IceS0uL Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 eu maine ma insor si cu ma'ta ca sunt ca seici aia arabi cu foarte multe femei online poate si offline :)) ... tu ai doar 1 online si o arzi cu labitza de 3 ori pe zi ca si cum ai lua masa mai le dai si legate ca poate a 2-a o sa fie mai misto ca prima hai m-am besit pe nasu tau de labagiu fara scapare ... o viata intreaga o sa stai in fata monitorului cred ca deja ti-ai facut implat de masca de sudor sa nu te doara ochii cat despre perla si tu dc sa va ignor cand pot sa-mi bat joc de voi zdremtzelor online ce sunteti poate va da-ti delete impreuna sa stiu ca nu am facut in zadar batjocura de tine labitza boy bai securistule ce ai patit ma?ti ai dat drumu gata? =))))) dai si un servetel lui old =)))
Guest TovarasuCeausescu Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ce m-am mai cacat pe old_bk i-am dat si putin slbz sa se dea pe fata sa-i treaca bubele
Dumnezeu Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ... nare farmec b?iatul asta ,nare voce , :boohoo:
Guest •Caty• Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 nare farmec b?iatul asta ,nare voce , :boohoo: mie imi place
Guest *AdrIaNO* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 sale si pe aci :P boom mai joaca ?:)
Guest *AdrIaNO* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 joaca :P ma gandeam eu :)) in rest bine sanatosi frumosi ;;)
boomeey Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 eu maine ma insor si cu ma'ta ca sunt ca seici aia arabi cu foarte multe femei online poate si offline :)) ... tu ai doar 1 online si o arzi cu labitza de 3 ori pe zi ca si cum ai lua masa mai le dai si legate ca poate a 2-a o sa fie mai misto ca prima hai m-am besit pe nasu tau de labagiu fara scapare ... o viata intreaga o sa stai in fata monitorului cred ca deja ti-ai facut implat de masca de sudor sa nu te doara ochii cat despre perla si tu dc sa va ignor cand pot sa-mi bat joc de voi zdremtzelor online ce sunteti poate va da-ti delete impreuna sa stiu ca nu am facut in zadar batjocura de tine labitza boy n-are rost sa te cobori la nivelul lui. lasa-l sa zaca in zeama de prostie in care e acum. perla las-o ca n-are ea nici o treaba in afacerea asta. sale si pe aci :P boom mai joaca ?:) mai rar in perioada asta, dar joaca :D hai noroc drace. @sale biciz.
Guest *AdrIaNO* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 n-are rost sa te cobori la nivelul lui. lasa-l sa zaca in zeama de prostie in care e acum. perla las-o ca n-are ea nici o treaba in afacerea asta. mai rar in perioada asta, dar joaca :D hai noroc drace. @sale biciz. salut drace cum e in italia parca acolo erai :D
boomeey Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 e bine cois. acum sunt la roma pana pe 2. fac sarbatorile si ma car in sud :)) da ce e cu tine pe aici? plictiseala iar? ^^
IceS0uL Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 e bine cois. acum sunt la roma pana pe 2. fac sarbatorile si ma car in sud :)) da ce e cu tine pe aici? plictiseala iar? ^^ poi daca culegi castraveti......cred si eu ca te bine :))))
Guest *AdrIaNO* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 e bine cois. acum sunt la roma pana pe 2. fac sarbatorile si ma car in sud :)) da ce e cu tine pe aici? plictiseala iar? ^^ aiurea uite pe aci imi omor timpu putin in joc dupa anu nou nu mai dau pe aci am treburi mai serioase de facut decat sa joc mu :)) dute si tu in dubai alea alea ;;)