Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Guest •Caty•
Posted

cum drq bai...vine preotul sa sfinteasca casa..ii dau drumu il las sa-si faca treaba eu ma joc mu..si ma intreaba..ca ce ma joc eu..si ii zic mu...si-mi uda pc ul :| sa-l sfinteasca...e cazul sa bag la goblin??

ok bun am inteles a udat pc ul..a udat mobila (de vede mama il bate 3 zile ) ii dau 10 ron ,,,si zice...sticla aia de vin de pe bar nu mi-o dai mie??? ce sa mai zic?=)))) Craciun fericit parinte :)))

Posted

cum drq bai...vine preotul sa sfinteasca casa..ii dau drumu il las sa-si faca treaba eu ma joc mu..si ma intreaba..ca ce ma joc eu..si ii zic mu...si-mi uda pc ul :| sa-l sfinteasca...e cazul sa bag la goblin??

ok bun am inteles a udat pc ul..a udat mobila (de vede mama il bate 3 zile ) ii dau 10 ron ,,,si zice...sticla aia devin de pe bar nu mi-o dai mie??? ce sa mai zic?=)))) Craciun fericit parinte :)))

disperato :)))))) nici popa nu il mai gazduiesti de mu huaaaaaaaaaaa

Guest •Caty•
Posted

disperato :)))))) nici popa nu il mai gazduiesti de mu huaaaaaaaaaaa

pai ce trb am eu cu el.... am lasat cateaua sa se ocupe de el :))) mi-a udat si cateaua :( mno dar dupa l-a latrat ^_^

Posted

pai ce trb am eu cu el.... am lasat cateaua sa se ocupe de el :))) mi-a udat si cateaua :( mno dar dupa l-a latrat ^_^

cum sa joci mu cand vine popa agahahaha :)))))

Guest •Caty•
Posted

cum sa joci mu cand vine popa agahahaha :)))))

si ce sa fac?=))) nu vine sa ma vada pe mine... vine sa-mi ia mie vinul

Guest TovarasuCeausescu
Posted

:crybaby:

Guest TovarasuCeausescu
Posted

:whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...