Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest SEFUL^TAU
Posted

au umblat la server deci ati dat sign degeaba:)

Guest TovarasuCeausescu
Posted

la cate sign am bagat .... suntem foarte suparati ca a cazut srv 2 :rofl2:

asta e , pe data viitoare :D

Guest •Caty•
Posted

Craciun Fericit tuturor,bla bla bla :D

:sef:

Craciun Fericit ^_^

Guest •Caty•
Posted

aia e cum e..dar cum sa-mi fure pagina :sef:

Guest TovarasuCeausescu
Posted

lasa ladygaga nu fi suparat :whistle:

Guest •Caty•
Posted

si eu sunt suparata :comp1:

Guest -Garrone-
Posted

:bananadance2:

ete nebuna,vrea banana :))

Guest TovarasuCeausescu
Posted

ce distrus e old_bk ala jur pe violet daca nu-i mai prost ca boom :crazy:

Guest TovarasuCeausescu
Posted

poftim la virtual =)))

http://img824.imageshack.us/img824/4283/screen122700100006.jpg

Posted

ori a cazut srv 2 ori nu am eu net

indispensabil

poftim la virtual =)))

http://img824.imageshack.us/img824/4283/screen122700100006.jpg

ba sa stii ca are dreptate in plm :)) il admir ca are vrajeala in el fraieru. pentru un virgin care o da la stanga sau la dreapta cand se trezeste de dimineata, are potential. pacat ca nu stie ca intre mine si pela nu era decat o amicitie :)) dar ce sa stie cuceritorul virtual? el asa disperat este incat cand e gelos ia si pune pe forum discutii intre mine si femeia la care viseaza. ce face gelozia asta din om.. :)) si-a dat 98 la cerere ca i-a inchis perla convorbirea pe skype ca sa vorbeasca cu mine :)) tipic feminin.

@old, daca citesti mesajul asta, incearca sa ma eviti cand conversezi cu cineva. chiar nu vreau sa uit de amicitia care a fost intre noi si sa incep sa te pish in freza :) stii clar ca eu nu o sa fiu ala care o sa se simta jignit.

@hai neatza

Posted

ntz si tie shobo :)) pai cand ii vad cum incearca sa ma copie din rasputeri, si la sfarsit cand prind putin de avant incep sa se creada eu-uri intangibile, imi vine sa ii trag de ureche si sa-i aduc cu picioarele pe pamant. stii clar ca nu reactionez decat daca sunt calcat pe coada :D

ntz si tie btw :))

Guest kreeper
Posted

liquid daca puneai toata discutia apreciam si iesea altceva, dar asa a iesit ce ai vrut tu.

Si boom tu informeaza-te cine incepe discutia, cine e curios de subiectu asta.

Eu am tinut discutia pe forum 15 minute pentru ea sa o enervez si tu ai tinut-o 14 ore sa o vada toata lumea ca ti-a placut, si din cauza asta ai pierdut-o ca esti inteligent.

Daca zici ca am prostit-o.... am cu ce ma, am cu ce.

Posted

liquid daca puneai toata discutia apreciam si iesea altceva, dar asa a iesit ce ai vrut tu.

Si boom tu informeaza-te cine incepe discutia, cine e curios de subiectu asta.

Eu am tinut discutia pe forum 15 minute pentru ea sa o enervez si tu ai tinut-o 14 ore sa o vada toata lumea ca ti-a placut, si din cauza asta ai pierdut-o ca esti inteligent.

Daca zici ca am prostit-o.... am cu ce ma, am cu ce.

fii inteligent si las-o cum a cazut. chiar nu vreau sa iti raspund in aceeasi maniera si sa ma cert cu tine. stii clar ca e doar un singur castigator :) cel mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta si sa eviti persoana/nick-ul mea/meu. :)

Guest kreeper
Posted

Eu am obligat-o sa ma caute, sa vina la mine, sa ma roage sa termin, iar tu ai pus-o sa aleaga dintre noi 2, deci care e nub?

PS: lectie de viata.:))

PS2: spune-i la liquid sa nu o mai viseze pe perla deasupra.

PS3: doare?

Posted

Eu am obligat-o sa ma caute, sa vina la mine, sa ma roage sa termin, iar tu ai pus-o sa aleaga dintre noi 2, deci care e nub?

PS: lectie de viata.:))

PS2: spune-i la liquid sa nu o mai viseze pe perla deasupra.

PS3: doare?

pai ce vrei?sa te viseze pe tine? :))

ntz lume :tiphat:

Guest •Caty•
Posted

ete nebuna,vrea banana :))

shhh :kar:

@lma Danger (stefan)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...