Guest -Garrone- Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 sa ma bei atunci , nu sti sa suni inapoi ? Hai ntz :nanana: ba da,te sun mai incolo putin. app am avut suspend pt "ce plm a fost in capul tau" :)) ia sa ard o reevaluare ca boul de dan a fost ocupat cat am fost eu la munte pe partie la dixtractie cu femei ,alea alea nu ca old pe scaip cu dana...hepi niu iau beibi ai lav iu for ever sa moara GeDe-ul meu cu lac riflect DeDe plus treispe. rasa lor de frustati.
shootervl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ba da,te sun mai incolo putin. app am avut suspend pt "ce plm a fost in capul tau" :)) ia sa ard o reevaluare ca boul de dan a fost ocupat cat am fost eu la munte pe partie la dixtractie cu femei ,alea alea nu ca old pe scaip cu dana...hepi niu iau beibi ai lav iu for ever sa moara GeDe-ul meu cu lac riflect DeDe plus treispe. rasa lor de frustati. ce limba vb ma alcoolicule aici ?:))))) nu ti ai revenit inca? agahahah te a ars cu ss si pe user :))))
Guest Te-ai udat pisi ? Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 "hepi niu iau (iar) beibi ai lav iu for ever sa moara GeDe-ul meu cu lac riflect DeDe plus treispe" am gresit cand am tastat :) iti traduc ? happy new year baby , i love you for ever sa moara GD-ul meu lk ref dd +13 :)) In fine,am vzt acum ca am userul blocat...era de asteptat ,mi-e de bk-ul meu , le-am promis astora ca o sa vin la cs-uri ,altfel ii luam iar la pula pe lance si rede...asa ca din respect pt colegii si prietenii mei o sa ma abtin de la injurat,sper :))
Guest Te-ai udat pisi ? Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 e gagica-mea ,te sparg daca te iei de ea :) o iubesc muuult,am cunoscut-o pe mu,e melfa full,are set +13 si o voce suava pe skype :X:X:X
shootervl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 e gagica-mea ,te sparg daca te iei de ea :) o iubesc muuult,am cunoscut-o pe mu,e melfa full,are set +13 si o voce suava pe skype :X:X:X deci sa inteleg ca old nu e singurul care iubeste virtual a? :)))
ghiGhi89 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 e gagica-mea ,te sparg daca te iei de ea :) o iubesc muuult,am cunoscut-o pe mu,e melfa full,are set +13 si o voce suava pe skype :X:X:X :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
GuessWhoIAm Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 who r u ? :P ghici :D am jucat pe sm ul tau..cateva zile cred :)))
WarStyle Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Care e diferenta dintre vina si pacat? - E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia.
boomeey Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ba da,te sun mai incolo putin. app am avut suspend pt "ce plm a fost in capul tau" :)) ia sa ard o reevaluare ca boul de dan a fost ocupat cat am fost eu la munte pe partie la dixtractie cu femei ,alea alea nu ca old pe scaip cu dana...hepi niu iau beibi ai lav iu for ever sa moara GeDe-ul meu cu lac riflect DeDe plus treispe. rasa lor de frustati. "hepi niu iau (iar) beibi ai lav iu for ever sa moara GeDe-ul meu cu lac riflect DeDe plus treispe" am gresit cand am tastat :) iti traduc ? happy new year baby , i love you for ever sa moara GD-ul meu lk ref dd +13 :)) In fine,am vzt acum ca am userul blocat...era de asteptat ,mi-e de bk-ul meu , le-am promis astora ca o sa vin la cs-uri ,altfel ii luam iar la pula pe lance si rede...asa ca din respect pt colegii si prietenii mei o sa ma abtin de la injurat,sper :)) te complici degeaba. deci sa inteleg ca old nu e singurul care iubeste virtual a? :))) idem mai sus. uratilor ti-a iesit un cosh pe frunte. deci esti mai urat ca noi :rofl2: Care e diferenta dintre vina si pacat? - E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia. aici ai dreptate :)) @hai noabte buna mbai :D
Guest Iar te-ai udat pisi ? Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 deci sa inteleg ca old nu e singurul care iubeste virtual a? :))) nuuuu ! eu iubeste 2 melfe, pe amanta o tin ascunsa dar o sa ti-o arat intr-o zi...mai lucrez la sexul virtual cu ea, la fara monitor :D cand termin treaba ti-o arat, e printesa sa moara kb-urile mele :)) uratilor cu crengi frate,am bube pe fatza si parul de 10 cm pe spate,cred ca-mi fac coditze de-ala afro pe spavanache,ce pana mea :X @ ba dane,tu de ce slbz nu mi-ai facut reevaluare daca stiai ca sunt plecat in Alpi la ski ? n-ai vzt ce aiurea mi-a dat ala suspendul ,bineinteles lady-pizdic old a stat sa faca print-uri ,sa-i chish in freza ,adica nu ca nu stric jetul pe fatza lui,il las in pace da-l dreaq. Auzi si tu, ce-mi zice ala la reevaluare , ca de ce am fost plecat :))) cat de dus sa fii ma sa intrebi asa ceva... ceva CS duminica sa stiu daca-mi fac timp...
boomeey Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 nop, saptamana viitoare o sa fie creca. @hai neatza