Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest TovarasuCeausescu
Posted

te-ai basit

Guest TovarasuCeausescu
Posted

mega partz

Posted

Prostule sa nu-ti tradezi prietenii e lectie de viata, am tradat-o amandoi. Eu ca sa obtin ce am vrut (ca sa o enervez doar, ca sa o fac sa ma caute), iar tu ca mai mult nu poti. La fel cum ai facut si cu Honey. Daca la mine se numese cucerire si la tine s-a numit la fel.

PS: ma duce capul mai mult decat pe tine.

:)) omfg! ca sa obtii ce ai vrut? ca sa o faci sa te caute? de asta ai postat comvorbirile alea pe forum? :)) pai cat sa fii de disperat? ti-a dat mesaj fata ca esti in plus cand vorbea cu mine si ai reactionat ca ultimul jeg postand discutiile alea :)) ti-au fost inchise 4 thread-uri si pun pariu ca ai mai fi continuat sa faci altele daca nu deschideam eu unu. (nu de alta da stiu cat esti de prost uneori) daca nu se agita dana asa mult ca vrea sa dispara discutiile alea, nu rugam moderatorii sa le stearga, ca pe mine ma durea fix in cur de ele. la urma urmei parerea mea vis a vis de lancelot o stiu toti, chiar si el. deci nu era un lucru nou.

despre topicul facut de mine, nu ma astept sa intelegi. psihologia inversa te depaseste. :)

nu esti in masura sa comentezi pozitia mea vs honey. sa-ti amintesc iar de zilele de pe 97d cand ma sunai si te milogeai la telefon sa iti cresc elfa? se pare ca ai uitat chestiile astea, don juanule, cuceritorule, magnificule si puternicule

Bogdanel tu chiar crezi ca nu se descurca daca nu ii luai tu apararea, tu vezi ce am facut eu dar el a facut de 10 ori mai rau asta nu vezi? Sunt zdreanta ca am reusit sa fac ce nu ai reusit tu cu mult timp in urma, adica sa ii desparti? Mai gandeste-te care e prostul de aici.

eu am facut de 10 ori mai rau? :rofl2: pai ce rau am facut ma? oricum discutiile alea ar fi umblat de la om la om ca ai dat si mass-uri ca disperatul in toata lista de mess-skype. incearca sa ai macar putina demnitate si sa nu te mai eschivezi ca o curva.

pe cine sa desparti? pe mine si pe dana? :)) pai mai tata, daca nu ti-a zis ea, hai ca-ti zic eu, si poate sa-ti confirme. eram doar prieteni - amici disperatule. gelosule care este :)) care mureai de curiozitate sa afli ce discutam eu cu ea si o interogai de fiecare data cand termina de vorbit cu mine :)) saraca fata :))

singurul lucru de care imi pare rau e ea, ca e naiva.

filme noi pe forumu aliantei :

uitete atent la ele :

si sa te uiti la toate is vreo 7-8

oke. o sa ma uit in seara asta

@hai re evribadi :D

Guest •Caty•
Posted

neata dan

neata hoti de pagini -_-

Guest kreeper
Posted

Pentru boom psihologul:

Da a fost naiva ca s-a lasat pe mana unor golani ca voi care in loc sa aibe grija de ea, ati rezolvat-o de tot. Garone atata si-a bagat nasu in amicitia voastra pana s-a sters fata elfa, iar tu ai tradat-o de cate ori ai putut. Singurul care viseaza frumos e SlobozLove care se insoara cu una si are visuri erotice cu alta, ca de cate ori trece pe langa perla nu poate sa o ignore, si asta cred ca tot din cauza ta. Voi va eschivati ca niste curve si golani jegosi ce sunteti ca va dati pe cur inapoi, dupa ce ati vazut unde v-a dus psihologia voastra inversa :)) Nu ai meritat-o nici macar 2 secunde.. Hai pa ca nu am ce sa mai discut.

Si nu cred ca ti-am cerut niciodata favoruri sa imi cresti elfa.

Posted

Pentru boom psihologul:

Da a fost naiva ca s-a lasat pe mana unor golani ca voi care in loc sa aibe grija de ea, ati rezolvat-o de tot. Garone atata si-a bagat nasu in amicitia voastra pana s-a sters fata elfa, iar tu ai tradat-o de cate ori ai putut. Singurul care viseaza frumos e SlobozLove care se insoara cu una si are visuri erotice cu alta, ca de cate ori trece pe langa perla nu poate sa o ignore, si asta cred ca tot din cauza ta. Voi va eschivati ca niste curve si golani jegosi ce sunteti ca va dati pe cur inapoi, dupa ce ati vazut unde v-a dus psihologia voastra inversa :)) Nu ai meritat-o nici macar 2 secunde.. Hai pa ca nu am ce sa mai discut.

nu ai coloana vertebrala. :)) vad ca se intampla din ce in ce mai des sa ma copii. am zis ca uratura e o coincidenta, da mai apoi mi-am dat seama ca de fapt tu ai acces la comvorbirile mele de pe skype cu perla. de acolo ai luat cateva rime :)) acum vad ca incepi cu citate din ce in ce mai mari, originalule.

astea sunt teorii ale conspiratiei. sunt replici spuse la disperare doar ca sa fii iertat si sa te ridici in ochii fetei la care visezi :)) parca traiesti intr-o telenovela mai oldule; pacat ca tragi si pe altii dupa tine :)

nu ma asteptam sa recunosti ca m-ai sunat si te milogeai la telefon sa-ti cresc elfa. mai ales acum ca ai bk full, esti printre cei mai cunoscuti paduchi de pe server, etc.

ia hai, vorba ta. ultimul reply care-l dai in topicul asta, sa fie ala de mai sus. altfel o sa rog un moderator sa te biciuiasca. p@

@hai noroc

Posted

nu ai coloana vertebrala. :)) vad ca se intampla din ce in ce mai des sa ma copii. am zis ca uratura e o coincidenta, da mai apoi mi-am dat seama ca de fapt tu ai acces la comvorbirile mele de pe skype cu perla. de acolo ai luat cateva rime :)) acum vad ca incepi cu citate din ce in ce mai mari, originalule.

astea sunt teorii ale conspiratiei. sunt replici spuse la disperare doar ca sa fii iertat si sa te ridici in ochii fetei la care visezi :)) parca traiesti intr-o telenovela mai oldule; pacat ca tragi si pe altii dupa tine :)

nu ma asteptam sa recunosti ca m-ai sunat si te milogeai la telefon sa-ti cresc elfa. mai ales acum ca ai bk full, esti printre cei mai cunoscuti paduchi de pe server, etc.

ia hai, vorba ta. ultimul reply care-l dai in topicul asta, sa fie ala de mai sus. altfel o sa rog un moderator sa te biciuiasca. p@

@hai noroc

a citit si dana ce face mr.frustre pe aci ....creca de asta :))))

cf lumea?

Posted

a citit si dana ce face mr.frustre pe aci ....creca de asta :))))

nu exista nici un emoticon pentru pupici in fund?

@hf ppl. ne citim maine cred.

Guest TovarasuCeausescu
Posted

Pentru boom psihologul:

eu maine ma insor si cu ma'ta ca sunt ca seici aia arabi cu foarte multe femei online poate si offline :)) ... tu ai doar 1 online si o arzi cu labitza de 3 ori pe zi ca si cum ai lua masa

mai le dai si legate ca poate a 2-a o sa fie mai misto ca prima

hai m-am besit pe nasu tau de labagiu fara scapare ... o viata intreaga o sa stai in fata monitorului cred ca deja ti-ai facut implat de masca de sudor sa nu te doara ochii

cat despre perla si tu dc sa va ignor cand pot sa-mi bat joc de voi zdremtzelor online ce sunteti poate va da-ti delete impreuna sa stiu ca nu am facut in zadar batjocura de tine labitza boy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...