Calduramare Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :| uitate atent sa vezi ca e dino bug, trage in el primeste reflect, dar nu se opreste din dat. uitate la celalalt bk sa vezi ca atunci cand primeste ref de la meca sa vezi ca se opreste din tras, gen se impiedica, ceea ce la meca nu vezi :P deci dino bug
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Daca eu zic ca nare nare,schimba subiectu. hau bau mau ,
boomeey Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 cand spune dumnezeu ceva, e litera de lege. porunca sa fie pentru tine! :))
Calduramare Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :hail: :hail: imi cer iertare Dumnezeu [-o< :crybaby: De acum inainte o sa citesc cele 10 porunci :readthis: :readthis:
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :hail: :hail: imi cer iertare Dumnezeu [-o< :crybaby: De acum inainte o sa citesc cele 10 porunci :readthis: :readthis: ti le zic eu aici ,ca tu citesti alceva :)) 1.nu contrazice nici o data pe Domnul 2.foloseste speed in potriva paganilor 3.fai dupe si dale de pomana in aly 4.fai minim 1 pk in k6 pe zi 6.nu du nikul Domnului la plangeri 7.respecta gmu guildei/alyantei 8.straduestete sa devi GM/Mod sa susti guildu 9.nu vorbi urat in g/aly 10.citeste poruncile cand esti suparat :angel:
boomeey Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ti le zic eu aici ,ca tu citesti alceva :)) 1.nu contrazice nici o data pe Domnul 2.foloseste speed in potriva paganilor 3.fai dupe si dale de pomana in aly 4.fai minim 1 pk in k6 pe zi 6.nu du nikul Domnului la plangeri 7.respecta gmu guildei/alyantei 8.straduestete sa devi GM/Mod sa susti guildu 9.nu vorbi urat in g/aly 10.citeste poruncile cand esti suparat :angel: =)) tare asta :)) re cu proxy a? :)
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 daca am omis ceva se poate schimba doar eu sunt Domnul :angelbath:
1sus1jos Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 bag niste wiskyan la masea ca ma doare de nu mai pot . si nam de unde sa iau pastile la ora asta :angry1: :violent:
Nenea_X Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 bag niste wiskyan la masea ca ma doare de nu mai pot . si nam de unde sa iau pastile la ora asta :angry1: :violent: Nasol pentru tine :( ...poti incerca si Gargara cu ceai de mu?e?el sar putea sa mai treaca din durere,asta o stiu de la un tovaras care avea problema cu maseaua si mereu zicea ca ii trecea dupa gargara... Me out..nb :>
Guest arde uite cum arde Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 neata marius eo suji cucu..zambeste date dracu :pottytrain2: app: dane daca vrei prietena ial pe geo...are curu mare ...te saturi la el :))))) ntz bft:D
tekman Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ti le zic eu aici ,ca tu citesti alceva :)) 1.nu contrazice nici o data pe Domnul 2.foloseste speed in potriva paganilor 3.fai dupe si dale de pomana in aly 4.fai minim 1 pk in k6 pe zi 6.nu du nikul Domnului la plangeri 7.respecta gmu guildei/alyantei 8.straduestete sa devi GM/Mod sa susti guildu 9.nu vorbi urat in g/aly 10.citeste poruncile cand esti suparat :angel: Amin
Calduramare Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Doamne Dumnezeul meu, te rog iarta-mi faradelegile si nu imi da cu paru in cap :hail: :hail: Ma inchin in fata lui Dumnezeu NOT!:rofl1:
Mr.Doru Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 suji cucu..zambeste date dracu :pottytrain2: app: dane daca vrei prietena ial pe geo...are curu mare ...te saturi la el :))))) ntz bft:D ma termito... [edit] la gala linkmania trea sa te puna pe tien cel mai suspendat ai luat 5 ss intro zi prostule nu mai am caracter pe care sa intru...
Guest arde uite cum arde Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ma termito... [edit] la gala linkmania trea sa te puna pe tien cel mai suspendat ai luat 5 ss intro zi prostule nu mai am caracter pe care sa intru... u vb ma dobitocule? :))) eu am dat ss la dl? date n kko