Guest •Caty• Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 cum drq bai...vine preotul sa sfinteasca casa..ii dau drumu il las sa-si faca treaba eu ma joc mu..si ma intreaba..ca ce ma joc eu..si ii zic mu...si-mi uda pc ul :| sa-l sfinteasca...e cazul sa bag la goblin?? ok bun am inteles a udat pc ul..a udat mobila (de vede mama il bate 3 zile ) ii dau 10 ron ,,,si zice...sticla aia de vin de pe bar nu mi-o dai mie??? ce sa mai zic?=)))) Craciun fericit parinte :)))
shootervl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 cum drq bai...vine preotul sa sfinteasca casa..ii dau drumu il las sa-si faca treaba eu ma joc mu..si ma intreaba..ca ce ma joc eu..si ii zic mu...si-mi uda pc ul :| sa-l sfinteasca...e cazul sa bag la goblin?? ok bun am inteles a udat pc ul..a udat mobila (de vede mama il bate 3 zile ) ii dau 10 ron ,,,si zice...sticla aia devin de pe bar nu mi-o dai mie??? ce sa mai zic?=)))) Craciun fericit parinte :))) disperato :)))))) nici popa nu il mai gazduiesti de mu huaaaaaaaaaaa
Guest •Caty• Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 disperato :)))))) nici popa nu il mai gazduiesti de mu huaaaaaaaaaaa pai ce trb am eu cu el.... am lasat cateaua sa se ocupe de el :))) mi-a udat si cateaua :( mno dar dupa l-a latrat ^_^
shootervl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 pai ce trb am eu cu el.... am lasat cateaua sa se ocupe de el :))) mi-a udat si cateaua :( mno dar dupa l-a latrat ^_^ cum sa joci mu cand vine popa agahahaha :)))))
Guest •Caty• Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 cum sa joci mu cand vine popa agahahaha :))))) si ce sa fac?=))) nu vine sa ma vada pe mine... vine sa-mi ia mie vinul
Calduramare Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 spam spam spam :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: