Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

eu maine ma insor si cu ma'ta ca sunt ca seici aia arabi cu foarte multe femei online poate si offline :)) ... tu ai doar 1 online si o arzi cu labitza de 3 ori pe zi ca si cum ai lua masa

mai le dai si legate ca poate a 2-a o sa fie mai misto ca prima

hai m-am besit pe nasu tau de labagiu fara scapare ... o viata intreaga o sa stai in fata monitorului cred ca deja ti-ai facut implat de masca de sudor sa nu te doara ochii

cat despre perla si tu dc sa va ignor cand pot sa-mi bat joc de voi zdremtzelor online ce sunteti poate va da-ti delete impreuna sa stiu ca nu am facut in zadar batjocura de tine labitza boy

bai securistule ce ai patit ma?ti ai dat drumu gata? =))))) dai si un servetel lui old =)))

Guest TovarasuCeausescu
Posted

ce m-am mai cacat pe old_bk i-am dat si putin slbz sa se dea pe fata sa-i treaca bubele

Guest TovarasuCeausescu
Posted

noroc si voie buna

Guest TovarasuCeausescu
Posted

nb :nanana:

Guest •Caty•
Posted

nare farmec b?iatul asta ,nare voce ,

:boohoo:

mie imi place

Guest *AdrIaNO*
Posted

sale si pe aci :P boom mai joaca ?:)

Guest *AdrIaNO*
Posted

joaca :happy1:

:P ma gandeam eu :)) in rest bine sanatosi frumosi ;;)

Posted

eu maine ma insor si cu ma'ta ca sunt ca seici aia arabi cu foarte multe femei online poate si offline :)) ... tu ai doar 1 online si o arzi cu labitza de 3 ori pe zi ca si cum ai lua masa

mai le dai si legate ca poate a 2-a o sa fie mai misto ca prima

hai m-am besit pe nasu tau de labagiu fara scapare ... o viata intreaga o sa stai in fata monitorului cred ca deja ti-ai facut implat de masca de sudor sa nu te doara ochii

cat despre perla si tu dc sa va ignor cand pot sa-mi bat joc de voi zdremtzelor online ce sunteti poate va da-ti delete impreuna sa stiu ca nu am facut in zadar batjocura de tine labitza boy

n-are rost sa te cobori la nivelul lui. lasa-l sa zaca in zeama de prostie in care e acum. perla las-o ca n-are ea nici o treaba in afacerea asta.

sale si pe aci :P boom mai joaca ?:)

mai rar in perioada asta, dar joaca :D

hai noroc drace.

@sale biciz.

Guest *AdrIaNO*
Posted

n-are rost sa te cobori la nivelul lui. lasa-l sa zaca in zeama de prostie in care e acum. perla las-o ca n-are ea nici o treaba in afacerea asta.

mai rar in perioada asta, dar joaca :D

hai noroc drace.

@sale biciz.

salut drace cum e in italia parca acolo erai :D

Posted

e bine cois. acum sunt la roma pana pe 2. fac sarbatorile si ma car in sud :)) da ce e cu tine pe aici? plictiseala iar? ^^

poi daca culegi castraveti......cred si eu ca te bine :))))

Guest *AdrIaNO*
Posted

e bine cois. acum sunt la roma pana pe 2. fac sarbatorile si ma car in sud :)) da ce e cu tine pe aici? plictiseala iar? ^^

aiurea uite pe aci imi omor timpu putin in joc dupa anu nou nu mai dau pe aci am treburi mai serioase de facut decat sa joc mu :))

dute si tu in dubai alea alea ;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...