1sus1jos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sa stiii ca ieeeeu , ieu incerc da nu prea reuseeesc , cred ca nu ie specific BARBATESC , totusi o sa incerc sa iti soptesc .... Te iu.......
Guest BursucJr Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Se poate sa imi dati link de la forumu ally Addic7ed? Ms
1sus1jos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 alunecai pe gheatza si ma julii la mana :( iam fain nu va faceti griji :))
1sus1jos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Vand coceni pm pe pe forum -boom- sau in joc |boommey|
x_dragos_x Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 hai noroc ppl. poate astea mai vechi ma mai stiu. :whistle: Mai joaca cineva din ei?
boomeey Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Vand coceni pm pe pe forum -boom- sau in joc |boommey| hustle bici hai noroc ppl. poate astea mai vechi ma mai stiu. :whistle: Mai joaca cineva din ei? salut dragos si la multi ani! ti-ai mai adus aminte si de noi? :)) aia vechi nu prea mai joaca. s-au mutat pe alte servere, sau si-au tras gagici si au uitat sa mai dea un semn de viata :) tu pe unde mai esti? @sal doamne doamne :D
Dumnezeu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ce ziceti de urarea care iam facuto lui L Calcate-ar trenul FERICIRII Traznite-ar fulgerul IUBIRII Inecate-ai intr-un lac de SANATATE Cadeati-ar in cap un sac cu BANI Si desigur ,,LA MULTI ANI'' am talent ? :crazy:
Dumnezeu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nai somn :) nu mai fiti rai la ora asta merge pk k6 de minune :))
ellysmark Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ia uite ma ca merge useru asta :D BA esti nebun? dead man walkink :)) asta a fost primul tau user?
boom Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 printre primele :)) luasem permanent pe el ca mi-am pus la semnatura si avatarul altui user fix avatarul si semnatura lui lance. nu mi s-a parut corect permanentul, dar ma rog :)) am luat permanent pe vreo 3 usere atunci
ellysmark Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 printre primele :)) luasem permanent pe el ca mi-am pus la semnatura si avatarul altui user fix avatarul si semnatura lui lance. nu mi s-a parut corect permanentul, dar ma rog :)) am luat permanent pe vreo 3 usere atunci Aveai sapca pusa invers si de aia.... :whistle:
x_dragos_x Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mai traiesc si eu pe aici. dar de jucat mai greu. f rar pe alt serv (cred ca sti). ce mai e pe serv asta?