Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

daca-ti zic "hai rede ia-o sus" pun pariu ca-mi dai permanent pe toate conturile. dar stai, ca prostu asta de creativ n-are moderator si poate fi luat la perpulex de orice martzafoi.

@astept nefondata si pe useru asta. merci.

:rofl2:

Posted

de ce razi ma? e normal ce am zis acolo. toata lumea stie ca "ia-o sus", "sa ti-o dau sus", "ti-o dau la caca", "o iei la caca" sunt injuraturi.problema e ca le e greu sa admita cand gresesc. de asta imi e mie scarba de regulamentu asta. toti eschiveaza cum vor regulamentul.

Posted

nu boom aici gresesti ... el pur si simplu a spus ia-o sus ... nu sa ti-o dau sus sau ti-o dau nu stiu unde ...

Aici interpretezi gresit lucrurile scuza-ma ca-ti spun ... ma rog doar incerc sa iti explic nu interpreta gresit

App : Bft cu guild si salutare tuturor ! Un 1 mai fericit la un gratarel o blondina etc !

Posted

' date='May 1 2010, 14:58' post='5036840']

nu boom aici gresesti ... el pur si simplu a spus ia-o sus ... nu sa ti-o dau sus sau ti-o dau nu stiu unde ...

Aici interpretezi gresit lucrurile scuza-ma ca-ti spun ... ma rog doar incerc sa iti explic nu interpreta gresit

App : Bft cu guild si salutare tuturor ! Un 1 mai fericit la un gratarel o blondina etc !

cel putin in partea moldovei si in bucuresti se foloseste expresia ia-o sus, pentru a jigni pe cineva. pentru fete, ex: o ia sus, o ia jos, etc.

e abureala ce-mi zici tu mie. de interpretat n-am interpretat niciodata gresit.

Posted

da boom dar suspendurile nu se dau pe regiuni ... cei din ardeal primesc asa cei din moldova asa ... toti suntem egali aici ...

Nu inteleg de ce eu vorbesc frumos cu tine si incerc sa explic si tu ai atitudinea asta de 2 lei fata de mine !

Sa stii ca nu asta ma face pe mine fericit sa dau suspend la useri ... daca ar fii si lumea cu mai mult bun simt nu ar mai fii si serveru asta chiar asa ...

Guest _Invincible_
Posted

tzak pac

Posted

' date='May 2 2010, 10:51' post='5038857']

da boom dar suspendurile nu se dau pe regiuni ... cei din ardeal primesc asa cei din moldova asa ... toti suntem egali aici ...

Nu inteleg de ce eu vorbesc frumos cu tine si incerc sa explic si tu ai atitudinea asta de 2 lei fata de mine !

Sa stii ca nu asta ma face pe mine fericit sa dau suspend la useri ... daca ar fii si lumea cu mai mult bun simt nu ar mai fii si serveru asta chiar asa ...

n-am nici o atitudine fara de tine. doar mi-am exprimat parerea. problema e ca daca unu iti zice "bozmeg" care inseamna "sa te F**"(in ungureste), i se da suspend. de ce? este un limbaj/expresie care se foloseste doar in cateva regiuni ale romaniei. daca toti suntem egali, sa fim toti egali, nu sa se interpreteze rahatu asta de regulament dupa bunul plac al fiecarui moderator. intelegi unde bat?

@hai ntz

Posted

Cica nu se dau pe regiuni. Injuratura e injuratura de oriunde ar veni.

Putem sa zicem retourne enculer les mouches? Nu cred.

Asa mi-ati dat nefondata atunci cand mi-a zis unul "sa-l caut la oua".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...