-=BUBU=- Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Danutzuuuuuu, nu ma suna perche sono un po obrieaca, ma durea stomacul si de 2 zile si ho bevuto un bicherio di whisky scotch, mi-am revenit putin la stomac ma e alzato a la testa :rofl1: Daca vrei suna-ma :whistle:
Guest kreeper Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Draga psihologule. Tu esti prost informat ca de obicei si acuzi aiurea fara sa verifici. Perla o fost cu ideea sa va spuna la multi ani. Si nu imi spui tu mie ce sa fac.
boomeey Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Draga psihologule. Tu esti prost informat ca de obicei si acuzi aiurea fara sa verifici. Perla o fost cu ideea sa va spuna la multi ani. Si nu imi spui tu mie ce sa fac. ok. asta sa fie ultimul reply care-l dai in topicul asta. dupa sa nu te aud ca pishi ochii pe la plangeri ca ca sunt neam prost.
Lancelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Calmati-va. boom Old_Bk avea doar warn up. Deocamdata
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Auzi fa? Te distrug psihologic! vreau si eu e +13?
Calduramare Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 neatza lume ^_^ sa va zic ceva imposibil ^_^ am bagat 61 de life in Lighting sword +13+lk+edr .... si e add 0 ... cum bai X( nu o mai suport daca imi mai pica o vand la shop
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 neatza lume ^_^ sa va zic ceva imposibil ^_^ am bagat 61 de life in Lighting sword +13+lk+edr .... si e add 0 ... cum bai X( nu o mai suport daca imi mai pica o vand la shop norocosule :photo: pai baga si tu 2/4 mai dai 1 sw mai joaca 10min mai bagi iara
boomeey Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 neatza lume ^_^ sa va zic ceva imposibil ^_^ am bagat 61 de life in Lighting sword +13+lk+edr .... si e add 0 ... cum bai X( nu o mai suport daca imi mai pica o vand la shop esti norocos. ultima oara cand am bagat add intr-un item, am pierdut 2 inventory cu life-uri. bineinteles, am scapat si un pumn laptopului si am stat in service 2 saptamani cu el.
Cristian Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 esti norocos. ultima oara cand am bagat add intr-un item, am pierdut 2 inventory cu life-uri. bineinteles, am scapat si un pumn laptopului si am stat in service 2 saptamani cu el. vezi, de aia laptopul il are mama :))
Guest arde uite cum arde Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 dai laptop la nabi...ce a mai mare greseala :)))
Calduramare Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :)) deci nu sunt singurul :)) Care are life :)) cumpar pm >DanGer< :)))
Dumnezeu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394890 pregatitiva ca apar videouri de anu trecut :))