Guest SEFUL^TAU Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 au umblat la server deci ati dat sign degeaba:)
Guest TovarasuCeausescu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 la cate sign am bagat .... suntem foarte suparati ca a cazut srv 2 :rofl2: asta e , pe data viitoare :D
Guest •Caty• Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Craciun Fericit tuturor,bla bla bla :D :sef: Craciun Fericit ^_^
shootervl Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394099 cum comentati asta?:)))))) esti la pt cu mn cu car de joc...."i fac ks" da 1 replay cu 1 usr normal apoi da sw pe moderator si rezolva plangerea =))))))))))))) am trait sa o vad si pe asta pe linkmania.....nu e de mirare ca se baga in staf mai toti........sa nu zic ce :D :)))
Guest •Caty• Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 aia e cum e..dar cum sa-mi fure pagina :sef:
Konvict Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394099 cum comentati asta?:)))))) esti la pt cu mn cu car de joc...."i fac ks" da 1 replay cu 1 usr normal apoi da sw pe moderator si rezolva plangerea =))))))))))))) am trait sa o vad si pe asta pe linkmania.....nu e de mirare ca se baga in staf mai toti........sa nu zic ce :D :))) urat gest...
Konvict Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 al lui, doar nu al tau, stiu ca au mai fost 2-3 plangeri asemanatoare si nu sa dat ss, dar na!
Guest TovarasuCeausescu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 lasa ladygaga nu fi suparat :whistle:
Guest -Garrone- Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :bananadance2: ete nebuna,vrea banana :))
Guest TovarasuCeausescu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ce distrus e old_bk ala jur pe violet daca nu-i mai prost ca boom :crazy:
Guest TovarasuCeausescu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 poftim la virtual =))) http://img824.imageshack.us/img824/4283/screen122700100006.jpg
boomeey Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ori a cazut srv 2 ori nu am eu net indispensabil poftim la virtual =))) http://img824.imageshack.us/img824/4283/screen122700100006.jpg ba sa stii ca are dreptate in plm :)) il admir ca are vrajeala in el fraieru. pentru un virgin care o da la stanga sau la dreapta cand se trezeste de dimineata, are potential. pacat ca nu stie ca intre mine si pela nu era decat o amicitie :)) dar ce sa stie cuceritorul virtual? el asa disperat este incat cand e gelos ia si pune pe forum discutii intre mine si femeia la care viseaza. ce face gelozia asta din om.. :)) si-a dat 98 la cerere ca i-a inchis perla convorbirea pe skype ca sa vorbeasca cu mine :)) tipic feminin. @old, daca citesti mesajul asta, incearca sa ma eviti cand conversezi cu cineva. chiar nu vreau sa uit de amicitia care a fost intre noi si sa incep sa te pish in freza :) stii clar ca eu nu o sa fiu ala care o sa se simta jignit. @hai neatza
boomeey Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ntz si tie shobo :)) pai cand ii vad cum incearca sa ma copie din rasputeri, si la sfarsit cand prind putin de avant incep sa se creada eu-uri intangibile, imi vine sa ii trag de ureche si sa-i aduc cu picioarele pe pamant. stii clar ca nu reactionez decat daca sunt calcat pe coada :D ntz si tie btw :))
Guest kreeper Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 liquid daca puneai toata discutia apreciam si iesea altceva, dar asa a iesit ce ai vrut tu. Si boom tu informeaza-te cine incepe discutia, cine e curios de subiectu asta. Eu am tinut discutia pe forum 15 minute pentru ea sa o enervez si tu ai tinut-o 14 ore sa o vada toata lumea ca ti-a placut, si din cauza asta ai pierdut-o ca esti inteligent. Daca zici ca am prostit-o.... am cu ce ma, am cu ce.
boomeey Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 liquid daca puneai toata discutia apreciam si iesea altceva, dar asa a iesit ce ai vrut tu. Si boom tu informeaza-te cine incepe discutia, cine e curios de subiectu asta. Eu am tinut discutia pe forum 15 minute pentru ea sa o enervez si tu ai tinut-o 14 ore sa o vada toata lumea ca ti-a placut, si din cauza asta ai pierdut-o ca esti inteligent. Daca zici ca am prostit-o.... am cu ce ma, am cu ce. fii inteligent si las-o cum a cazut. chiar nu vreau sa iti raspund in aceeasi maniera si sa ma cert cu tine. stii clar ca e doar un singur castigator :) cel mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta si sa eviti persoana/nick-ul mea/meu. :)
Guest kreeper Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Eu am obligat-o sa ma caute, sa vina la mine, sa ma roage sa termin, iar tu ai pus-o sa aleaga dintre noi 2, deci care e nub? PS: lectie de viata.:)) PS2: spune-i la liquid sa nu o mai viseze pe perla deasupra. PS3: doare?
Dumnezeu Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Eu am obligat-o sa ma caute, sa vina la mine, sa ma roage sa termin, iar tu ai pus-o sa aleaga dintre noi 2, deci care e nub? PS: lectie de viata.:)) PS2: spune-i la liquid sa nu o mai viseze pe perla deasupra. PS3: doare? pai ce vrei?sa te viseze pe tine? :)) ntz lume :tiphat:
Calduramare Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 :blink: #-o =)) =)) :rofl1: :ceuameni: celor cu numele stefan / stefania Adica la multi ani si mie :rofl1: imi spun la multi ani singur :)))
Guest •Caty• Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ete nebuna,vrea banana :)) shhh :kar: @lma Danger (stefan)