa pot da move de pe un jucator pe altul si unu siingur conduce o armata de 20- 30 care nu trebe neaparat sa fie in party soi se bate cu un orash intreg ..atunci sa vezi batai de cucerire si cereri de donatii ca umbla in chiloti si bani de puncte si bla bla bla si mai e ceva daca nu da move incep ale aa sa cada dupa el si in finat cind a cazut tot sa iol omori echivalentul lui 99 am scris mai mult ca in clasa a-2-a ,sa vezu dupa aia ;pati la greu sa i se deblocheze contul din 99 da si cu plata la ala care l-a omorat ..de ce nu pot baga puncte la stash sa imi fac un stash de 1000 de casute sa fac depozit traiesc numai din asta ..altul face caluti ca pina da rr crapa ..altul faCE sabii.. si sa pot baga puncte si la scroluri de sckil sa le dau la trade si 3d ,sa se vada 3d numai daca baga pouncte ,, cumpara sau imprumuta ..si mai e ceva ...daca platesc degeaba inchid calculatorul ca char. care ee platit joaca singur in joc .,.aduna xp si vin pipicii automat si ii iau in guida si bla bla bla ..si e vrajeala cu teoria la handicapatii aia care fac jocuri ca trebe sa stam on ca parca stiu ei sa cresca pici niste soareci opaariti cu bube ....wow aion alea alea e minciuna ..fata de ce zic io acum ..sa lasi afk ..da sa lasi si afk vip cu calculatorul inchis ....si sa ai si o extra parola pentru toti cei din guilda in caz de ceva ..daaa si mai rau,,,sa ai o a treia parola sa fii la servici si om serios alea ale a si sa sune telefonul ca ne ataca orashul...aia cu aia cu ailalti ..sa vezi cum alearga politzaiul din intersectie la primul net ,deputatii deschis lap-topurile pe masa la guvern si incep sa-si apere orasele ...doctorii lasa pacientul in operatie si deschid calculatoarele sa bage parola sa poata juca ca nu a jucat 4 ani degeaba sa ajunga la lvl 350 da are orash are guilda alea ale a mai dat si 40-50 de milioane pe puuncte si armuri si sa piarda acum...si vreau sa fac info la fiecara lucru sa fie un fel de reclama in joc sa se fac legatura din viata si am chat on line si stash de prezentare a zugravelilor ai alea alea ce va doara capul..astea is numnai primele pagini mai aveti pina la 5000 de pagini da toata lumnea imi cere hirtiile ..sa vada si ei cum am gindit pe hirtie sa se lege tot de sus jos ca sa nu mai trebuiasca sa unble niciodata la server nimeni...jucatorii sint pe linga booti aia joaca singuri si hartile si monstruletii da e vorbe de gindire ..ca nu poti programa la nesfirsit ..aia nu dau la nimeni am dat foc la hirtii...ca nimeni nu intreaba de mine intreaba de hirtiile mele ..pina si cretiini aia de la ..o firma de jocuri din germenia aia de la 4stori nu imi vine in minte acum..aia vor hiirtiile mele :Loser: ma kk pe ai si pe programatorii lor ..nu oi stii iio sa programez ..da am scris ca am vazut ca e viu jocul si pentru pici .pentru party..am ivceput sa scriu..de nu m-am mai oprit da macar sa se faca butonul D la loc sa pot da party la pici sa nu se mai inchida casutele c si v cind dau move .sa poata lasa pici pe ok la autoparty -aaaa si mai e ceva cind cistiga cineva sa ilpoti lua prizonier cu rascumparare daca nu 99 sau delete il omoara il decapiteaza si ii dispare casuta la cel in cauza joaca cu 4 aripi lvl 1 zboara pe jos aripi lcl 2 zboara pe jos da mai bbine aripi lvl 3 zboara pe jos da si mai bine aripoi lvl 4 e deja se inalta .aa cum suna am spus la atata lume incit cred ca jocurile care apar is luate dupa ideile mele ..da tot nu le dau -- GINDIREA ARTIFICEALA --cind o face si ei ce am facut io fara nici un motiv anune dooar de placerea de a juca ..poate or descoperii si ei pina atuncii daca nu ma baga nimeniu in seama sau daca vrea cineva ceva e pe bani da grei..io intreb daca se poate modifica ?? da cu cine draq nu am vorbit ..sau macar contactatii pe aia de la webZen sa vorbesc io cu ei sau nuh ce sa mai fac....stay asa... sa se poata da bip pe joc.. sa se poata vorbii am mai multe idei asta e nu mai am loc de scris ca mai scriam...da daca cineva e interesat sa facem o echipa ceva sa facem un joc de mu sau nu neaparat de mu da gindit asa .. sa imi zica ....sper sa nu ma...ca io am scris doar de dragul jocului a ideii in sine si a jucatorilor gata ma duc la culcare ca am obosit scriind si nici nu stiu daca ajunge la voi ?? ..da vreau sa fac un server..sau mai multe daca nu se poate face nici macar 6 in party sau sa cada itemele de pe ei in pvp ..ce sa mai fac ..ce sa mai scriu si nu uitaty bft la lvl picilor .ca trec ani si hucati degeaba io am invatzat ceva de la muonline de la serverele pe care am jucat de la jucatoti .voi ?? Bft L lvl pici mici ..acum is pe M......a am 0 rr :) si nici la asta am incercat sa schimb parola si nu s-a putu nuh de ce ?? zici ca am tras alt joc n-are nik m duc La pt. roata buna s n m uitati pls ..zugravesc castelul din davias 2 pun gresie in castell din Cry bla bla bla ................omg ce m-ai pus sa citesc :rofl2:
ellysmark Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Faceti un efort si cititi cap-coada.Eu unul am ramas afis :crazy: fk s io o propunere ,serioasa bineinteles deuarece acum 5 ani am inceput sa scriu ,ce trebe schimbat la joc ,ca nu puteam lasa party la pici .nu puteam sa ii fac sa dea ei ok la party sitot asa pina am scris cam 5-6 ani zii si noapte ..pe bune ,cam cred ca 20.000 de pagini ..mai multe ca ce scriam azi rupeam si rescriam miine ,ca sa se lege party cu picii monstri cu rr-urile alea cu ale si tot asa pina au rasmas numai vreo 5000 de pagini cred cam 12 caiete -15 de matematica ,,,dar din cauza la Dizzi cliker,mi-am dat seama ca MuOnline e viu , fata de alte jocuri ,daca nu mai joci , nu mai joaca nici jocul,la mu daca bagi clikerul joaca singur ,,si combbinat cu ce am scris io... a iesit un joc care joaca singur ..pe bune daca dai run la server nici cel ce a programat jocul nu mai stie ce se intimpla in el ...E VIU .. am vorbit cu ijji cu toti dracii ,am scris la aia de la wow da era sa plec in Grecia (nuh la ce am dat ok), am scris la webZen si mi-a venit raspuns in nuh ce limba,,am scris si la aia de la lionshears studio..da tot asa .era sa imi donez matreatza sau nuh la ce am mai dat ok si la aia ..da in fine ..sa va spun pe scurt cam in ce consta: ,,tineti-va bine ..legati-va de scaun ..va zic acuma varianta comerciala primele 10 pagini maxim macar sa faceti voi asta...1) sa fie nominal tot calul lui dj armura lui djj bla bla bla.,,sa fie atunci si orasul lui din Bucuresti Minish si ptr, asta se da o batalie oriunde oricum si la serverul lui rere sa se poata lipii alt server care se cheama la craiova davias bla bla blka si la fel sa se poarte o batalie ptr elsa pot da party si sa pot lasa party nu conteaza sa se schimbe optiunile la litera D ( ca acum nu mai pot lasa party la pici )automat sa nu se piarda party daca cazut pom sa se poata da party mai departe armurila si sabiiole se nu fie exc sa se faca din cele normale si sa fie nominale si sa se poate face trade cu ele .la trade sa se poata pune in loc de zen ceea ce cere omul sa se poata da trade cu puncte .si toate astea nominale si toate aste pe puncte sau bani de bani tata sa tii se para ca arnurile donate is minciuna in fatza la 1 care joaca de 5 ani ...si toate asta pe bani sa bag la Noria la Goblin 2 arme la fel cu 1+1 optiuni si sa iasa 1 arma cu 2 optiuni ..beton si sa o fac +9 si daca mai bag un soul sa o fac /+1 exc si apoi sa o fac + 13 apoi cu toate optiunile extra apoi cu 4 slot si sa scrie pe ea Facuta de mine si data la 1 pici fara rr ..sa vedeti ce bataie va da ala micu ..numa numa ..si sa o pot da la trade daca nu dau un telefon si o cumpar de la admin de la dj ..alea alea ..si toate astea sa fie pvp..sa cada tot de pe ei...si sa se bata Steaua din BUcuresti cu Univ Craiova in lorencia lui Exi si cine cistiga ia orashul ..care trebe modernizat pe puncte se baga puncte si apare Chaos masina ..se mai baga ceva puncte si apare si ala care repara armuri si tot asa..fiecare orash ..face si coace singur ..daca nu au puncte sa cumpere de la admin de unde o vrea ...si toate astea pvp si nominale la booti la fel sa fac dino +13 sa fac inele +13 sa fac si satan + 13 sa fac si tot + 13 ..da sa le mai bag si puncte la booti Dino + 13 cu 5k la str ,5k la agy ,5k la vit si 5k la ene,,si sa il vind ..beton joc nu numai elfa sa dea fara sa fie in party ssa dea toti asa ..sa se bata 1 cu 1 golden si sa dau mana la golden de nu il mai omoara in veci..a trecut o zii si nu ai omorat monstri de lvl1 a doua zi o sa aibe lvl 2 si tot asa si ce fac dupa ce is full bag puncte la armuri ofac ful de ful de bc expozitie si o vind ..sau o donez ..dac un satan de lvl 13 full cu toate optiunile ful si il dau lka un piici si toate astea nominal si pvp..aa daca iau in guilda 1 pici si am orashul meu sa se poata da puncte de la mine si parti si guilda nelimitat,,atata vrene cit io dau din mini in mijlocul orashului iau in guilda citi vreau si dau puncte la cine vreau da asta automat doar din 2-3 butoane de pe ecran .. da la 10 jwl piciu imi da 2 mie la ..blaa bla bla ..ca e din guilda si orashul meu..la party daca a cazut sa se dea automat la altul party si daca vine cineva si ataca sa fie o extra parola la fiecara jucator sa pot da move de pe un jucator pe altul si unu siingur conduce o armata de 20- 30 care nu trebe neaparat sa fie in party soi se bate cu un orash intreg ..atunci sa vezi batai de cucerire si cereri de donatii ca umbla in chiloti si bani de puncte si bla bla bla si mai e ceva daca nu da move incep ale aa sa cada dupa el si in finat cind a cazut tot sa iol omori echivalentul lui 99 am scris mai mult ca in clasa a-2-a ,sa vezu dupa aia ;pati la greu sa i se deblocheze contul din 99 da si cu plata la ala care l-a omorat ..de ce nu pot baga puncte la stash sa imi fac un stash de 1000 de casute sa fac depozit traiesc numai din asta ..altul face caluti ca pina da rr crapa ..altul faCE sabii.. si sa pot baga puncte si la scroluri de sckil sa le dau la trade si 3d ,sa se vada 3d numai daca baga pouncte ,, cumpara sau imprumuta ..si mai e ceva ...daca platesc degeaba inchid calculatorul ca char. care ee platit joaca singur in joc .,.aduna xp si vin pipicii automat si ii iau in guida si bla bla bla ..si e vrajeala cu teoria la handicapatii aia care fac jocuri ca trebe sa stam on ca parca stiu ei sa cresca pici niste soareci opaariti cu bube ....wow aion alea alea e minciuna ..fata de ce zic io acum ..sa lasi afk ..da sa lasi si afk vip cu calculatorul inchis ....si sa ai si o extra parola pentru toti cei din guilda in caz de ceva ..daaa si mai rau,,,sa ai o a treia parola sa fii la servici si om serios alea ale a si sa sune telefonul ca ne ataca orashul...aia cu aia cu ailalti ..sa vezi cum alearga politzaiul din intersectie la primul net ,deputatii deschis lap-topurile pe masa la guvern si incep sa-si apere orasele ...doctorii lasa pacientul in operatie si deschid calculatoarele sa bage parola sa poata juca ca nu a jucat 4 ani degeaba sa ajunga la lvl 350 da are orash are guilda alea ale a mai dat si 40-50 de milioane pe puuncte si armuri si sa piarda acum...si vreau sa fac info la fiecara lucru sa fie un fel de reclama in joc sa se fac legatura din viata si am chat on line si stash de prezentare a zugravelilor ai alea alea ce va doara capul..astea is numnai primele pagini mai aveti pina la 5000 de pagini da toata lumnea imi cere hirtiile ..sa vada si ei cum am gindit pe hirtie sa se lege tot de sus jos ca sa nu mai trebuiasca sa unble niciodata la server nimeni...jucatorii sint pe linga booti aia joaca singuri si hartile si monstruletii da e vorbe de gindire ..ca nu poti programa la nesfirsit ..aia nu dau la nimeni am dat foc la hirtii...ca nimeni nu intreaba de mine intreaba de hirtiile mele ..pina si cretiini aia de la ..o firma de jocuri din germenia aia de la 4stori nu imi vine in minte acum..aia vor hiirtiile mele :Loser: ma kk pe ai si pe programatorii lor ..nu oi stii iio sa programez ..da am scris ca am vazut ca e viu jocul si pentru pici .pentru party..am ivceput sa scriu..de nu m-am mai oprit da macar sa se faca butonul D la loc sa pot da party la pici sa nu se mai inchida casutele c si v cind dau move .sa poata lasa pici pe ok la autoparty -aaaa si mai e ceva cind cistiga cineva sa ilpoti lua prizonier cu rascumparare daca nu 99 sau delete il omoara il decapiteaza si ii dispare casuta la cel in cauza joaca cu 4 aripi lvl 1 zboara pe jos aripi lcl 2 zboara pe jos da mai bbine aripi lvl 3 zboara pe jos da si mai bine aripoi lvl 4 e deja se inalta .aa cum suna am spus la atata lume incit cred ca jocurile care apar is luate dupa ideile mele ..da tot nu le dau -- GINDIREA ARTIFICEALA --cind o face si ei ce am facut io fara nici un motiv anune dooar de placerea de a juca ..poate or descoperii si ei pina atuncii daca nu ma baga nimeniu in seama sau daca vrea cineva ceva e pe bani da grei..io intreb daca se poate modifica ?? da cu cine draq nu am vorbit ..sau macar contactatii pe aia de la webZen sa vorbesc io cu ei sau nuh ce sa mai fac....stay asa... sa se poata da bip pe joc.. sa se poata vorbii am mai multe idei asta e nu mai am loc de scris ca mai scriam...da daca cineva e interesat sa facem o echipa ceva sa facem un joc de mu sau nu neaparat de mu da gindit asa .. sa imi zica ....sper sa nu ma...ca io am scris doar de dragul jocului a ideii in sine si a jucatorilor gata ma duc la culcare ca am obosit scriind si nici nu stiu daca ajunge la voi ?? ..da vreau sa fac un server..sau mai multe daca nu se poate face nici macar 6 in party sau sa cada itemele de pe ei in pvp ..ce sa mai fac ..ce sa mai scriu si nu uitaty bft la lvl picilor .ca trec ani si hucati degeaba io am invatzat ceva de la muonline de la serverele pe care am jucat de la jucatoti .voi ?? Bft L lvl pici mici ..acum is pe M......a am 0 rr :) si nici la asta am incercat sa schimb parola si nu s-a putu nuh de ce ?? zici ca am tras alt joc n-are nik m duc La pt. roata buna s n m uitati pls ..zugravesc castelul din davias 2 pun gresie in castell din Cry bla bla bla ................Cum sa te faci cu o migrena de zile mari ?Simplu, citesti ce abereaza asta !
Guest Silphy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cum sa te faci cu o migrena de zile mari ?Simplu, citesti ce abereaza asta !=)) poi daca ma pun sa citesc ce a scris ala acolo ma dor ochi :)))
teddy_t Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Faceti un efort si cititi cap-coada.Eu unul am ramas afis :crazy: fk s io o propunere ,serioasa bineinteles deuarece acum 5 ani am inceput sa scriu ,ce trebe schimbat la joc ,ca nu puteam lasa party la pici .nu puteam sa ii fac sa dea ei ok la party sitot asa pina am scris cam 5-6 ani zii si noapte ..pe bune ,cam cred ca 20.000 de pagini ..mai multe ca ce scriam azi rupeam si rescriam miine ,ca sa se lege party cu picii monstri cu rr-urile alea cu ale si tot asa pina au rasmas numai vreo 5000 de pagini cred cam 12 caiete -15 de matematica ,,,dar din cauza la Dizzi cliker,mi-am dat seama ca MuOnline e viu , fata de alte jocuri ,daca nu mai joci , nu mai joaca nici jocul,la mu daca bagi clikerul joaca singur ,,si combbinat cu ce am scris io... a iesit un joc care joaca singur ..pe bune daca dai run la server nici cel ce a programat jocul nu mai stie ce se intimpla in el ...E VIU .. am vorbit cu ijji cu toti dracii ,am scris la aia de la wow da era sa plec in Grecia (nuh la ce am dat ok), am scris la webZen si mi-a venit raspuns in nuh ce limba,,am scris si la aia de la lionshears studio..da tot asa .era sa imi donez matreatza sau nuh la ce am mai dat ok si la aia ..da in fine ..sa va spun pe scurt cam in ce consta: ,,tineti-va bine ..legati-va de scaun ..va zic acuma varianta comerciala primele 10 pagini maxim macar sa faceti voi asta...1) sa fie nominal tot calul lui dj armura lui djj bla bla bla.,,sa fie atunci si orasul lui din Bucuresti Minish si ptr, asta se da o batalie oriunde oricum si la serverul lui rere sa se poata lipii alt server care se cheama la craiova davias bla bla blka si la fel sa se poarte o batalie ptr elsa pot da party si sa pot lasa party nu conteaza sa se schimbe optiunile la litera D ( ca acum nu mai pot lasa party la pici )automat sa nu se piarda party daca cazut pom sa se poata da party mai departe armurila si sabiiole se nu fie exc sa se faca din cele normale si sa fie nominale si sa se poate face trade cu ele .la trade sa se poata pune in loc de zen ceea ce cere omul sa se poata da trade cu puncte .si toate astea nominale si toate aste pe puncte sau bani de bani tata sa tii se para ca arnurile donate is minciuna in fatza la 1 care joaca de 5 ani ...si toate asta pe bani sa bag la Noria la Goblin 2 arme la fel cu 1+1 optiuni si sa iasa 1 arma cu 2 optiuni ..beton si sa o fac +9 si daca mai bag un soul sa o fac /+1 exc si apoi sa o fac + 13 apoi cu toate optiunile extra apoi cu 4 slot si sa scrie pe ea Facuta de mine si data la 1 pici fara rr ..sa vedeti ce bataie va da ala micu ..numa numa ..si sa o pot da la trade daca nu dau un telefon si o cumpar de la admin de la dj ..alea alea ..si toate astea sa fie pvp..sa cada tot de pe ei...si sa se bata Steaua din BUcuresti cu Univ Craiova in lorencia lui Exi si cine cistiga ia orashul ..care trebe modernizat pe puncte se baga puncte si apare Chaos masina ..se mai baga ceva puncte si apare si ala care repara armuri si tot asa..fiecare orash ..face si coace singur ..daca nu au puncte sa cumpere de la admin de unde o vrea ...si toate astea pvp si nominale la booti la fel sa fac dino +13 sa fac inele +13 sa fac si satan + 13 sa fac si tot + 13 ..da sa le mai bag si puncte la booti Dino + 13 cu 5k la str ,5k la agy ,5k la vit si 5k la ene,,si sa il vind ..beton joc nu numai elfa sa dea fara sa fie in party ssa dea toti asa ..sa se bata 1 cu 1 golden si sa dau mana la golden de nu il mai omoara in veci..a trecut o zii si nu ai omorat monstri de lvl1 a doua zi o sa aibe lvl 2 si tot asa si ce fac dupa ce is full bag puncte la armuri ofac ful de ful de bc expozitie si o vind ..sau o donez ..dac un satan de lvl 13 full cu toate optiunile ful si il dau lka un piici si toate astea nominal si pvp..aa daca iau in guilda 1 pici si am orashul meu sa se poata da puncte de la mine si parti si guilda nelimitat,,atata vrene cit io dau din mini in mijlocul orashului iau in guilda citi vreau si dau puncte la cine vreau da asta automat doar din 2-3 butoane de pe ecran .. da la 10 jwl piciu imi da 2 mie la ..blaa bla bla ..ca e din guilda si orashul meu..la party daca a cazut sa se dea automat la altul party si daca vine cineva si ataca sa fie o extra parola la fiecara jucator sa pot da move de pe un jucator pe altul si unu siingur conduce o armata de 20- 30 care nu trebe neaparat sa fie in party soi se bate cu un orash intreg ..atunci sa vezi batai de cucerire si cereri de donatii ca umbla in chiloti si bani de puncte si bla bla bla si mai e ceva daca nu da move incep ale aa sa cada dupa el si in finat cind a cazut tot sa iol omori echivalentul lui 99 am scris mai mult ca in clasa a-2-a ,sa vezu dupa aia ;pati la greu sa i se deblocheze contul din 99 da si cu plata la ala care l-a omorat ..de ce nu pot baga puncte la stash sa imi fac un stash de 1000 de casute sa fac depozit traiesc numai din asta ..altul face caluti ca pina da rr crapa ..altul faCE sabii.. si sa pot baga puncte si la scroluri de sckil sa le dau la trade si 3d ,sa se vada 3d numai daca baga pouncte ,, cumpara sau imprumuta ..si mai e ceva ...daca platesc degeaba inchid calculatorul ca char. care ee platit joaca singur in joc .,.aduna xp si vin pipicii automat si ii iau in guida si bla bla bla ..si e vrajeala cu teoria la handicapatii aia care fac jocuri ca trebe sa stam on ca parca stiu ei sa cresca pici niste soareci opaariti cu bube ....wow aion alea alea e minciuna ..fata de ce zic io acum ..sa lasi afk ..da sa lasi si afk vip cu calculatorul inchis ....si sa ai si o extra parola pentru toti cei din guilda in caz de ceva ..daaa si mai rau,,,sa ai o a treia parola sa fii la servici si om serios alea ale a si sa sune telefonul ca ne ataca orashul...aia cu aia cu ailalti ..sa vezi cum alearga politzaiul din intersectie la primul net ,deputatii deschis lap-topurile pe masa la guvern si incep sa-si apere orasele ...doctorii lasa pacientul in operatie si deschid calculatoarele sa bage parola sa poata juca ca nu a jucat 4 ani degeaba sa ajunga la lvl 350 da are orash are guilda alea ale a mai dat si 40-50 de milioane pe puuncte si armuri si sa piarda acum...si vreau sa fac info la fiecara lucru sa fie un fel de reclama in joc sa se fac legatura din viata si am chat on line si stash de prezentare a zugravelilor ai alea alea ce va doara capul..astea is numnai primele pagini mai aveti pina la 5000 de pagini da toata lumnea imi cere hirtiile ..sa vada si ei cum am gindit pe hirtie sa se lege tot de sus jos ca sa nu mai trebuiasca sa unble niciodata la server nimeni...jucatorii sint pe linga booti aia joaca singuri si hartile si monstruletii da e vorbe de gindire ..ca nu poti programa la nesfirsit ..aia nu dau la nimeni am dat foc la hirtii...ca nimeni nu intreaba de mine intreaba de hirtiile mele ..pina si cretiini aia de la ..o firma de jocuri din germenia aia de la 4stori nu imi vine in minte acum..aia vor hiirtiile mele :Loser: ma kk pe ai si pe programatorii lor ..nu oi stii iio sa programez ..da am scris ca am vazut ca e viu jocul si pentru pici .pentru party..am ivceput sa scriu..de nu m-am mai oprit da macar sa se faca butonul D la loc sa pot da party la pici sa nu se mai inchida casutele c si v cind dau move .sa poata lasa pici pe ok la autoparty -aaaa si mai e ceva cind cistiga cineva sa ilpoti lua prizonier cu rascumparare daca nu 99 sau delete il omoara il decapiteaza si ii dispare casuta la cel in cauza joaca cu 4 aripi lvl 1 zboara pe jos aripi lcl 2 zboara pe jos da mai bbine aripi lvl 3 zboara pe jos da si mai bine aripoi lvl 4 e deja se inalta .aa cum suna am spus la atata lume incit cred ca jocurile care apar is luate dupa ideile mele ..da tot nu le dau -- GINDIREA ARTIFICEALA --cind o face si ei ce am facut io fara nici un motiv anune dooar de placerea de a juca ..poate or descoperii si ei pina atuncii daca nu ma baga nimeniu in seama sau daca vrea cineva ceva e pe bani da grei..io intreb daca se poate modifica ?? da cu cine draq nu am vorbit ..sau macar contactatii pe aia de la webZen sa vorbesc io cu ei sau nuh ce sa mai fac....stay asa... sa se poata da bip pe joc.. sa se poata vorbii am mai multe idei asta e nu mai am loc de scris ca mai scriam...da daca cineva e interesat sa facem o echipa ceva sa facem un joc de mu sau nu neaparat de mu da gindit asa .. sa imi zica ....sper sa nu ma...ca io am scris doar de dragul jocului a ideii in sine si a jucatorilor gata ma duc la culcare ca am obosit scriind si nici nu stiu daca ajunge la voi ?? ..da vreau sa fac un server..sau mai multe daca nu se poate face nici macar 6 in party sau sa cada itemele de pe ei in pvp ..ce sa mai fac ..ce sa mai scriu si nu uitaty bft la lvl picilor .ca trec ani si hucati degeaba io am invatzat ceva de la muonline de la serverele pe care am jucat de la jucatoti .voi ?? Bft L lvl pici mici ..acum is pe M......a am 0 rr :) si nici la asta am incercat sa schimb parola si nu s-a putu nuh de ce ?? zici ca am tras alt joc n-are nik m duc La pt. roata buna s n m uitati pls ..zugravesc castelul din davias 2 pun gresie in castell din Cry bla bla bla ................ #-op.s: neata :)
Dumnezeu Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Faceti un efort si cititi cap-coada.Eu unul am ramas afis :crazy: fk s io o propunere ,serioasa bineinteles deuarece acum 5 ani am inceput sa scriu ,ce trebe schimbat la joc ,ca nu puteam lasa party la pici .nu puteam sa ii fac sa dea ei ok la party sitot asa pina am scris cam 5-6 ani zii si noapte ..pe bune ,cam cred ca 20.000 de pagini ..mai multe ca ce scriam azi rupeam si rescriam miine ,ca sa se lege party cu picii monstri cu rr-urile alea cu ale si tot asa pina au rasmas numai vreo 5000 de pagini cred cam 12 caiete -15 de matematica ,,,dar din cauza la Dizzi cliker,mi-am dat seama ca MuOnline e viu , fata de alte jocuri ,daca nu mai joci , nu mai joaca nici jocul,la mu daca bagi clikerul joaca singur ,,si combbinat cu ce am scris io... a iesit un joc care joaca singur ..pe bune daca dai run la server nici cel ce a programat jocul nu mai stie ce se intimpla in el ...E VIU .. am vorbit cu ijji cu toti dracii ,am scris la aia de la wow da era sa plec in Grecia (nuh la ce am dat ok), am scris la webZen si mi-a venit raspuns in nuh ce limba,,am scris si la aia de la lionshears studio..da tot asa .era sa imi donez matreatza sau nuh la ce am mai dat ok si la aia ..da in fine ..sa va spun pe scurt cam in ce consta: ,,tineti-va bine ..legati-va de scaun ..va zic acuma varianta comerciala primele 10 pagini maxim macar sa faceti voi asta...1) sa fie nominal tot calul lui dj armura lui djj bla bla bla.,,sa fie atunci si orasul lui din Bucuresti Minish si ptr, asta se da o batalie oriunde oricum si la serverul lui rere sa se poata lipii alt server care se cheama la craiova davias bla bla blka si la fel sa se poarte o batalie ptr elsa pot da party si sa pot lasa party nu conteaza sa se schimbe optiunile la litera D ( ca acum nu mai pot lasa party la pici )automat sa nu se piarda party daca cazut pom sa se poata da party mai departe armurila si sabiiole se nu fie exc sa se faca din cele normale si sa fie nominale si sa se poate face trade cu ele .la trade sa se poata pune in loc de zen ceea ce cere omul sa se poata da trade cu puncte .si toate astea nominale si toate aste pe puncte sau bani de bani tata sa tii se para ca arnurile donate is minciuna in fatza la 1 care joaca de 5 ani ...si toate asta pe bani sa bag la Noria la Goblin 2 arme la fel cu 1+1 optiuni si sa iasa 1 arma cu 2 optiuni ..beton si sa o fac +9 si daca mai bag un soul sa o fac /+1 exc si apoi sa o fac + 13 apoi cu toate optiunile extra apoi cu 4 slot si sa scrie pe ea Facuta de mine si data la 1 pici fara rr ..sa vedeti ce bataie va da ala micu ..numa numa ..si sa o pot da la trade daca nu dau un telefon si o cumpar de la admin de la dj ..alea alea ..si toate astea sa fie pvp..sa cada tot de pe ei...si sa se bata Steaua din BUcuresti cu Univ Craiova in lorencia lui Exi si cine cistiga ia orashul ..care trebe modernizat pe puncte se baga puncte si apare Chaos masina ..se mai baga ceva puncte si apare si ala care repara armuri si tot asa..fiecare orash ..face si coace singur ..daca nu au puncte sa cumpere de la admin de unde o vrea ...si toate astea pvp si nominale la booti la fel sa fac dino +13 sa fac inele +13 sa fac si satan + 13 sa fac si tot + 13 ..da sa le mai bag si puncte la booti Dino + 13 cu 5k la str ,5k la agy ,5k la vit si 5k la ene,,si sa il vind ..beton joc nu numai elfa sa dea fara sa fie in party ssa dea toti asa ..sa se bata 1 cu 1 golden si sa dau mana la golden de nu il mai omoara in veci..a trecut o zii si nu ai omorat monstri de lvl1 a doua zi o sa aibe lvl 2 si tot asa si ce fac dupa ce is full bag puncte la armuri ofac ful de ful de bc expozitie si o vind ..sau o donez ..dac un satan de lvl 13 full cu toate optiunile ful si il dau lka un piici si toate astea nominal si pvp..aa daca iau in guilda 1 pici si am orashul meu sa se poata da puncte de la mine si parti si guilda nelimitat,,atata vrene cit io dau din mini in mijlocul orashului iau in guilda citi vreau si dau puncte la cine vreau da asta automat doar din 2-3 butoane de pe ecran .. da la 10 jwl piciu imi da 2 mie la ..blaa bla bla ..ca e din guilda si orashul meu..la party daca a cazut sa se dea automat la altul party si daca vine cineva si ataca sa fie o extra parola la fiecara jucator sa pot da move de pe un jucator pe altul si unu siingur conduce o armata de 20- 30 care nu trebe neaparat sa fie in party soi se bate cu un orash intreg ..atunci sa vezi batai de cucerire si cereri de donatii ca umbla in chiloti si bani de puncte si bla bla bla si mai e ceva daca nu da move incep ale aa sa cada dupa el si in finat cind a cazut tot sa iol omori echivalentul lui 99 am scris mai mult ca in clasa a-2-a ,sa vezu dupa aia ;pati la greu sa i se deblocheze contul din 99 da si cu plata la ala care l-a omorat ..de ce nu pot baga puncte la stash sa imi fac un stash de 1000 de casute sa fac depozit traiesc numai din asta ..altul face caluti ca pina da rr crapa ..altul faCE sabii.. si sa pot baga puncte si la scroluri de sckil sa le dau la trade si 3d ,sa se vada 3d numai daca baga pouncte ,, cumpara sau imprumuta ..si mai e ceva ...daca platesc degeaba inchid calculatorul ca char. care ee platit joaca singur in joc .,.aduna xp si vin pipicii automat si ii iau in guida si bla bla bla ..si e vrajeala cu teoria la handicapatii aia care fac jocuri ca trebe sa stam on ca parca stiu ei sa cresca pici niste soareci opaariti cu bube ....wow aion alea alea e minciuna ..fata de ce zic io acum ..sa lasi afk ..da sa lasi si afk vip cu calculatorul inchis ....si sa ai si o extra parola pentru toti cei din guilda in caz de ceva ..daaa si mai rau,,,sa ai o a treia parola sa fii la servici si om serios alea ale a si sa sune telefonul ca ne ataca orashul...aia cu aia cu ailalti ..sa vezi cum alearga politzaiul din intersectie la primul net ,deputatii deschis lap-topurile pe masa la guvern si incep sa-si apere orasele ...doctorii lasa pacientul in operatie si deschid calculatoarele sa bage parola sa poata juca ca nu a jucat 4 ani degeaba sa ajunga la lvl 350 da are orash are guilda alea ale a mai dat si 40-50 de milioane pe puuncte si armuri si sa piarda acum...si vreau sa fac info la fiecara lucru sa fie un fel de reclama in joc sa se fac legatura din viata si am chat on line si stash de prezentare a zugravelilor ai alea alea ce va doara capul..astea is numnai primele pagini mai aveti pina la 5000 de pagini da toata lumnea imi cere hirtiile ..sa vada si ei cum am gindit pe hirtie sa se lege tot de sus jos ca sa nu mai trebuiasca sa unble niciodata la server nimeni...jucatorii sint pe linga booti aia joaca singuri si hartile si monstruletii da e vorbe de gindire ..ca nu poti programa la nesfirsit ..aia nu dau la nimeni am dat foc la hirtii...ca nimeni nu intreaba de mine intreaba de hirtiile mele ..pina si cretiini aia de la ..o firma de jocuri din germenia aia de la 4stori nu imi vine in minte acum..aia vor hiirtiile mele :Loser: ma kk pe ai si pe programatorii lor ..nu oi stii iio sa programez ..da am scris ca am vazut ca e viu jocul si pentru pici .pentru party..am ivceput sa scriu..de nu m-am mai oprit da macar sa se faca butonul D la loc sa pot da party la pici sa nu se mai inchida casutele c si v cind dau move .sa poata lasa pici pe ok la autoparty -aaaa si mai e ceva cind cistiga cineva sa ilpoti lua prizonier cu rascumparare daca nu 99 sau delete il omoara il decapiteaza si ii dispare casuta la cel in cauza joaca cu 4 aripi lvl 1 zboara pe jos aripi lcl 2 zboara pe jos da mai bbine aripi lvl 3 zboara pe jos da si mai bine aripoi lvl 4 e deja se inalta .aa cum suna am spus la atata lume incit cred ca jocurile care apar is luate dupa ideile mele ..da tot nu le dau -- GINDIREA ARTIFICEALA --cind o face si ei ce am facut io fara nici un motiv anune dooar de placerea de a juca ..poate or descoperii si ei pina atuncii daca nu ma baga nimeniu in seama sau daca vrea cineva ceva e pe bani da grei..io intreb daca se poate modifica ?? da cu cine draq nu am vorbit ..sau macar contactatii pe aia de la webZen sa vorbesc io cu ei sau nuh ce sa mai fac....stay asa... sa se poata da bip pe joc.. sa se poata vorbii am mai multe idei asta e nu mai am loc de scris ca mai scriam...da daca cineva e interesat sa facem o echipa ceva sa facem un joc de mu sau nu neaparat de mu da gindit asa .. sa imi zica ....sper sa nu ma...ca io am scris doar de dragul jocului a ideii in sine si a jucatorilor gata ma duc la culcare ca am obosit scriind si nici nu stiu daca ajunge la voi ?? ..da vreau sa fac un server..sau mai multe daca nu se poate face nici macar 6 in party sau sa cada itemele de pe ei in pvp ..ce sa mai fac ..ce sa mai scriu si nu uitaty bft la lvl picilor .ca trec ani si hucati degeaba io am invatzat ceva de la muonline de la serverele pe care am jucat de la jucatoti .voi ?? Bft L lvl pici mici ..acum is pe M......a am 0 rr :) si nici la asta am incercat sa schimb parola si nu s-a putu nuh de ce ?? zici ca am tras alt joc n-are nik m duc La pt. roata buna s n m uitati pls ..zugravesc castelul din davias 2 pun gresie in castell din Cry bla bla bla ................nici sa ma bati nu citesc atat :nanana: :tiphat:
ellysmark Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 cata atentie a atras reply-ul asta :rofl2:Si cati au reusit sa il citeasca 100%?Eu unul dupa 2 tentative de fraze m-am dat batut.
dvL Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 socheres distilatule? :DCe dracu , toate bune . Vreau sa regizez un film cu Angelina si Bratt , varianta horror ... stii tu :rofl2:
|boom| Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ce dracu , toate bune . Vreau sa regizez un film cu Angelina si Bratt , varianta horror ... stii tu :rofl2:cu tipete de placere? :rofl2:@hai ntz