Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest •Caty•
Posted

Multumesc , astept sa primesc cadouri de la fiecare imi dati pm in joc >DanGer<

pagina mea

imposibil asa ceva :sef:

Posted

Eu am obligat-o sa ma caute, sa vina la mine, sa ma roage sa termin, iar tu ai pus-o sa aleaga dintre noi 2, deci care e nub?

PS: lectie de viata.:))

PS2: spune-i la liquid sa nu o mai viseze pe perla deasupra.

PS3: doare?

:)) penibil de amuzant. lectie de viata, auzi la el :)) chiar nu ma mai obosesc sa iti raspund. inca esti copil, si prost pe deasupra. iti urez succes in viata ta virtuala, si la cat mai multe cuceriri pe l2 si mu :)

@neatza evribadi. pastile pentru dureri de cap are cineva? :))

Guest •Caty•
Posted

:

pt beute am ^_^ durerea de dupa party :>

Guest kreeper
Posted

:)) penibil de amuzant. lectie de viata, auzi la el :)) chiar nu ma mai obosesc sa iti raspund. inca esti copil, si prost pe deasupra. iti urez succes in viata ta virtuala, si la cat mai multe cuceriri pe l2 si mu :)

Prostule sa nu-ti tradezi prietenii e lectie de viata, am tradat-o amandoi. Eu ca sa obtin ce am vrut (ca sa o enervez doar, ca sa o fac sa ma caute), iar tu ca mai mult nu poti. La fel cum ai facut si cu Honey. Daca la mine se numese cucerire si la tine s-a numit la fel.

PS: ma duce capul mai mult decat pe tine.

Guest -Garrone-
Posted

i-ai dat in cap azi-noapte toata ziua de te doare ? :)))

Prostule sa nu-ti tradezi prietenii e lectie de viata, am tradat-o amandoi. Eu ca sa obtin ce am vrut (ca sa o enervez doar, ca sa o fac sa ma caute), iar tu ca mai mult nu poti. La fel cum ai facut si cu Honey. Daca la mine se numese cucerire si la tine s-a numit la fel.

PS: ma duce capul mai mult decat pe tine.

gata Mihaitza,termina,a fost urat ce-ai facut,discutiile alea din calculatorul Danei trebuia sa le tii pt tine daca ti-ai bagat nasul.

Stiam ca jocul asta leaga idile,se indragosteste lumea ,dar nici chiar asa. Te-ai coborat le cel mai jos nivel.

Si inca ceva,jocul asta si tot ce faci in el este exact oglinda reala a ceea ce esti tu in real life,aici se vede clar ce fel de om e fiecare...Increderea ,conturile,spoturile,discutiile ,etc...

Iar zdrente pe joc si verzici in realitatate sunt n persoane..asa ca tu ti-ai castigat locul alaturi de "prietenii" mei carora le-am bagat puli in gura pt ca sunt niste zdrente.

Bine ai venit in galeria zdrentelor,cu parere de rau...te-am crezut mai destept,te duce capul dar in acelasi timp esti prost de bubui...

@LA multi ani Stefan,Stefania,sa cresteti mari , sa fiti iubiti,alea alea !!!

@@am uitat in in plm , LMA shobo cu ocazia onomasticii,scz intarzierea stii ca sunt mai zapacit :D

Guest kreeper
Posted

i-ai dat in cap azi-noapte toata ziua de te doare ? :)))

gata Mihaitza,termina,a fost urat ce-ai facut,discutiile alea din calculatorul Danei trebuia sa le tii pt tine daca ti-ai bagat nasul.

Stiam ca jocul asta leaga idile,se indragosteste lumea ,dar nici chiar asa. Te-ai coborat le cel mai jos nivel.

Si inca ceva,jocul asta si tot ce faci in el este exact oglinda reala a ceea ce esti tu in real life,aici se vede clar ce fel de om e fiecare...Increderea ,conturile,spoturile,discutiile ,etc...

Iar zdrente pe joc si verzici in realitatate sunt n persoane..asa ca tu ti-ai castigat locul alaturi de "prietenii" mei carora le-am bagat puli in gura pt ca sunt niste zdrente.

Bine ai venit in galeria zdrentelor,cu parere de rau...te-am crezut mai destept,te duce capul dar in acelasi timp esti prost de bubui...

@LA multi ani Stefan,Stefania,sa cresteti mari , sa fiti iubiti,alea alea !!!

@@am uitat in in plm , LMA shobo cu ocazia onomasticii,scz intarzierea stii ca sunt mai zapacit :D

Bogdanel tu chiar crezi ca nu se descurca daca nu ii luai tu apararea, tu vezi ce am facut eu dar el a facut de 10 ori mai rau asta nu vezi? Sunt zdreanta ca am reusit sa fac ce nu ai reusit tu cu mult timp in urma, adica sa ii desparti? Mai gandeste-te care e prostul de aici.

Guest -Garrone-
Posted

Bogdanel tu chiar crezi ca nu se descurca daca nu ii luai tu apararea, tu vezi ce am facut eu dar el a facut de 10 ori mai rau asta nu vezi? Sunt zdreanta ca am reusit sa fac ce nu ai reusit tu cu mult timp in urma, adica sa ii desparti? Mai gandeste-te care e prostul de aici.

:)) esti nebun,n-am eu treaba sa-i despart pt ca nu am dc. e problema lor,nu ma intereseaza atata timp cat nu ma afecteaza.

@salut shooter :)

@caty,hai pe la mn sa-ti dau un bananier,dar sa-mi iei un pachet de tigari de la coltz :)) ahh am uitat ca n-ai 18 ani,nu mai veni.

Guest •Caty•
Posted

@caty,hai pe la mn sa-ti dau un bananier,dar sa-mi iei un pachet de tigari de la coltz :)) ahh am uitat ca n-ai 18 ani,nu mai veni.

tu vrei bataie :sef:

Guest -Garrone-
Posted

tu vrei sa te frec (cu zapada) ...nu ma "inerva" ca acum traversez la tine !!!

Posted

bogdane...dai in spanac ma.....bagi toti frustratii in seama ce naiba?

old te rog sa ne scutesti cu prezenta pe aici....vrei discutii.....fati guild topic si stai in cap acolo :tiphat:

Guest -Garrone-
Posted

bogdane...dai in spanac ma.....bagi toti frustratii in seama ce naiba?

old te rog sa ne scutesti cu prezenta pe aici....vrei discutii.....fati guild topic si stai in cap acolo :tiphat:

ma,el asa e baiat bun dar s-a prostit deh...am fost candva prieteni...

plm ce bn e sa lenevesti,sa nu faci nimic :)) ahh libertateeeeeee

Posted

ma,el asa e baiat bun dar s-a prostit deh...am fost candva prieteni...

plm ce bn e sa lenevesti,sa nu faci nimic :)) ahh libertateeeeeee

:)))

si u mai muncesti ma?arianne ce iti mai face?:)))) ziarista reporterita sau ce era =)))

toti care il cun au avut de a face cu el mi-au zis acelasi cuvant==frustrat......insa nu mi au zis dc :))))

schimbam subiectul

sa io furam pe caty a lu sacred.....si pe el sa il trimitem sa culeaga catraveti :)))

Guest -Garrone-
Posted

de muncit muncesc,acum sunt in concediu :D

Arianne,nu mai stiu nimic de ea.

Pe Caty nu i-o fur lui Sacred,doar o tachinez :) sta vizavi de mine. ori suntem prieteni ori nu mai suntem :bananadance2:

Ii dam castronul lui Sacred ? :)))

Posted

de muncit muncesc,acum sunt in concediu :D

Arianne,nu mai stiu nimic de ea.

Pe Caty nu i-o fur lui Sacred,doar o tachinez :) sta vizavi de mine. ori suntem prieteni ori nu mai suntem :bananadance2:

Ii dam castronul lui Sacred ? :)))

si u muncesti ca sacred?culegi mandarine cu dosu?:))

normal :)))

vecinii tot vecini raman :))) intre ei se fac multe...mai da o catrita mai da un facaletz etc :)))

Guest -Garrone-
Posted

mai o banana :))))

lucrez la o banca,ma cam fut alea pe acolo,dar stau sa invatz tot ce trebuie apoi incep sa ma mut la mai bine :D

Guest •Caty•
Posted

tu vrei sa te frec (cu zapada) ...nu ma "inerva" ca acum traversez la tine !!!

wai de capu meu..ce aveti toti cu mine... mai sunt 3 afara de ma asteapta...asta iarna nu ies afara!

@ :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...